Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσό που διαθέτουμε : 500 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming, Ίντερνετ, Ταινίες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?:  Χωρίς οθόνη, Υπάρχει η Samsung T220 (22") (1680x1050)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?:  Αγορά από το eshop μόνο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα θα το στήσω ο ίδιος

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Χωρίς λειτουργικό

Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα καινούριο σύστημα για Gaming στην παρούσα οθόνη (Samsung T220 (22") 1680x1050). 
Έχω από το παλιό σύστημα:

- κουτί (Coolermaster CM 690)
- τροφοδοτικό (Thermaltake Toughpower 650W)
- δίσκο HDD 1 ΤΒ
- κάρτα γραφικών ASUS Radeon R9 270 OC 2GB

και θέλω να πάρω με 500 περίπου ευρώ:

Τα οποία κάνουν αυτή τη στιγμή 497.44 ευρώ.

Πως σας φαίνεται η σύνθεση που έχω ετοιμάσει; Η αγορά θα γίνει από eshop. Το συνολικό ποσό που θέλω να διαθέσω ήταν χαμηλότερο (H81 chipset) αλλά το ανέβασα για να πάω σε H97. 
- Αξίζει να δώσω άλλα 15 ευρώ για ASUS μητρική αντί για asrock;
- Είναι τόσο καλός ο Samsung EVO 250GB ώστε να κάνει 16 ευρώ παραπάνω από τον Crucial mx200-250gb http://www.e-shop.gr/ssd-crucial-ct250mx200ssd1-mx200-250gb-25-internal-sata3-p-PER.320968 ;
- Η μνήμη είναι 1 stick με την προοπτική κάποτε να μπορεί να maxxαρει. Μήπως να πάρω 2x4GB, αξίζει το dual channel, θα δω διαφορά;

Ευχαριστώ
Δημοσ.

Για μητρικη οχι, δεν αξιζει να δωσεις 15 παραπανω, καθως τις ιδιες λειτουργιες θα κανουν. Δεν αλλαζει το chipset.

Ναι, ο Evo ειναι παρα πολυ καλος.

Μνημη την Corsair, ειναι CL9. Η Kingston ειναι CL10. Διαφορα σε επιδοσεις δεν θα δεις. Καλυτερα να παρεις τωρα ενα 8αρι και αργοτερα αλλο ενα.

Τι επεξεργαστη εχεις τωρα και πας στον i5?

Δημοσ.

Τα παλιά parts που έχω είναι:
- επεξεργαστής Intel Q9400 @2.7GH
- μνήμη 4x 1GB DDR3 @1333
- μητρική ASUS P5Q3 (ΑΤΧ form factor)

και μαζί με κάποια άλλα παλιά parts

- δίσκος 1TB WD Caviar Blue
- κάρτα γραφικών Gainward Radeon HD4850
- Οθόνη Full HD ή τηλεόραση Full HD

θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο σύστημα για γενική χρήση και πολύ ελαφρύ gaming. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μπορείτε να προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό (για να υπάρχει και σε μελλοντικά συστήματα) κι ένα σχετικά αθόρυβο Midi κουτί;

Η τιμή για αυτά τα δυο υπολογίζω να είναι 140-180 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...