Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρχησει και κανω μια ερευνα αγορας γυρω απο το πιο κινητο με δυνατοτητες μπορω να παρω με 300-350 ευρο. Εχω βρει καποια αλλα η επιλογη ειναι δυσκολη. Για παραδειγμα σκεφτομαι αυτα :

1)LG G3 2)Samsung Galaxy s5  3) HTC one m8 4)Sony z3 compact 5) Xaiomi mi4 6) Asus zedphone 2 7) elephone p7000( το πιο φθινο αλλα δεν ξερω αν το εμπιστευομαι) 8)Nokia Lumia 930  . Γενικα δεν εχω κανει και τρελη ερευνα οποτε θα ηθελα να με βοηθησετε ειτε με προτασεις για κινητα σε τιμη μεχρι 350 ευρω η με αξιολογιση των παραπανω.

Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

Δημοσ.

lg g3 32gb ή αν δεν σε πειράζει η χαλια κάμερα του m8 πάρε m8

Κοιτα να σου πω με ενδιαφερει η camera και πιο πολλυ ειμαι μεταξυ LG g3 και Samsung galaxy s5. Απλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα για τη μπαταρια του lg g3 και οτι λογο της οθοναρας του  υπερθερμαίνεται τοσο που ψηνεις καφε!

Δημοσ.

Κοιτα να σου πω με ενδιαφερει η camera και πιο πολλυ ειμαι μεταξυ LG g3 και Samsung galaxy s5. Απλα εχω ακουσει πολλα αρνητικα για τη μπαταρια του lg g3 και οτι λογο της οθοναρας του  υπερθερμαίνεται τοσο που ψηνεις καφε!

Δεν υπάρχει τηλέφωνο που να μην ζεσταίνεται στην βαριά χρήση. Δεν είναι όμως θέμα προβληματισμού αφού το τηλ ξέρει και ρίχνει την ταχύτητα του επεξεργαστή ανάλογα. Επίσης ενώ υπάρχει το θέμα δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται.

Για το θέμα της μπαταρίας 4-4.5 ώρες οθόνης σε βαριά χρήση θα στις δώσει, επιπλέον με ένα 20αρι παίρνεις 2η, ενώ ναι είναι ζήτημα, λύνεται εύκολα και οικονομικά. Αν αυτό λοιπόν σε σταματά δεν είναι τόσο σοβαρά τα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει τηλέφωνο που να μην ζεσταίνεται στην βαριά χρήση. Δεν είναι όμως θέμα προβληματισμού αφού το τηλ ξέρει και ρίχνει την ταχύτητα του επεξεργαστή ανάλογα. Επίσης ενώ υπάρχει το θέμα δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται.

Για το θέμα της μπαταρίας 4-4.5 ώρες οθόνης σε βαριά χρήση θα στις δώσει, επιπλέον με ένα 20αρι παίρνεις 2η, ενώ ναι είναι ζήτημα, λύνεται εύκολα και οικονομικά. Αν αυτό λοιπόν σε σταματά δεν είναι τόσο σοβαρά τα θέματα.

Οποτε αποψη σου ειναι η αγορα του LG G3 αντι για το Samsung galaxy s5 (για αυτα τα χρηματα παντα)?

Δημοσ.

Οποτε αποψη σου ειναι η αγορα του LG G3 αντι για το Samsung galaxy s5 (για αυτα τα χρηματα παντα)?

Το προτιμώ ναι,λόγω μεγαλύτερης οθόνης αλλά και πιο ξεκούραστης. Στην αρχή η οθόνη του S5 είναι εντυπωσιακή στην πολλή ώρα κουράζει όμως. Από κει και πέρα έχει λίγο καλύτερη μπαταρία, η κάμερα πολύ κοντά σε αυτό. Δεν μπορώ να σου πω πως αν το πάρεις είναι λάθος στα 350, αλλά η δική μου προσωπική προτίμηση είναι το G3.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε όπως βλέπεις σε όλα τα forum πουθενα δεν αναφέρεται το s5, μάλλον είναι αποτυχημένο (οσον αφορά την ελληνική αγορά) και μόνο που το s5 είναι 5,1 ίντσες και έχει το μέγεθος του lg g3 (5.5 ίντσες) αξίζει το g3 εντάξει το g3 έχει κάποια θεματακια με lag όμως πιο κολλημενη και αργη συσκευη απο το s5 δεν εχω δει που δεν έχει να κάνει με την συσκευη άλλα το λογισμικο (Αν εγω επερνα το s5 θα του περναγα άλλη rom)

Δημοσ.
  •  

Φίλε όπως βλέπεις σε όλα τα forum πουθενα δεν αναφέρεται το s5, μάλλον είναι αποτυχημένο (οσον αφορά την ελληνική αγορά) και μόνο που το s5 είναι 5,1 ίντσες και έχει το μέγεθος του lg g3 (5.5 ίντσες) αξίζει το g3 εντάξει το g3 έχει κάποια θεματακια με lag όμως πιο κολλημενη και αργη συσκευη απο το s5 δεν εχω δει που δεν έχει να κάνει με την συσκευη άλλα το λογισμικο (Αν εγω επερνα το s5 θα του περναγα άλλη rom)

Θελω να σε ρωτησω αν ξερεις αν παρουσιαζει κολληματα και μετα απο την αναβαθμιση του λογισμικου ?

Δημοσ.

•  

Θελω να σε ρωτησω αν ξερεις αν παρουσιαζει κολληματα και μετα απο την αναβαθμιση του λογισμικου ?

Το Lollipop έχει κάνει θαύματα στο G3, στο S5 από όσο διαβάζω έχουν θέματα με memory leaks και με την κάμερα

Δημοσ.

Από αυτά που έβαλες το καλύτερο είναι το 930. Υπερέχει από τα άλλα τουλάχιστον σε κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα. Θα πάρει και windows 10 που θα φέρουν πολλές αλλαγες.

Δημοσ.
=

Από αυτά που έβαλες το καλύτερο είναι το 930. Υπερέχει από τα άλλα τουλάχιστον σε κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα. Θα πάρει και windows 10 που θα φέρουν πολλές αλλαγες.

Ισως εχεις δικιο απλα δεν εχω παρει ποτε windows phone και το σκεφτομαι επισης μου φαινεται χοντροκομενο απο τις φωτογραφιες. Οπως και εκτος απο το 930 υπαρχει και αυτο  Nokia Lumia  1020 (64gb) σε τιμη skroutz 330 ευρω.( αλλα το απεκλυσα)

Δημοσ.

Πρέπει να το δεις από κοντά για να διαπιστωσεις αν είναι χοντροκομμένο. Iphone είχες ποτέ;

Ε καλα σιγουρα εχω σκοπο να το δω απο κοντα πρωτα. Οχι δεν ειχα ποτε γιατιειμαι της αποψης οτι ενω ειναι αξιολογα κινητα πληρωνεις υπερβολικα το μηλαρακι και υπαρχουν πολλα καλυτερα. εχω ερθει σε επαφη ομως με i phone 4s 5 και 5s. Παρομοιο ειναι στο παχος με τα iphone?

Δημοσ.

Όχι, είναι παρόμοιο στην εμπειρία χρήσης. Με πολύ λιγότερα χρήματα βέβαια και καλύτερη "απτή" ποιότητα κατασκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...