Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο αντικειμενικα πως φτάνεις δεν ξέρω όταν στους μίσους βγάζει double click πάνω στο χρόνο και πόσα αλλά θέματα. Να μου πεις ότι μιλάμε για κανένα mx518 που είναι αθανατα μετά από δέκα χρόνια χτυπήματα, να σου πω ναι. Αλλά για razer? Απλά αστείο.

Πιάστε κανένα σοβαρό mouse να δεις τι σημαίνει premium αίσθηση σε ποντίκι, όχι πήραμε ένα razer που είδα σε διαφήμιση και το έχει και ο τάδε παίχτης που τον πληρώνει η εταιρία και είναι το καλύτερο.

Αυτό ακριβώς. Απλά απαράδεκτα τα ποντίκια της Razer. 2 Deathadder και ένα imperator double click στον 1.5 χρόνο. Στο imperator βάλτε και την χαλασμένη ροδέλα. Για να μην πω για ποιότητα κατασκευής... απλά μακρυά. Στην τελευταία αλλαγή του imperator λέω δεν ξαναπαίρνω gaming ποντίκι επειδή μου την είχε βαρέσει και πήρα σκληρό. Πήρα και ένα ποντίκι των 12 ευρώ της micorsoft laser της "πλάκας", το οποίο μετά από ένα χρόνο δουλεύει σαν καινούργιο με σκληρή καθημερινή χρήση. 

Δημοσ.

μην συγκρινουμε τα laser mouse με τα gaming mouse δεν υπαρχει λογος συζητησης πρωτα απο ολα λογο αποκρισης.. κατοχος razer deathadder 2013 και εχω να πω οτι ειναι το καλυτερο gaming mouse που εχω παρει και χωρις κανενα απολυτως προβλημα.. σε ολα τα προιοντα λογικο ειναι καποια να ειναι ελατωματικα..

Δημοσ.

Στο αντικειμενικα πως φτάνεις δεν ξέρω όταν στους μίσους βγάζει double click πάνω στο χρόνο και πόσα αλλά θέματα. Να μου πεις ότι μιλάμε για κανένα mx518 που είναι αθανατα μετά από δέκα χρόνια χτυπήματα, να σου πω ναι. Αλλά για razer? Απλά αστείο.

Πιάστε κανένα σοβαρό mouse να δεις τι σημαίνει premium αίσθηση σε ποντίκι, όχι πήραμε ένα razer που είδα σε διαφήμιση και το έχει και ο τάδε παίχτης που τον πληρώνει η εταιρία και είναι το καλύτερο.

Γράφω και σβύνω ώρα τώρα, αλλά κατέληξα στην απάντησή μου:

Δημοσ.

Προσωπικα εχω ένα razer naga εδω και 4 χρονια και ειμαι υπερβολικα ευχαριστημενος και απο το mouse και απο τους drivers (synapse) , ήθελα ενα καλό mouse pad και ειπα ευκαιρια να παρω με +30 ευρω και το death adder για backup, μόλις παρελαβα , δεν εχω δουλεψει τιποτα ακόμα αλλά η πρωτη εντυπωση που δίνει το death adder σε σχεση με το Naga είναι οτι είναι πιο "στιβαρο"...  Δεν νομίζω να κλαψω παντως τα λεφτα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...