Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Σε 20 με 30 μερες περιπου μετακομιζω 2 στενα πιο πανω απο δω που μενω τωρα.

Εχω εδω και 7 μηνες περιπου  συνδεση CYTA το πακετο των 22ε και ειμαι ευχαριστημενος.

Αν και για να γινει η συνδεση τοτε περιμεναμε 2 μηνες  ενω μας ειχανε πει 20 μερες οταν καναμε το συμβολαιο.

Και συνχεια μας λεγανε δικαιολογιες οτι υπαρχει προβλημα στον βροχγο ο ΟΤΕ ευθυνεται κτλπ κτλπ.

Φαγαμε ταλαιπωρια και μετα απο παρα πολλα τηλ  καθημερινα και πιεση σε cyta και οτε τελικα μας το συνδεσανε.

Τωρα οπως ειπα και πιο πανω σε 20 μερες μετακομιζω σε νεο σπιτι πολυ κοντα απο αυτο που ειμαι.

1)Για να κανω μεταφορα σε εκεινο το σπιτι την cyta πρεπει να πληρωσω κατι επιπλεον θα αργησει παλι τοσο πολυ?

2)θα μου διακοψουν την συνδεση απο αυτο οσο θα τρεχει η διαδικασια συνδεσης και μεταφορας για το αλλο?

3)Μηπως ειναι καλυτερα να κανω νεα συνδεση ιντερνετ και τηλεφωνου ΟΤΕ κατευθειαν στο καινουργιο ωστε με το που μπω να ειμαι καλυμενος και να εχω ιντερνετ κατευθειαν.

Και απλα να διακοψω την cyta απο αυτο το σπιτι οταν φυγω?Θα πληρωσω κατι επιπλεον?

Δημοσ.

Το 2ο link που έβαλες είναι της Cyta Κύπρου. Το κόστος στην χώρα μας είναι 50€.

Αν διακόψεις και πας σε άλλον πάροχο, θα πληρώσεις την ενεργοποίηση της νέας γραμμής (36€) και πιθανόν το τέλος πρόωρης αποσύνδεσης (72€), αν δεν έχεις κλείσει τον υποχρεωτικό χρόνο δέσμευσης που αναφέρει το συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.

1)Τα τελη μεταφορας ειναι 50 ευρω εφαπαξ στο λογαριασμο που θα εκδοθει μετα την μεταφορα της γραμμης στη νεα διευθυνση.

2)Θελει 12-15 εργασιμες για να μεταφερθει η γραμμη στη νεα διευθυνση.Συνηθως η γραμμη απο την παλια διευθυνση διακοπτεται τη μερα που θα ενεργοποιηθει στη νεα. Μπορει να καθυστερησει η διαδικασια αν υπαρξουν θεματα πχ ελλειψη δικτυου απο τον ΟΤΕ στην περιοχη, αλλα αυτο ειναι κατι που κανεις δεν το ξερει εκ των προτερων.

3)Αν εισαι μονο 7 μηνες στη Cyta, προφανως δεν εχει ληξει το συμβολαιο σου, οποτε σιγουρα θα χρεωθεις τελη προωρης αποσυνδεσης 72 ευρω στον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμο.

Οντως το 2ο λινκ παραπανω, ειναι της Κυπριακης Cyta.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις τελικα με κοβω να μενω στην cyta τσαμπα 72ε + κοστος καινουργιας συνδεσης σε αλλο παροχο αν παω..Αν και στο τηλεφωνο τωρα με ειπανε οτι προβλεπομενος χρονος μεταφορας ειναι 20 μερες στανταρ και + 50ε οπως ειπε και ο φιλος επανω..Και κραταω τις επιφυλαξεις μου γιατι σε αυτο το σπιτι κανανε 2 μηνες να το φερουνε λογο προβληματικου βροχγου οτε λεγανε μετα οτι συνδεσανε σε αλλη πολυκατοικια κτλπ μου.Ολοκληρο show ειχαμε γινει στα τηλεφωνα..

Αυτο που ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος..απο την στιγμη που θα κανω τα χαρτια για την μεταφορα θα διακοπει κατευθειαν η συνδεση μου σε αυτο?Η με το που γινει η συνδεση στο αλλο σπιτι το καινουριο?

Δημοσ.

Η σύνδεση θα μεταφερθεί, από το ένα σπίτι στο άλλο, την ίδια μέρα (όποτε γίνει).

Φυσιολογικά θα έχεις απώλεια της υπηρεσίας το πολύ για 1-2 ώρες, αλλά η στραβή (αν και σπανίζει) δεν αποκλείεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...