Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εχω cyta voip με δυο φωνητικες γραμμες και σκεφτομαι για ΟΤΕ vdsl μιας και αρχισε να δινει στην περιοχη μου. Αν κανω μεταφορα και τις δυο γραμμες μια για κυρια και μαι για msn απο την δευτερη θα μπορω να κανω και να δεχομαι φωνητικες κλισεις ? Δεν εχω καταλαβει ακριβως τον ρολο του msn αριθμου .Ευχαριστω πολυ.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Έχει αρχίσει πιλοτικά και ο ΟΤΕ να δείνει voip κάνε μια ερώτηση αν μπορείς να πάρεις και εεσύ. Όσο αφορα αυτό που ρωτάς και βέβαια μπορεί να κανείς και να δέχεσαι κλήσεις και στα δυο νούμερα μονο που αυτά ειναι isdn συνδέσεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Έχει αρχίσει πιλοτικά και ο ΟΤΕ να δείνει voip κάνε μια ερώτηση αν μπορείς να πάρεις και εεσύ. Όσο αφορα αυτό που ρωτάς και βέβαια μπορεί να κανείς και να δέχεσαι κλήσεις και στα δυο νούμερα μονο που αυτά ειναι isdn συνδέσεις. Θα αρχισει απο 1/6/2015 μου ειπαν για voip....Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχω isdn και vdsl για αυτο που θελω ???
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Το ενα είναι άσχετο απο το άλλο, μπορείς να εχεις isdn με adsl ή vdsl, βέβαια αν θέλεις την γνώμη μου θα σου έλεγα να περιμένεις να πάρεις viop, γιατι isdn over vdsl δεν είναι και ο καλύτερος συνδιασμός 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σημερα καταχωρησα τηλεφωνικα αιτηση και μου εστειλαν με email χαρτια να τους στειλω αυριο σε ΟΤΕ για φορητοτητα δυο γραμμων απο voip cyta σε isdn vdsl OTE με αριθμο msn. Ηταν απο οτι καταλαβα ο μονος τροπος να μην χασω τον δευτερο αριθμο.. Μου ειπαν απο 1-15 ημερολογακες μερες..Αναλογα ποτε θε με αποδεσμευση η cyta. Δεν εχει υποχρεωση για αμμεση αποδεσμευση ?
aGka8l Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σημερα καταχωρησα τηλεφωνικα αιτηση και μου εστειλαν με email χαρτια να τους στειλω αυριο σε ΟΤΕ για φορητοτητα δυο γραμμων απο voip cyta σε isdn vdsl OTE με αριθμο msn. Ηταν απο οτι καταλαβα ο μονος τροπος να μην χασω τον δευτερο αριθμο.. Μου ειπαν απο 1-15 ημερολογακες μερες..Αναλογα ποτε θε με αποδεσμευση η cyta. Δεν εχει υποχρεωση για αμμεση αποδεσμευση ? θα σε παρουν απο την Cyta για αντιπροσφορά , αν δεν δεχτεις λογικά θα σε αποδεσμευσουν. 2 Βδομαδες θέλει η φορητότητα πάντως 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ενος φιλου απο οτε σε wind έκανε 3-4 μερες χωρίς να καταλάβει καμιά διακοπή 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 θα σε παρουν απο την Cyta για αντιπροσφορά , αν δεν δεχτεις λογικά θα σε αποδεσμευσουν. 2 Βδομαδες θέλει η φορητότητα πάντως Δεν δινει vdsl απο ΚΑΦΑΟ η Cyta οποτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα