Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον οποιον θυμαται το προηγουμενο θεμα τα πραγματα εφυγαν(3770K-V Gene) και παμε για καινουργια μεσα στον επομενο μηνα...Το συστημα ειναι για gaming και θα κουμπωθει πανω μια 290 trix...Οποτε δεν γνωριζω με λεπτομερειες πως πανε χρονικα τα socket και αν αξιζει τωρα αναβαθμιση ενω περιμενουμε κατι καλο και καινουργιο...Τα πραγματα θα ειναι μεταχειρισμενα οποτε εχουμε ενα budget γυρω στα 500e...

Δημοσ.

Αν ειναι να περιμενεις, θα περιμενεις για παντα :Ρ

Εγω περιμενα απο εποχης i7 950 και στο τελος ειπα, δεν γινεται αλλο, και πηρα τον 4790Κ :P

Για πιο λογο τον εδωσες τον 3770Κ? Αν πας σε 4790Κ δεν θα δεις και καμια διαφορα.

Δημοσ.

Αναμενω προτασεις....Ειμαι αναμεσα σε 4690Κ 4790Κ...Ποιον απο τους 2; Ισχυει οτι ειναι πιο κρυοι απο τους 3570Κ-3770Κ που ειχαν θεματα θερμοκρασιας

Δημοσ.

Επειδη απο τα χερια μου εχουν περασει 3570Κ, 4670Κ, 3770Κ και 4790Κ, θα σου ελεγα, για παιχνιδια που το θες, δεν αξιζουν οι "μεγαλοι" επεξεργαστες. Τα ιδια με εναν 4670Κ θα εισαι. Οσο για την θερμοκρασια, δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες. Το μονο ειναι οτι οι 4xxx εχουν πιο χαμηλες idle θερμοκρασιες και αντε να παιξεις 100-200MHz πιο πανω.

Δημοσ.

Αναμεσα σε ενα σετακι 3570K και μητρικη και 4670Κ και μητρικη ποιο θα επαιρνες με τη διαφορα στην τιμη να ειναι 100e χονδρικα αλλα με το συν της εγγυησης; Επισης για τη διαφορα μιλαμε με τους ''μεγαλους'' στα παιχνιδια 1-2 fps;

Δημοσ.

1-2 και αν. Αν ειναι ολοι στην ιδια συχνοτητα δεν  υπαρχει απολυτως καμια διαφορα!

Το μονο που θα με ενδιεφερε ειναι η εγγυηση της μητρικης.

Αλλα πολλα ειναι τα 100€.

Και η διαφορα αναμεσα στον 3570Κ και στον 4670Κ στα games ανυπαρκτη στα ιδια MHz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...