Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σε ένα laptop φιλης δεν υπαρχει πουθενα ο ie Παω να τον εγκαταστήσω αλλα τον βρισκει εγκατεστημενο και δεν με αφηνει. Το εικονιδιο για επιλογή browser δεν ανοιγει, Στα προεπιλεγμενα προγράμματα δεν υπαρχει για να τον ορισω. Υπαρχει μονο ο chrome και firefox Τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αν πατησεις winkey + r και γραψεις "iexplore" (χωρις τα αυτακια), ανοιγει ο ie?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όχι δυστυχως δεν ανοιγει Πηγα στο program files/inernet Explorer αλλα κανενα αρχειο από εκει δεν τον ανοιγει .Δεν εχει .exe αρχειο.Εχω επιλεγξει εμφανιση κρυφων αρχειων.
jim_p Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τοτε η εγκατασταση των windows που εχει ειναι μαλλον πειραγμενη. Ή την πειραξε τοσο που την πηδηξε ή εγινε απο πειραγμενο iso/δισκακι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όχι είναι γνησια τα windos και υπαρχει και recovery partition. Στο δικο μου με την παραπανω αντολη ανοιγει
loic Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Control Panel -> Programs -> Programs and Features -> Turn Windows features on or off -> "Tick" στον ΙΕ... Σε εσενα θα εχει τον 8.0 αν δεν εχεις κανει update σε 9.0 ή 10.0 ή 11.0
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Control Panel -> Programs -> Programs and Features -> Turn Windows features on or off -> "Tick" στον ΙΕ... Σε εσενα θα εχει τον 8.0 αν δεν εχεις κανει update σε 9.0 ή 10.0 ή 11.0 ΜΙα χαρα φαινεται ενεργοποιημένος εκει .Εγω εχω τον 11 και τον ιδιο και το laptop
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δοκιμασε ξε-τικ -> ΟΚ -> ξανα-τικ -> ΟΚ Το εκανα και από μονος μου αυτό εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα
loic Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Backup τα αρχεια που χρειαζεται η φιλη σου τοτε, και recover...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Στην προσθαφαιρεση προγραμματων ειναι; Από ότι θυμαμαι όχι .Θα το ξαναδω αυριο που θα είναι εδώ. Υπαρχει όμως ο ie στην προσθαφαιρεση ? Στο εδώ pc που κοιταξα δεν υπαρχει.
tsakonas Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σωστα , δεν ειναι εκει, ειναι στις εγκατεστημενες ενημερωσεις.... απο κει δοκιμασε απεγκατασταση. Εαν δε φυγει δοκιμασε σαν διαχειριστης στην γραμμη εντολων cmd FORFILES /P %WINDIR%\servicing\Packages /M Microsoft-Windows-InternetExplorer-*11.*.mum /c "cmd /c echo Uninstalling package @fname && start /w pkgmgr /up:@fname /quiet /norestart" 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σωστα , δεν ειναι εκει, ειναι στις εγκατεστημενες ενημερωσεις.... απο κει δοκιμασε απεγκατασταση. Εαν δε φυγει δοκιμασε σαν διαχειριστης στην γραμμη εντολων cmd FORFILES /P %WINDIR%\servicing\Packages /M Microsoft-Windows-InternetExplorer-*11.*.mum /c "cmd /c echo Uninstalling package @fname && start /w pkgmgr /up:@fname /quiet /norestart" Ευχαριστω.Θα το δω αυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα