Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Late Night Offer Πλαισίου για αγορές online μέχρι τις 14/05/2015 - 09.00 το πρωί.

Razer Deathadder (2013 με απαίσιο skin) και mousepad @ 49,90 [ΠΛΑΙΣΙΟ Late Night Offer]

Razer Deathadder 2013

Mousepad Goliathus

Αντιστοιχεί ένα τεμάχιο ανά πελάτη

Δωρεάν παράδοση

Δωρεάν αντικαταβολή

Πολύ καλό ποντίκι, σχεδόν εμετικό skin :X

Επεξ/σία από Atakas
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, γούστα είναι αυτά :-(

Edits:

Αντιστοιχεί ένα τεμάχιο ανά πελάτη

Δωρεάν παράδοση

Δωρεάν αντικαταβολή

Δημοσ.

συμφωνω για το εμετικο skin...

το public ειχε βαλει περσι το ιδιο ποντικι στην πολυ συμβατικοτερη/ομορφοτερη εκδοση Counterlogic και στα 40€...

τωρα το πλαισιο δινει και το mousepad...ok δε ξερω αν αξιζει αυτο αλλα εχει το ιδιο εμετικο σκιν...

επισης πλεον εχει βγει και το deathadder chroma το οποιο το βρισκεις στα ιδια λεφτα απο ebay αν μπορεις να περιμενεις 15 μερες να ερθει απο taiwan...

οποτε δε θα ψωνισω το φοβερο offer του πλαισιου

Δημοσ.

Για τους καμένους του WoT μια χαρά είναι το skin.

Υπερβολικούς σας βρίσκω στο σχόλιο "εμετικό" καθώς αυτά είναι υποκειμενικά. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ έπαιζε το Roccat Savu στα 35€ για πόσο καιρό και θεωρούμε προσφορά το Razer στα 50? Πλαστικούρα απο τις λίγες... 

Δημοσ.

Εδώ έπαιζε το Roccat Savu στα 35€ για πόσο καιρό και θεωρούμε προσφορά το Razer στα 50? Πλαστικούρα απο τις λίγες... 

To deathadder φίλε μου είναι δοκιμασμένο ποντίκι.. Μπορεί για τα υπόλοιπα της razer να πεις ότι θέλεις, γιατί έχω πάθει κι εγώ, αλλά το συγκεκριμένο ποντίκι το έχω χ2 για να το αντικαταστήσω όοοοοταν χαλάσει το πρώτο...

Δημοσ.

Ναι, δοκιμασμένο και αποτυχημένο. Συνέχεια βλάβες και ζημιές. Άσε που έχει input lag ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για premium gaming mouse.

Το είχα το Deathadder 2013, δεν τα λέω επειδή "κάπου" τα διάβασα.

ΓΤΠ λέμε...

Δημοσ.

Έχοντας αγοράσει την προσφορά που είχε το Public με 40 ευρώ για την έκδοση LOL μπορώ να πω ότι είναι τέλεια η αίσθηση που έχει. Από την άλλη όμως στους 7 μήνες μου χάλασε και το γύρισα πίσω.

Δημοσ.

Ως κάτοχος του DeathAdder 2013 έχω να δηλώσω πως είναι ένα άριστο ποντίκι, δεν αντιμετώπησα κανένα πρόβλημα όσο το έχω και κάθεται γάντι στο χέρι. Όταν έρθει η ώρα για αλλαγή, μάλλον πάλι σε deathadder θα πάω..

Δημοσ.

Το deathadder είναι, αντικειμενικά, ένα από τα καλύτερα ποντίκια.

Αν και το G5 μου δεν έχω καταφέρει να το αλλάξω με τίποτα άλλο :P

Δημοσ.

Το deathadder είναι, αντικειμενικά, ένα από τα καλύτερα ποντίκια.

Αν και το G5 μου δεν έχω καταφέρει να το αλλάξω με τίποτα άλλο :P

Στο αντικειμενικα πως φτάνεις δεν ξέρω όταν στους μίσους βγάζει double click πάνω στο χρόνο και πόσα αλλά θέματα. Να μου πεις ότι μιλάμε για κανένα mx518 που είναι αθανατα μετά από δέκα χρόνια χτυπήματα, να σου πω ναι. Αλλά για razer? Απλά αστείο.

Πιάστε κανένα σοβαρό mouse να δεις τι σημαίνει premium αίσθηση σε ποντίκι, όχι πήραμε ένα razer που είδα σε διαφήμιση και το έχει και ο τάδε παίχτης που τον πληρώνει η εταιρία και είναι το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...