Kostasspil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τουλάχιστον μου λύθηκε μετά από πολλά χρόνια η απορία πως προφέρεται το όνομά του
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το απιστευτο παντως ειναι πως καταφεραν η σειρα αυτη να βλεπεται πιο ευχαριστα απο το Flash που μεχρι και περυσι ηταν απο τις πολυ αξιολογες superhero σειρες. 2
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το απιστευτο παντως ειναι πως καταφεραν η σειρα αυτη να βλεπεται πιο ευχαριστα απο το Flash που μεχρι και περυσι ηταν απο τις πολυ αξιολογες superhero σειρες. Για μενα φετος παει : 1)arrow 2) legends - supergirl 3)flash
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ξαφνικα θα σκασει απο το πουθενα σε καποιο ακυρο επεισοδιο ο ξεχασμενος savitar
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλο και το χθεσινο, αν και η σχεση με Μον με κουραζει απιστευτα, η μπατσινα τρελο μωρο ομως
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Θα πω την κακια μου αλλα γενικα τα ρομαντζα ψιλο κουραζουν στις σειρες υπερ ηρωων. Το βλεπουμε αυτο πολυ εντονα στο Flash κιολας. Ουτε το Smallville δεν ειχε τοσα ρομαντζα και εβγαλε και τοσες season.
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλά στο smallville η Λανα ήταν χειρότερη αλλά τα ρομάντζα κ εγώ δε τα μπορώ , ειδικά όταν έχουμε συνέχεια τα ίδια θέματα...
_linuslost_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εμενα αυτο που μου την σπαει ειναι η αυξομειωση των δυναμεων... Το 90% των κακων επρεπε κανονικα να μην την δουν καν πριν τουςχτυπησει. Επισης καθε εξωγηινος της πλακας ριχνει μπουκετα με ιδια δυναμη. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ίδια φάση με Flash linuslost... 1
_linuslost_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι γενικά για όλες τις σειρές του CW το εννοουσα..
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αυτο δυστηχως ειναι το ''κακο'' ή ενα απο αυτα αν κατσεις και ψειριζεις τις σειρες αυτες. Λες ''μα καλα αφου υποτιθεται η αδυναμια της ειναι μονο απο τον Κρυπτονικη πως γινεται και τρωει οτι μπουφλες τις πεταει ο καθε κακος?''. Η απαντηση ειναι οτι αν δεν γινοταν αυτο τοτε πανω απο 1 season δεν θα ειχε καμια απο αυτες τις σειρες 2
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Γνωριζει καποιος τι παιζει και εχουν καθυστερησει οι υποτιτλοι? Εχει ριξει το βαρος σε καποια αλλη σειρα η ομαδα που μεταφραζει?
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ενας απο τους λογους που τα τελευταια χρονια προτιμαω αγγλικους υποτιτλους,ειναι και ο παραπανω(στο σχολιο 192 δηλαδη). Δεν το εχω δει ακομα το τελευταιο επεισοδιο αλλα δεν μου πολυ αρεσε το ολο σκηνικο με τον Ιερεμια που ηταν πολυ αποτομο και ενω προσπαθουσε ολη την ωρα να πει τι πραγματικα συμβαινει,τελικα εφυγε και τελος. 2
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ενας απο τους λογους που τα τελευταια χρονια προτιμαω αγγλικους υποτιτλους,ειναι και ο παραπανω(στο σχολιο 192 δηλαδη). Δεν το εχω δει ακομα το τελευταιο επεισοδιο αλλα δεν μου πολυ αρεσε το ολο σκηνικο με τον Ιερεμια που ηταν πολυ αποτομο και ενω προσπαθουσε ολη την ωρα να πει τι πραγματικα συμβαινει,τελικα εφυγε και τελος. Δες το χθεσινο, ειναι ακομα χειροτερο xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα