snik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικό.Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια το CW να κάνει Supes. Μακάρι να είναι μία ελπίδα πως ίσως δούμε Batsy in Suit στο Gotham. Πάντως σε ένα trailer του Supergirl αναφέρεται η λέξη "Gotham"
Grim Ripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως σε ένα trailer του Supergirl αναφέρεται η λέξη "Gotham" Δεν πιστεύω να θες crossover. (όπου λογικά θα περιέχει time travel)
snik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πιστεύω να θες crossover. (όπου λογικά θα περιέχει time travel) Και να το ήθελα δε νομίζω να είναι εφικτό απο τη φύση των 2 σειρών και μόνο. Το Supergirl είναι να κάνει Crossover με το Arrow που το πλέον κυρίαρχο κοινό του είναι 14χρονα κοριτσάκια που κοιμούνται με μαξιλάρια Olicity. (Η τελευταία ατάκα είναι κλεμμένη απο συμφορουμίτη) 1
Fulgore Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι τυχαιο που μετα το πολυ κακο ονομα της πρωτης season(εκτως του επεισοδιου με τον Flash ολως τυχαιως),ετρεξαν να το διορθωσουν προβαλοντας οσο περισσοτερο μπορουν τον Superman απο το πρωτο κιολας επεισοδιο. Σιγουρα και εμενα προσωπικα περισσοτερο μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον αυτη η season παρα η προηγουμενη. Παντως η επιλογη του jimmy olsen ακομα μου καθεται στο λαιμο,πειτε με ρατσιστη τι να πω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Jimmy είναι πιο ντούκι από τον Sups...
xstreamgamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αρκετά καλό το supergirl θα έλεγα υπό την αίρεση ότι ώρες ώρες γίνεται πολύ teen drama!
najinblue3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ, πολυ καλος ρυθμος, μερικα ακυρα εδω κ εκει αλλα overall great job CW
D4rkshadow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καμια σχεση με την 1 σεζον,πολυ καλυτερο και ανωτερο Εκει στο cw ξερουν τι κανουν
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καλα πως γινεται οταν πεταει, να μην φαινεται καθολου το κυλοτακι της καπω απο την φουστιτσα; ακομη και να μην φοραγε, κατι θα φαινοταν.
FarCry Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 how do you shave? Σποιλερ για το επομενο επεισοδιο
najinblue3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 το 2ο καλο, οχι οσο το 1ο αλλα γενικα καλο. Πολυ καλη κινηση το cw για την κοριτσαρα
Kostasspil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλύτερη της πρώτης, ούτως ή άλλως χειρότερα δεν γινόταν. Και ο σούπερμαν αξιοπρεπώς αποδόθηκε νομίζω
Grim Ripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλή φάση, Mon-el και Miss Martian/M'gann M'orzz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα