Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 έχω το ρουτερ του οτε το έχω καμπόσο καιρό δούλευε καλά ώσπου το τελευταίο καιρό μου κάνει νερά.. κλειδώνει στα 5mps αλλα δεν έχει δύναμη ούτε να ανοίξει μια σελίδα δοκίμασα να ανοίξω της πόρτες του ρουτερ άλλα πάλι τα ηδεία
teo20net Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Για να πάρεις απαντήσεις και βοήθεια, ρίξε μια ματιά στο manual του router σου, μπες στις ρυθμίσεις και ανέβασε μια εικόνα με τα στοιχεία της σύνδεσής σου. Αν βαριέσαι τη διαδικασία, κάνε ένα τηλέφωνο στον OTE. P.s. Οι πόρτες, πιθανότατα δεν έχουν καμμία σχέση.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπορει να φταιει και η γραμμη σου.α.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το. β.κανε hard reset αυτο και αν υπαρχει αλλο firmware περασε το. γ.το πετας ετσι και αλλιως γιατι ειναιχαλια ρουτερ και παρε καποιο καλυτερο ακομα και αν δεν ειναι θεμα router. zte sucks. δοκιμασε με καλωδιο οχι ασυρματα. οι πορτες δεν εχουν σχεση ειδικα με το browsing. απειρα θεματα για προβληματα με τα zte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα