thelos257 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπερα σας ενα παιδι τον επομενο μηνα θελει να αγορασει το Nexus 6 ή το Samsung Galaxy S5 εσεις ποιο προτινεται απο τα δυο και γιατι περισσοτερο ;
TheLordOne Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 κανενα απο τα 2 θα ελεγα εγω! Μετα απο ενα χρονο θα κολλανε τοσο που θα θελει να τα πεταξει στον τοιχο!
GianniSM Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 κανενα απο τα 2 θα ελεγα εγω! Μετα απο ενα χρονο θα κολλανε τοσο που θα θελει να τα πεταξει στον τοιχο! Το Nexus 6 θα κολάει; τι πίνεις αγόρι μου; 3
thelos257 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Θα παιρνει ολες τις μελλοντικες ενημερωσεις το Nexus 6 πιο γρηγορα πρωτο πρωτο δηλαδη απο τα αλλα εε ; Για το Samsung S5 αυτο δεν το λεω επειδη ξερω οτι καθυστερει λιγο. Απο καμερα αυτα τα δυο κινητα σε συκριση πως τα πανε , εχουν ραδιοφωνο και τα δυο ή μονο το Nexus 6 επισης απο μπαταρια αντοχη πως τα παει ;
GianniSM Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Θα παιρνει ολες τις μελλοντικες ενημερωσεις το Nexus 6 πιο γρηγορα πρωτο πρωτο δηλαδη απο τα αλλα εε ; Για το Samsung S5 αυτο δεν το λεω επειδη ξερω οτι καθυστερει λιγο. Απο καμερα αυτα τα δυο κινητα σε συκριση πως τα πανε , εχουν ραδιοφωνο και τα δυο ή μονο το Nexus 6 επισης απο μπαταρια αντοχη πως τα παει ; Είναι πληροφορίες που μπορείς να βρεις με ένα απλό google search. Το Nexus έχει φοβερή κάμερα. Το μόνο σοβαρό μείον για μένα είναι οι 6 ίντζες και μου αρέσουν τα φάφλετ. Ισχύει αυτό με τις ενημερώσεις. 1
kostas8080 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλύτερα να πάρει NOTE 4 αλλά όσον αφορά το αρχικό σου δίλημμα Nexus 6 με διάφορα 1
thelos257 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Είναι πληροφορίες που μπορείς να βρεις με ένα απλό google search. Το Nexus έχει φοβερή κάμερα. Το μόνο σοβαρό μείον για μένα είναι οι 6 ίντζες και μου αρέσουν τα φάφλετ. Ισχύει αυτό με τις ενημερώσεις. Γιαννη ρωτω δαμε για να βοηθησετε το παιδι εσεις που ειστε ειδικοι επισης εχω ακουσει οτι καποιες φορες στα Νεξους 6 δεν ακουγεται ο ηχος οπως στο φβ messenger κλπ αυτο διορθωνεται ; Θα παρει την ενημερωση 5.1.1 ;
GianniSM Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γιαννη ρωτω δαμε για να βοηθησετε το παιδι εσεις που ειστε ειδικοι επισης εχω ακουσει οτι καποιες φορες στα Νεξους 6 δεν ακουγεται ο ηχος οπως στο φβ messenger κλπ αυτο διορθωνεται ; Θα παρει την ενημερωση 5.1.1 ; Αν ένα τηλέφωνο θα την πάρει αυτό είναι. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2. Το θέμα είναι το μέγεθος του, τίποτα άλλο
thelos257 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αν ένα τηλέφωνο θα την πάρει αυτό είναι. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2. Το θέμα είναι το μέγεθος του, τίποτα άλλο Καλημερα ολα τα αλλα σε χαρακτηριστικα εινα τα ιδια ; μονο το μεγευθος διαφερει ; Επισης θα μπορω να κατεβαζω ταινιες μεσω torrent , να βλεπω tv και να γραψω σειρες απο το κινητο με κατακαποιον τροπον ;
TheLordOne Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το Nexus 6 θα κολάει; τι πίνεις αγόρι μου; εχεις δει πολλα android που δεν κολλανε καποια στιγμη? Ζιβανια πινω που ξερω οτι σ αρεσει κιολας!
GianniSM Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εχεις δει πολλα android που δεν κολλανε καποια στιγμη? Ζιβανια πινω που ξερω οτι σ αρεσει κιολας! Δεν μου αρέσει η ζιβανία, προτιμώ το ουίσκι, και καμιά Βελγική μπύρα. Εσύ μάλλον δεν έχεις πιάσει νέα android στα χέρια σου. Ακούς εκεί κολλάει το Nexus 6!
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εχεις δει πολλα android που δεν κολλανε καποια στιγμη? Ζιβανια πινω που ξερω οτι σ αρεσει κιολας! Αλλο να κολλησει καποια στιγμη και αλλο να κολλησει σε σημειο που να θες να το πεταξεις στον τοιχο.Το 1ο συμβαινει στα περισσοτερα android με εξαιρεση τα Nexus και το 2ο συμβαινει σε low-range συσκευες,σε mid-range ισως οταν φορτωθουν πολυ και σε συσκευες 4-5 χρονων που φυσικα οτι και να παρεις 5 χρονων ειτε ειναι iOS ειτε android ειτε οτιδηποτε αλλο θα κολλαει
TheLordOne Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Οταν λεω κολλαει εννοω κανει lag οχι παγωνει η οθονη! Μετα απο κανα χρονο που θα καιει καρβουνο τα λεμε! Εγω θα πηγαινα η σε Windows phone η σε Ios σιγουρα! Τωρα αν ντε και καλα θες ενα απο αυτα τα 2 πηγαινε σε Nexus αν την παλεψεις με την τεραστια οθονη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα