SecondSonOfGamee Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπερα ειμαι ενας απο τους πολλους χρηστες με προβληματα για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων.. Τα προβληματα ξεκινησαν πριν απο καιρο αλλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει.. Αρχικα αλλαξα μητρικη λογο σφαλματος που προεκυψε.. Και μετα απο λιγες μερες Πηρα εναν νεο solid state drive της sandisk σε περιπτωση που εφταιγε ο σκληρος επειδη ηταν και 8 χρονια σε χρηση[ΤΕΡΑΣ]... Αλλα το προβλημα συνεχιστηκε.. Εκανα λοιπον ενα memtest σε περιπτωση που εχουν θεμα η ram μου αλλα ολα καλα κανενα error! Οποτε κατεληξα οτι ειναι καρτα και απο οσο εψαξα τα προβληματα που εχω τα εχουν και αλλη οποτε θα ηθελα να μαθω μηπως εχετε βρει καποιο τροπο να το σταματησω... Κατεβασα τα τελευταια bios drivers για την καρτα για να σταματησω τα black screens αλλα τιποτα.. ΥΓ Εστειλα μηνυμα στο καταστημα απο το οποιο αγορασα την καρτα.. Και τους ζητησα πιστωση.. Σε περιπτωση που μου δωσουν τα 125ευρω πισω τι λετε να κανω να παρω την sapphire r7 260x 2gb η την xfx r7 260x 2gb Εγω εχω καταληξει στην xfx διοτι εχει μεγαλυτερες ταχυτητες και σε μνημη και σε επεξεργαστη οποτε.. Εσεις τι λετε..;;;
Shadowjump Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τι εννοεις ακριβως black screens? Αφου ειναι πιο γρηγορη η XFX, αυτη τοτε.
Formation Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γιατί δεν πας σε 750 ti 2gb? Λόγω DX12? Γιατί είναι στα ίδια λεφτά και ταχύτερη σε περισσότερες περιπτώσεις.
SecondSonOfGamee Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καμια φορα οταν ειμαι σε καποιο παιχνιδι και κανω alt-tab μου βγαζει black screen οταν λεω black screen εννοω μαυριζει η οθονη.. Γιατί δεν πας σε 750 ti 2gb? Είναι στα ίδια λεφτά και ταχύτερη σε περισσότερες περιπτώσεις. Φιλε μου εαν παω σε 750ti πρεπει να δωσω ενα 30αρι παραπανω
Formation Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Φιλε μου εαν παω σε 750ti πρεπει να δωσω ενα 30αρι παραπανω Την XFX R7 260X 2gb core edition δεν κοιτάς; 128 euros. Για δες εδώ.
SecondSonOfGamee Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Την XFX R7 260X 2gb core edition δεν κοιτάς; 128 euros. Για δες εδώ. Το θεμα ειναι οτι εαν κανω πιστωση οπως ειπα θα μπορω να παρω κατι μονο απο το συγκεκριμενο καταστημα πυο αγορασα την καρτα
bananakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ειχα και εγω μια Asus r7260x oc το ιδιο προβλημα οπως ολοι black screen δοκιμασα τα παντα .Οπου και να ψαξεις ολοι εχουν το ιδιο προβλημα.Εγω την εστειλα πισω στο eshop και μου εβγαλαν πιστωτικο την αξια της καρτας
SecondSonOfGamee Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αυτο θα κανω και εγω φιλε και θα παρω την xfx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα