Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφήνω κι εγω μήνυμα, ψάχνω για κάποια καλή χωρίς bugs(και απώλεια κάμερας :P).. Για GT I9300 ή I9305 αναφέρεσαι TS?

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο θα πρότεινα κάποια AOSP ROM γιατί η Samsung με το 4.3 update την κατέστρεψε τη συσκευή και σέρνεται, είτε σε stock είτε σε custom ROM. Αυτά για το i9300 που έχει 1GB RAM, στο i9305 που έχει 2GB RAM, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Προσοχή να μην περαστεί κάποια ROM για το i9300 στο i9305 και τούμπαλιν, δεν είναι συμβατές μεταξύ τους!

Δημοσ.

για την ιστορια η 4.4.4 που προτεινεις δεν περναγε με τπτ (εβγαζε set_perm_rescursive some changes failed παρολο που δοκιμασα τα 2 πιο προσφατα recovery)

μια 4.3 (η πιο δημοφιλης στο xda για S3) που δοκιμασα που υποτιθεται ειναι bug free ειχε θεμα με το wifi ,δλδ το κινητο σερνοταν ενω αλλα κινητα δουλευαν κανονικα στο ιδιο router

ξαναπερασα την στοκ 4,3

Δημοσ.

για την ιστορια η 4.4.4 που προτεινεις δεν περναγε με τπτ (εβγαζε set_perm_rescursive some changes failed παρολο που δοκιμασα τα 2 πιο προσφατα recovery)

μια 4.3 (η πιο δημοφιλης στο xda για S3) που δοκιμασα που υποτιθεται ειναι bug free ειχε θεμα με το wifi ,δλδ το κινητο σερνοταν ενω αλλα κινητα δουλευαν κανονικα στο ιδιο router

ξαναπερασα την στοκ 4,3

η archidroid παντως αν καταφερεις να την περασεις δεν θα σε αφησει παραπονεμενο ηταν απο τις πιο γρηγορες

Δημοσ.

για την ιστορια η 4.4.4 που προτεινεις δεν περναγε με τπτ (εβγαζε set_perm_rescursive some changes failed παρολο που δοκιμασα τα 2 πιο προσφατα recovery)

ξαναπερασα την στοκ 4,3

Καλημερα

Εχεις δοκιμασει το Mobile Odin pro apk να δεις αν μπορεις να την περασεις?

Προϋποθεση να εισαι root

Εγω με αυτο περναω και ειμαι οκ

Δημοσ.

για φιλο την εκανα την δουλεια κ συνειδητοποιησα αυτο που ολοι οι "κομπιουτεραδες" συνειδητοποιουν αργα η γρηγορα

σε ασχετο δεν κανεις δουλεια εκτος κ αν ειναι πελατης γιατι μπλεκεις

εγω εχω windows phone 

Δημοσ.

για φιλο την εκανα την δουλεια κ συνειδητοποιησα αυτο που ολοι οι "κομπιουτεραδες" συνειδητοποιουν αργα η γρηγορα

εγω εχω windows phone 

εεε αμα δεν ξερει ο αλλος τι την θελει την custom rom και μετα να βριζει εσενα αν εχει κανα bug αστον με την official 

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω windows phone

Κανόνας αυτό

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους!για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...ξεθαβω αυτο...

εχω μερικα προβληματα με το S3 μετα απο 3 χρονια στην κατοχη μου

1)το κινητο καθηστερει ΠΑΡΑ πολυ να ανοιξει οποιαδηποτε εφαρμογη(και δεν εχω πολλες) π.χ επαφες,viber...πραγματικα σερνεται

2)η μπαταρια φευγει σαν νερο....κραταει μιση μερα με το ζορι χωρις ιδιαιτερη χρηση απλα με ανοιχτο το wifi και το 3g...και με καινουργια μπαταρια εδω και 3 μηνες,,,

3)το κινητο ζεστενεται υπερβολικα χαμηλα(κατω απο την μπαταρια)

4)μολις φτασει σε μια θερμοκρασια(αρκετα ζεστο) ξεκιναει μονο του να κανει συνεχεια επανεκκινησεις χωρις να γραφει το λογοτυπο τις samsung μενει μονο στο galaxy siii και ξανα απο την αρχη....

αααα...το κινητο ειναι στοκ...

σκεφτομαι να του αλλαξω ρομ.... εχεται να μου προτηνεται κατι καλυτερο απο την 4.3 που φοραει τωρα??

ειδα οτι η blekota s5 κανει καλυτερη διαχηρηση της ραμ αλλα και της μπαταριας που με καινε γιατι δεν την παλευω αλλο....θελω να παρω ενα τηλ. και μεχρι να παω στης επαθες θελω κανενα λεπτακι...τραγικο....επισης παλια στο s2 ειχα την ωμεγα και ημουν αρκετα ευχαριστημενος...

εσεις; εχεται να μου προτηνεται καποια???

Δημοσ.

Βασικά, οποιαδήποτε άλλη ROM είναι καλύτερη από την stock 4.3 που έδωσε η Samsung η οποία γονάτισε το κινητό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...