mindtrapper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, Fulgore είπε και δεν πολυ καταλαβα το hint για την επομενη season στο τελος με την δευτερη. Spoiler 1
_linuslost_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Θα τον γ@μ#σουν ότι έχει και δεν έχει... Θα γίνει καρικατούρα
panosno1com Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Η γήινη αδερφη της Καρα υποδύεται απο αλη ηθοποιο?? Η ειναι η ιδια με αλλο κούρεμα και πιο φιτ??
koolisk6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 απαράδεκτη έχει καταντήσει η σειρά σ αυτη τη season, ειδικά το τελευταίο επισοδειο ειναι σα ν απευθυνεται σε 5χρονα πραγματικα... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, koolisk6 είπε απαράδεκτη έχει καταντήσει η σειρά σ αυτη τη season, ειδικά το τελευταίο επισοδειο ειναι σα ν απευθυνεται σε 5χρονα πραγματικα... Αλήθεια; Κρίμα, η προηγούμενη ήταν πολύ δυνατή...
Nathan Drake!! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Σημείωση για αυτούς που λένε ότ είναι πιο δυνατή η Supergirl από τον Superman. Ένα θα πω εγώ. Από τη στιγμή που η Supergirl δουλεύει με ομάδα (θνητών ανθρώπων) και με το παραμικρό χάνει στις μάχες της και την σώζουν και ο Superman δουλεύει και τα βγάζει πέρα μόνος καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο δυνατότερος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Nathan Drake!! said: Σημείωση για αυτούς που λένε ότ είναι πιο δυνατή η Supergirl από τον Superman. Ένα θα πω εγώ. Από τη στιγμή που η Supergirl δουλεύει με ομάδα (θνητών ανθρώπων) και με το παραμικρό χάνει στις μάχες της και την σώζουν και ο Superman δουλεύει και τα βγάζει πέρα μόνος καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο δυνατότερος! Αυτοί που το λένε εννοούν γενικότερα στα comics, όχι για τη σειρά. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
Nathan Drake!! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Αυτοί που το λένε εννοούν γενικότερα στα comics, όχι για τη σειρά. Α, οκ αλλά και πάλι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι δυνατότερη από τον Superman. Γιατί γενικά από όσα κόμικς έχω διαβάσει και ταινίες που έχω δει τις δυνατότητες αυτών των δύο, πιστεύω ο Superman είναι δυνατότερος και πιο έμπειρος! Στις ταινίες αν θυμάται κανείς με τον κρύσταλλο (στη σπηλιά του) είχε τη δυνατότητα να παίρνει τις δυνάμεις των άλλων και μέχρι και τον χρόνο γύρισε (τη γη) κι έσωσε την Λόις! Η Supergirl δεν θυμάμαι να μπορεί να τα κάνει αυτά. Αλλά αυτή είναι φυσικά η δική μου γνώμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, Nathan Drake!! said: Α, οκ αλλά και πάλι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι δυνατότερη από τον Superman. Γιατί γενικά από όσα κόμικς έχω διαβάσει και ταινίες που έχω δει τις δυνατότητες αυτών των δύο, πιστεύω ο Superman είναι δυνατότερος και πιο έμπειρος! Στις ταινίες αν θυμάται κανείς με τον κρύσταλλο (στη σπηλιά του) είχε τη δυνατότητα να παίρνει τις δυνάμεις των άλλων και μέχρι και τον χρόνο γύρισε (τη γη) κι έσωσε την Λόις! Η Supergirl δεν θυμάμαι να μπορεί να τα κάνει αυτά. Αλλά αυτή είναι φυσικά η δική μου γνώμη. Νομίζω ότι αυτό καλύπτει τον ισχυρισμό τους. On 25/05/2017 at 18:22, deltagama said: Και στο justice league και συγκεκριμένα στο superman -batman -apocalypse όπου τότε φτάνει η Κάρα ζορ ελ στην γη και ο Μπάτμαν την συλλαμβάνει με κρυπτονίτη και της κάνει διάφορα τεστ, λέει στον Κλάρκ ότι η κάρα μεταβολίζει καλλίτερα τις ακτίνες του Ήλιου από αυτόν οπότε παίζει να έχει ,σημαντικά κιόλας πιο αυξημένες δυνάμεις από αυτόν.Επειδή το θυμόμουν δεν μου έκανε καμία εντύπωση,που τον πλάκωσε στο ξύλο και στην σειρά. Όσο για τις ταινίες ασχολίαστο. 😛
ADHD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στη σειρά (την εχω παρατήσει απο S2) μπορει, σε κάθε άλλο iteration ούτε καν..
Nathan Drake!! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι επειδή ένας βλάκας σε ένα κινούμενο σχέδιο (που κατά καιρούς-χρόνια έχουν αλλάξει ο κάθε σκηνοθέτης/παραγωγός/σεναριογράφος πολλά στοιχεία στη δική του ιστορία της ταινίας/κινουμένων σχεδίων/βιβλίο που γράφει) έχει βάλει τη δική του γνώμη/ιδέα σημαίνει ότι έτσι και είναι; Το έχουν αναφέρει όλοι οι άλλοι σε άλλα κινούμενα σχέδια η κόμικς ότι μεταβολίζει καλύτερα τον ήλιο από τον Superman? Και οι δύο εξωγήινοι είναι, από τον Κρύπτον και οι δύο είναι, μόνο από κρύπτον χάνουν τις δυνάμεις τους και από μικρά παιδιά μεγάλωσαν στη γη! Πόσο μάλλον που ο Superman ήταν από μωρό! και θα μου πείτε ότι μεταβολίζει πιο καλύτερα τον ήλιο η Supergirl? Απλά πάνε τώρα να βγάλουν την ξάδερφη πιο δυνατή; Ας μην ήταν γυναίκα και θα σου έλεγα εγώ αν το έλεγαν πχ (αν είχε) για τον ξάδερφό του! Αλλά έτσι έχει γυρίσει ο καιρός. Ο πρωταγωνιστής πλέον να είναι θηλυκός!😄 Βλέπε ταινίες/βιντεοπαιχνίδια (fighting/action/horror κτλ) με ηρωίδες γυναίκες! Η νέα sexy μόδα!😁 Και στη τελική γιατί να πηγαίνουμε με βάση των κομικς κι όχι και με τις ταινίες (που είναι και πιο αληθοφανές με βάση τα εφέ, φωτογραφία και αληθινούς ηθοποιούς σε σχέση με τα παραμύθια για μικρά παιδιά); Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Nathan Drake!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Nathan Drake!! said: Και στη τελική γιατί να πηγαίνουμε με βάση των κομικς κι όχι και με τις ταινίες (που είναι και πιο αληθοφανές με βάση τα εφέ, φωτογραφία και αληθινούς ηθοποιούς σε σχέση με τα παραμύθια για μικρά παιδιά); Γιατί το "lore" χτίζετε σε αυτά ή σε βιβλία σε άλλες ταινίες. Θα έλεγες αντίστοιχο πχ στο Lord of the Rings, γιατί να πηγαίνουμε με βάση τα βιβλία (που κι αυτά παραμύθια είναι) κι όχι με τις ταινίες? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα