ampalaea4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους. Στις 9 Ιουνιου βγαινει το Elder Scrolls Online στις κονσολες Εδω μπορειτε να δειτε ενα βιντεο που δειχνει το παιχνιδι στη beta και δειχνει το UI, τα controls (τα οποια φαινονται πολυ καλα και ευκολα) καθως και πως θα λειτουργει το in-game voice chat. Υπαρχει κανεις αλλος που να ξεκινησει το παιχνιδι? Εγω το εχω και σε PC αλλα η κονσολα εχει 2 τρομερα πλεονεκτηματα: 1) 0 bots..δεν υπαρχουν bots στις κονσολες! 2) καναπες!!!!!
ampalaea4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παιζει κανεις αυτο το παιχνιδι η ειμαι ο μοναδικος Ελληνας που το πηρε?? Εχει μερες τωρα προσπαθω να βρω καποια ελληνικη guild αλλα τιποτα ...παιζει κανεις αλλος? εστω αν μαζευτουμε 3-4, να κανουμε κανα dungeon, leveling, κτλ
KenJiNx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/330615-the-elder-scrolls-online/page-173 Για τσέκαρε εδώ 1
Drake27 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Elder Scrolls Online PS4 Greek Guild SpartiansΕχουμε φτιαξει ενα ελληνικο guild στο TESO στο PS4 ειμαστε 7 ατομα αυτη την στιγμη και ψαχνουμε και αλλους ελληνες που παιζουνε TESO και δεν εχουν βρει ελληνικη guild.Ειμαστε Aldmeri Dominion.Ο σκοπος μας ειναι PvE αλλα και PvP.Οποιος θελει μπορει να με κανει add και να το κανω inv στο guild ή γραψτε μου το psn σας και θα σας κανω απευθειας add στο guild.PSN: darkdrake1986
GreekFighterGiannhs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Elder Scrols Online Ερωτησεις Για το ESO στο Ps4 πρεπει να εχω Ps Plus ? Επισης πρεπει να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη στο Game ?
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, GreekFighterGiannhs είπε Elder Scrols Online Ερωτησεις Για το ESO στο Ps4 πρεπει να εχω Ps Plus ? Επισης πρεπει να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη στο Game ? Ναι για το 1ο συνδρομη δεν εχει, εχει vip ομως η οπως θες το λες, δινεις ενα ποσο και εχεις διαφορα bonus, με μηνιαια crowns που μπορεις να αγορασεις απο το store mounts,outfits κτλπ. Αν εχεις vip εχεις και ολα τα dlc για τη περιοδο που εχεις το subscription, αλλιως πρεπει να τα αγορασεις ξεχωριστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα