Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γεια σας ! Εχω μια ιστοσελιδα wordpress. Εχω φτιαξει σελιδες κατηγοριες κ.τ.λ κ.τ.λ και τωρα αρχιζω να προσθετω υλικο. Εχω ομως το εξης θεμα. Θελω η ιστοσελιδα μου να ειναι και στα Αγγλικα και στα Ελληνικα. Υπαρχει τροπος να το συγχρονισω ωστε να μην χρειαζετε να φτιαξω ξανα την ιδια σελιδα απο την αρχη και να μην χρειαζετε να τα ανεβαζω ολα 2 φορες ? Η ζηταω κατι υπερβολικο ??
Websitepro Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αγαπητέ φίλε το θέμα είναι τι αποτέλεσμα θέλεις. Έχεις την ξεκούραστη επιλογή να εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο για να κάνεις translate το site σε όποια γλώσσα θέλεις. Αυτό βέβαια θα περιέχει αρκετά συντακτικά σφάλματα στην μετάφραση, οπότε ότι καταλάβουν κατάλαβαν. Η άλλη επιλογή που έχεις είναι να εγκαταστήσεις ένα multilanguage πρόσθετο για το οποίο θα χρειαστεί να κάνεις την μετάφραση των κειμένων και των options μόνος σου "χεράτα". Στην συνέχεια για κάθε καινούργιο post, project, page, product, categories θα έχεις διπλό editor π.χ Ελληνικά - English και θα πρέπει να τα ενημερώνεις, Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και επαγγελματικό με σεβασμό στα νεύρακαι την υπομονή του αναγνώστη. Διαλέγεις και παίρνεις! Στην περίπτωση multilanguage θα σου πρότεινα qTranslate-X Xililanguage Polylang Τα έχω δοκιμάσει και τα 3 και έχω καταλήξει στο Plolylang μαζί με κάποιο Intergation και προσοχή στις ενημερώσεις.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μαλιστα. Αρα ουσιαστηκα δεν γλυτωνω το να φτιαξω μια δευτερη ιστοσελιδα(αυτο που ηθελα να γλυτωσω δηλαδη), απλα το θεμα μας ειναι ποσο επαγγελματικο θα γινει... Μαλλον θα επιλεξω το manual τροπο για καλητερο αποτελεσμα γιατι ειναι για επαγγελματικο σκοπο. Ευχαριστω πολυ για την απαντση σου!
fidolos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε αν καταλαβα καλά δεν σε καίει το να μεταφράσεις τα κείμενα. Αλλά να μην φτιάχνεις απο την αρχή το όλο layout, εικόνες κλπ ε? Με το polylang που είπε ο websitepro, κάνεις CLONE την σελίδα και μεταφράζεις μόνο τα κείμενα. και η σελίδα είναι ίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα