Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο Sony xperia z1 και το LG G3...Ομως αποφευγω το LG G3 γιατι εκουσα αρνητικα σχολια για την αντιθεση και την φωτεινοτητα της οθονης...Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι 350 ευρω!Αν καποις εχει το LG G3 μπορει να μου πει την προσοπικη του εμπειρια απο το κινητο!Ευχαριστω...

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά 300€ περίπου υπάρχει το 930 με 310€, ενώ με 100€ λιγότερο από το z1 και το g3 υπάρχει το 830 με τα ίδια χαρακτηριστικά και τέλεια κάμερα. Αν και σε λίγο (2-3 μήνες) θα έχουν αντικαταστάτη, θα είναι ανώτερα του Z1 πιστεύω και θα μπορούσαν να είναι στην ίδια κατηγορία με g3. 

ΥΓ Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο Sony xperia z1 και το LG G3...Ομως αποφευγω το LG G3 γιατι εκουσα αρνητικα σχολια για την αντιθεση και την φωτεινοτητα της οθονης...Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι 350 ευρω!Αν καποις εχει το LG G3 μπορει να μου πει την προσοπικη του εμπειρια απο το κινητο!Ευχαριστω...

Εδω εισαι αδερφε http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html.Αυτο με την οθονη παλι πρωτη φορα το ακουω.Μια χαρα συσκευη ειναι το G3 σε ολα του

Δημοσ.

Κάτοχος του LG G3 η μόνη φάση που με δυσκολεύει λίγο σε θέματα φωτεινότητας είναι κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο που γυαλίζει. Κατά τα άλλα ότι είπε ο καταραμένος

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι σε G3 φίλου:

Η φωτεινότητα σε 50% και αυτόματο, έκαναν την οθόνη απαράδεκτα δυσανάγνωστη υπο σκιά.

Υπήρχε εμφανές λαγκ στις εναλλαγές των αρχικών οθονών. Κόμπιασμα όχι αστεία.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε καλά διαβάζω ότι αυτή η υπερβολική ανάλυση οθόνης που έχει ζοριζει τον επεξεργαστή και έτσι κολλάει το κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα και τα δύο το g3 είναι σαφώς ανώτερη συσκευή από το z1.

Όχι σε όλους τους τομείς, αλλά σαν σύνολο σίγουρα

Δημοσ.

Μονο και μονο για την οθονη του ζ1 που τα χρωματα της ειναι ξεβαμενα και τισ γωνιες θεασης ισως δεν ειναι και οτι καλυτερο σημερα.Σε σχεση με αυτο g3

Δημοσ.

lg g2 32gb

Δημοσ.

Το g2 έχει καλή τιμή, αλλά καλύτερο από το g3 δεν είναι σε καμία περίπτωση πλην ίσως της αυτονομίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...