Προς το περιεχόμενο

Συσκευες DVDR και ...διαρκεια ζωης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gianni min provlimatizesai... Exw ena Sony dvdr kai exw grapsei se 1,5 mhna peripou 700 dvd(ligo ligotera prepei na einai..) kai den katalavainei tipota... Ara ola ok, exalou mexri na teleiwsei h eggyhsh exoyme akoma...

(thelw epigontws xwro na valw dvd mou... ti na kanw...klaps,klaps.... :cry: :cry: :cry: )

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

(thelw epigontws xwro na valw dvd mou... ti na kanw...klaps' date='klaps.... :cry: :cry: :cry: )[/quote']

Πας Praktiker,αγοράζεις σανίδες με το μέτρο,φτηνό ξύλο,σαν τάβλες κρεββατιού,απλάνιστες,βάζεις να στις κόψουν(αφού υπολογίσεις βάσει dvd ύψος κλπ) και με κάμποσες βίδες σε λιγώτερο από ώρα έχεις σένιο αποθηκευτικό χώρο.Μειονέκτημα,αν τις φτιάξεις ψηλές,δεν θάχεις χώρο για πίνακες...

Δημοσ.

marie to ekana idi...exw parei rages gia to toixo kai xyla apo to praktiker. Mallon loipon to ethesa lathos... Psaxnw toixo gia na valw ta rafia gia ta dvd mou... (ektos kai an paw ta cd mou sto ypogeio...) thanks pantws marie...

Δημοσ.

Τοίχο ΔΕΝ έχω να σου δώσω...

Έκανα και γω τη μ@λ@κία και όταν μετακομίσαμε με τη γυναίκα μου στο καινούργιο μας σπίτι(τι καινούργιο,μεγαλύτερο από μας είναι...),γκρεμίσαμε ΟΛΟΥΣ τους τοίχους και το κάναμε μονόχωρο....

Τώρα,το μόνο που μένει είναι να τσακωνόμαστε για τους εναπομείναντες τοίχους...Η συμβία θέλει χώρο(ζωγραφίζει...) και εγώ ΔΕΝ αλλάζω χόμπυ...

Ripping Rules!!!

Δημοσ.

Ase mia apo ta idia... allaxa spiti kai egw kai den exw para mono ena keno toixo gia 3500+cd,divxktl kai 700+dvd... mallon tha valw ta cd se ntosiedes kai vlepoume sto mellon...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...