web_assasin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλημερα αλανια μου. προσπαθωντας να φλασαρω το 9070p με λογισμικο 9070 το brickara. πλεον δεν ανοιγει καθολου και δεν αναγνωριζεται απο τα windows,εκτος απο οταν κανω το εξης: βγαζω μπαταρια,παταω τα 3 πληκτρα για να μπει σε download mode,βαζω μπαταρια,συνδεω usb και παταω power.εκει εμφανιζεται μια ακυρη συσκευη στο device manager,αλλα εξαφανιζεται μετα απο λιγο. αγορασα usb jig dongle,αλλα δεν καταφερε τποτ. στο δικο μου 9070 δουλεψε το jig,στο 9070p ομως οχι. καμια ιδεα?
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2559391
web_assasin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τα εχω δει αυτα,δε βρεθηκε καποια λυση,ψαχνω και καποιον μηπως ξερει απο Jtag.
web_assasin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αμα το αναγνωριζε δε θα υπηρχε προβλημα.. θα το φλασαρα κ ολα καλα..
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 σε recovery mode σου δειχνει επιλογη για flashing μεσω sd card? αν τοτε ναι ξαναπερνα το official firmware της συσκευης που ειχε ξεζιπαροντας το firmware, αδειασε την sd card απο αρχεια και φακελους και φορτωσε το updare zip σε root directory χωρις υποφακελο μεσα, μπες σε recovery mode και επελεξε update firmware το update.zip απο την sd card
web_assasin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 δεν δειχνει τποτ το κινητο,δεν αντιδραει.ουτε δονηση,ουτε σημαδι στην οθονη.
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Απ΄οτι διάβασα στο xda, το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν το πήγε στο service... Εδώ δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο.. Αλλά δεν είμαι και σίγουρη.
web_assasin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Θα το δωσω σε ενα φιλο ηλεκτρονικο για jtag,δεν αξιζει να παει service.
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Λυσεις υπαρχουν, αν μπορεις να τις κανεις σπιτι σου δε ξερω. Ακομα και αλλαγη του τσιπ της ρομ μπορει να γινει σαν τελικη λυση αμα δε παιξει με jtag. Εξοπλισμο που θα βρεις ειναι το θεμα... https://www.youtube.com/watch?v=hpZR-PqJJNE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα