nightguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μετα απο αρκετο καιρο ξανα ξεκινησα το ποδηλατο κυριως για τις μεταφορες μου μεσα στην πολη,το προβλημα ειναι οτι εχω ενα παλιο ποδηλατο (clermont freeland) και θα ηθελα να το φτιαξω ετσι ωστε να με διευκολυνει στις μεταφορες ειδικα με τις ανηφορες που ανεβαινω σχεδον καθημερινα υπαρχει ενα προβλημα.Το μονο που εχω αλλαξει προς το παρον στο ποδηλατο ειναι σελα διοτι στο πρωτο 10λεπτο σε επιανε ο κωλος και δεν παλυεοταν με τιποτα!!Για αυτο θα ηθελα να ακουσω ιδεες-προτασεις πως να το κανω πιο ευχρηστο για τις μεταφορες χωρις να μου βγει η τσεπη (λεφτα για αλλο ποδηλατο δεν παιζουν προς το παρον).
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Λεπτοτερα λαστιχα για να μειωθει η τριβη και να τσουλαει γρηγοροτερα... Δεν μπορεις να κανεις και πολλα...
nightguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Λεπτοτερα λαστιχα για να μειωθει η τριβη και να τσουλαει γρηγοροτερα... Δεν μπορεις να κανεις και πολλα... λαστιχα δρομου δηλαδη??
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 λαστιχα δρομου δηλαδη?? οχι αναγκαστικα δρομου (700c) , αλλα μπορεις με και με λεπτοτερο πελμα.... 26αρα ροδα λογικα εχεις σωστα ? τοτε μπορεις να παιξεις απο 1.3 μεχρι 1.6
nightguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 οχι αναγκαστικα δρομου (700c) , αλλα μπορεις με και με λεπτοτερο πελμα.... 26αρα ροδα λογικα εχεις σωστα ? τοτε μπορεις να παιξεις απο 1.3 μεχρι 1.6 Οκ,Ευχαριστω ,αρα τα λαστιχα ειναι η μοναδικη αλλαγη που μπορω να του κανω?
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Οκ,Ευχαριστω ,αρα τα λαστιχα ειναι η μοναδικη αλλαγη που μπορω να του κανω? Aντε να του αλλαξει και κεντρα στις ροδες για να ρολλαρουν καλυτερα, και καινουργια τακακια στα φρενα...... Ειναι πολυ απλο ποδηλατο, δεν μπορεις και περισσοτερα.... Παντως ακομα και αυτα να κανεις θα δεις μια διαφορα προς το καλυτερο. ειδικα με τα λαστιχα και τα κεντρα. Να φανταστω η αλυσιδα και οι δισκοι ειναι σε καλη κατασταση και γρασαρισμενα.
nightguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Aντε να του αλλαξει και κεντρα στις ροδες για να ρολλαρουν καλυτερα, και καινουργια τακακια στα φρενα...... Ειναι πολυ απλο ποδηλατο, δεν μπορεις και περισσοτερα.... Παντως ακομα και αυτα να κανεις θα δεις μια διαφορα προς το καλυτερο. ειδικα με τα λαστιχα και τα κεντρα. Να φανταστω η αλυσιδα και οι δισκοι ειναι σε καλη κατασταση και γρασαρισμενα. Ναι ειναι σε καλη κατασταση ολα τα υπολοιπα,θα παω καποια στιγμη να τσεκαρω και τα τακακια αν θελουν καμια αλλαγη ,ευχαριστω και παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα