Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν περίπου ένα χρόνο, η Google ανακοίνωνε το Android One, ένα πρόγραμμα που στόχο είχε την κατασκευή οικονομικών smartphone τα οποία θα κάναν την εμφάνισή τους σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.Οι φιλοδοξίες της Google για το πρόγραμμα δε σταματούν όπως φαίνεται σε αυτές τις χώρες αφού το Android One κάνει πλέον την εμφάνιση του και στην Ευρώπη, αρχικά στην Τουρκία με το General Mobile 4G smartphone. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τη General Mobile, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο που υποστηρίζει συνδέσεις με δίκτυα 4ης γενιάς ενώ ενσωματώνει Snapdragon 410 SoC με 2GB μνήμη, 5 ιντσών οθόνη με HD ανάλυση και 13MP κάμερα.

Με τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά, το General Mobile 4G δε θα μπορούσε να είναι αρκετά φθηνό όπως τα υπόλοιπα smartphones του προγράμματος των οποίων η τιμή τους κυμαίνεται κάτω από τα $100, με την τιμή του να έχει οριστεί στα $260.

Link.png Site: The Next Web

Δημοσ.

η λογική που γίνεται αυτό; πόσα άπειρα android έχουν βγει; άραγε ήθελα να ήξερα, γίνεται κάποια ανακύκλωση συσκευών: μόνο τα κινητά έχουν ξεπεράσει το πληθυσμό κατά πολύ, και υποθέτω ότι δεν έχει και όλος ο κόσμος κινητό. 

Δημοσ.

Η λογικη ειναι οτι καθε κατασκευαστης προσπαθει να πουλησει κατι ιδιο με τους αλλους αλλα να βαλει τα λεφτα στην τσεπη του.

Οπως εχουμε χιλιαδες διαφορετικα μαγαζια να πουλανε καφε και οχι μονο μικγκελ και τουντειλισιους και χιλιαδες διαφορετικες φιρμες στις τοστιερες, σκουπες, πλυντηρια, αυτοκινητα, ρουχα και σε ολα τα καταναλωτικα προιοντα.

Αυτα που λενε οι Iphonακηδες οτι εχει παρα πολλα ανδροιδη ειναι και γιατι εχει παρα πολλα ανδροιδη ειναι απλα μ******* για να δικαιολογησουν την προτιμηση τους σε ενα μονοπωλιακο (κατα την αποψη τους) προιον, μιας ολοκληρωτικης εταιριας

καλο οεο?

• Like 2
Δημοσ.

Η λογικη ειναι οτι καθε κατασκευαστης προσπαθει να πουλησει κατι ιδιο με τους αλλους αλλα να βαλει τα λεφτα στην τσεπη του.

Οπως εχουμε χιλιαδες διαφορετικα μαγαζια να πουλανε καφε και οχι μονο μικγκελ και τουντειλισιους και χιλιαδες διαφορετικες φιρμες στις τοστιερες, σκουπες, πλυντηρια, αυτοκινητα, ρουχα και σε ολα τα καταναλωτικα προιοντα.

Αυτα που λενε οι Iphonακηδες οτι εχει παρα πολλα ανδροιδη ειναι και γιατι εχει παρα πολλα ανδροιδη ειναι απλα μ******* για να δικαιολογησουν την προτιμηση τους σε ενα μονοπωλιακο (κατα την αποψη τους) προιον, μιας ολοκληρωτικης εταιριας

καλο οεο?

δεν έχω iphone, android έχω, αλλά άλλο να ναι κάποιες δεκάδες κι άλλο εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές εταιρείες, anyway δε το ανέφερα με αυτή τη λογική.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω iphone, android έχω, αλλά άλλο να ναι κάποιες δεκάδες κι άλλο εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές εταιρείες, anyway δε το ανέφερα με αυτή τη λογική.

Δεν το ειπα για σενα φιλε μου, απλα επι τη ευκαιρια το εβαλα γιατι υπαρχουν αλλοι που τους φαινονται λογικα τα παραλογα και παραλογα τα λογικα. Και στο κατω κατω, οσο πιο πολλα προιοντα και οσο πιο πολλοι μνηστηρες υπαρχουν τοσο πιο πολυ συμπιεζουν τις τιμες. Φαντασου να ειχε μονο η samsung android τι φεσι θα πληρωναμε. Για να προλλαβω και τους φιλους των windows phone, η Microsoft δεν μας κουρευει γιατι προσπαθει ακομα να μας γλυκανει και να μας "προσηλυτισει" στην δικια της προταση.

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα πως το Android One είχε τον MT6582 προυπόθεση μάλλον κάτι χάνω. Επίσης το project είχε σκοπό να παίζει αρχικά στις πιο "υποανάπτυκτες" χώρες 

• Like 2
Δημοσ.

η λογική που γίνεται αυτό; πόσα άπειρα android έχουν βγει; άραγε ήθελα να ήξερα, γίνεται κάποια ανακύκλωση συσκευών: μόνο τα κινητά έχουν ξεπεράσει το πληθυσμό κατά πολύ, και υποθέτω ότι δεν έχει και όλος ο κόσμος κινητό. 

δες λίγο πρώτα τι είναι το android one (άσχετα αν "αξίζει" ή όχι)

Νόμιζα πως το Android One είχε τον MT6582 προυπόθεση μάλλον κάτι χάνω.

πως γίνεται να έχει προϋπόθεση κάτι συγκεκριμένο ;

o mt6582 άντε να ήταν στυλ "από αυτόν και άνω" για την Ινδία , αν υπάρχουν εξίσου φθηνές (και καλύτερες ίσως) επιλογές δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός 

Δημοσ.

δες λίγο πρώτα τι είναι το android one (άσχετα αν "αξίζει" ή όχι)

πως γίνεται να έχει προϋπόθεση κάτι συγκεκριμένο ;

o mt6582 άντε να ήταν στυλ "από αυτόν και άνω" για την Ινδία , αν υπάρχουν εξίσου φθηνές (και καλύτερες ίσως) επιλογές δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός 

Όταν το Android one project υπόσχεται αναβαθμίσεις για 2 χρόνια λες να μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε κινητό της αγοράς λέει πως είναι android one? όχι βέβαια, θες στανταράκι hardware.

και κλεμμένο από την wiki

The first set of Android One devices features MediaTek's quad-core MT6582 Mobile System-on-Chip (Mobile SoC)

Οπότε ανα διαστήματα η Google θα ορίζει fixed hardware για το οποίο η συσκευή θα είναι Android One. Κάτι σαν το IRDA της Intel.

http://liliputing.com/2014/09/intel-introduces-reference-design-android-tablets.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...