jim_p Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τωρα που ειπαν ολοι τον πονο τους για τον browser της αρεσκιας τους και την καταναλωση που κανει, μηπως να πεσει λιγο moderation και να σβηστουν ολα αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα? 3
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τωρα που ειπαν ολοι τον πονο τους για τον browser της αρεσκιας τους και την καταναλωση που κανει, μηπως να πεσει λιγο moderation και να σβηστουν ολα αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα? Οι μισοί δεν θα έχουν καν FF αλλά ξέρεις τώρα, λέει ο γοογλης ότι προσφέρει καλύτερο browser οπότε στανδαρ θα ισχύει, γι'αυτό ας πούμε και εμείς κάτι αρνητικό να υπάρχει. Ο άλλος λέει να κλείσει και μετά να τρέχει και να μην φτάνει με το μονοπώλιο του big brother. Περαστικά μας. 1
sk8harddiefast Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τωρα που ειπαν ολοι τον πονο τους για τον browser της αρεσκιας τους και την καταναλωση που κανει, μηπως να πεσει λιγο moderation και να σβηστουν ολα αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα? To insomnia ειναι ισως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ forum οπου υπαρχει πληρη ταξη μεσα στο χαος! Δεν υπαρχει κανενα θεμα που να μην εχει: Tον κλασσικο τυπο που θα Τrolαρει Tον κλασσικο τυπο που θα πει "Απατο" Tον κλασσικο τυπο που θα ξεκινησει η θα συμμετεχει σε Windows vs Linux Tον κλασσικο τυπο που θα ξεκινησει η θα συμμετεχει σε Android vs ios Tον κλασσικο τυπο που θα πεταξει την μαλακια του, να τσιγκλισει το θεμα Τον κλασσικο τυπο που ειναι μονιμως εκτως θεματος Τον κλασσικο τυπο που θα το παιξει υπερηρωας απο τον καναπε Τον κλασσικο τυπο που θα πιαστει απο μια σου κουβεντα για να στην πει κλπ κλπ κλπ Συμπερυλαμβανομενου και εμενα οπου δεν βγαζω την ουριτσα μου απεξω γιατι και εγω κανω μερικα απο αυτα καθοτι χρονια Unixακιας. Και ομως. Παρολα αυτα υπαρχει παντα μια ηρεμια και σχεδον παντα, λυνεται χωρις μπινελικια και παρεξηγησεις!!! Οταν πρωτομπεις, θα σου φανει ασχημο οπου θα βγει ο x,ψ,z και θα πει την ατακα του. Μετα απο καιρο που πιανεις το νοημα, απλα μαθαινεις 6
navarino Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 To insomnia ειναι ισως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ forum οπου υπαρχει πληρη ταξη μεσα στο χαος! Δεν υπαρχει κανενα θεμα που να μην εχει: Tον κλασσικο τυπο που θα Τrolαρει Tον κλασσικο τυπο που θα πει "Απατο" Tον κλασσικο τυπο που θα ξεκινησει η θα συμμετεχει σε Windows vs Linux Tον κλασσικο τυπο που θα ξεκινησει η θα συμμετεχει σε Android vs ios Tον κλασσικο τυπο που θα πεταξει την μαλακια του, να τσιγκλισει το θεμα Τον κλασσικο τυπο που ειναι μονιμως εκτως θεματος Τον κλασσικο τυπο που θα το παιξει υπερηρωας απο τον καναπε Τον κλασσικο τυπο που θα πιαστει απο μια σου κουβεντα για να στην πει κλπ κλπ κλπ Συμπερυλαμβανομενου και εμενα οπου δεν βγαζω την ουριτσα μου απεξω γιατι και εγω κανω μερικα απο αυτα καθοτι χρονια Unixακιας. Και ομως. Παρολα αυτα υπαρχει παντα μια ηρεμια και σχεδον παντα, λυνεται χωρις μπινελικια και παρεξηγησεις!!! Οταν πρωτομπεις, θα σου φανει ασχημο οπου θα βγει ο x,ψ,z και θα πει την ατακα του. Μετα απο καιρο που πιανεις το νοημα, απλα μαθαινεις Μα το οποιοδήποτε Ελληνικό forum είναι μια μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτοί είμαστε σαν κοινωνία, αυτοί αποτελούμε τα μέλη του forum. Απλά τα πράγματα. 2
Oxygene Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τουλάχιστον το insomnia δεν έχει σχέση με το τρολοφόρουμ που λέγεται adslgr.com Επί του θέματος: Αργά ή γρήγορα ήταν κάτι που το περίμενα. Δυστυχώς το DRM έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας.
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τωρα που ειπαν ολοι τον πονο τους για τον browser της αρεσκιας τους και την καταναλωση που κανει, μηπως να πεσει λιγο moderation και να σβηστουν ολα αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα? http://imgur.com/gallery/lN7Lh
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ο chrome κολλάει στα video. Ο firefox κολλάει γενικά. Μη μου πείτε ότι πρέπει να γυρίσω σε ie? Θα τρελαθώ. Maxthon nitro
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όσοι χαλιέστε με τον firefox δεν σας τον εγκατέστησαν με το ζόρι. Υπάρχουν και ωραιότατα spyware να κάνετε την δουλειά σας. 2
warlock9_0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 τον τελευταίο καιρό περιοδικά μου κολλάει κι εμένα ο firefox αρκετά, σε windows waterfox για την ακρίβεια τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, φταίει το flash και τα κωλοsite που το ξεφτιλίζουνε 2
Hetfield Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Φαουλ μια τετοια κινηση για εναν browser που θελει συνεισφερει στο ανοιχτο διαδικτυο
XPHSTOS_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως με την αλεπού δεν έχω το παραμικρό θέμα ούτε στα win ούτε στα ubuntu . Τώρα τι κάνετε εσείς και σας κολλάει δεν μπορώ να καταλάβω . Ειδικά σε ubuntu μακράν ο καλύτερος. FX 8350 4.7-4.9Ghz / 16GB RAM 2133Mhz + SSD εδώ. Φίλε μου μην απορείς με τέτοιο σύστημα που δεν έχεις κολλήματα... Έχεις αρκετή RAM για να κάνει όσο memory leak θέλει...
kurkosdr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αλλα πρεπει να κανουμε μια εκδοση ακομα, με οτι συνεπαγεται αυτο (= παραπανω bug reports, παραπανω bandwidth για τα updates καθε μηνα, κλπ), για να ικανοποιησουμε τους κολλημενους με το fsf εγκεφαλους. Όταν στην επιστήμη ανακατεύεται η "πολιτική", υποφέρει η επιστήμη. Οι κολλημένοι του FSF θεωρούν ότι η κίνηση της Mozilla παραδίδει (εθίζει) τους αθώους χρήστες στο κακό DRM. Γι αυτό και η γκρίνια δεν θα σταματήσει, εκτός και αν η εκδοση με DRM "θαφτεί" κάπου και η έκδοση που δίδεται στους χρήστες όταν πατάνε download είναι η χωρίς DRM. Η Mozilla ξέρει ότι κάτι τέτοιο θα την έβγαζε αυτομάτως εκτός παιχνιδιού, οπότε εξού και οι συμβιβασμοί της κακιάς ώρες ("να και μια έκδοση χωρίς για εσάς τους κολλημέους"). Και απο την πλευρά των κολλημένων ακολουθουν και τα blog posts και τα forks (που και το 3% του κοινού της Mozilla να έπαιρναν, θα κατέρρεε ο server τους...).
kurkosdr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Όσοι χαλιέστε με τον firefox δεν σας τον εγκατέστησαν με το ζόρι. Υπάρχουν και ωραιότατα spyware να κάνετε την δουλειά σας. Το αστείο είναι ότι το "spyware" στο οποίο αναφέρεσαι (Chrome), έχει ενσωματωμένο το Flash, το οποίο και το αναβαθμίζει μόνο του χωρίς να χρειάζεται να νοιάζεσαι εσύ γι αυτό ("άραγε το έχω στο αυτόματο το update;"), έχει καλύτερο PDF viewer απο το firefox (άρα δεν χρειάζεσαι να νοιάζεσαι ούτε για το adobe reader) και καλύτερο sandboxing, και άρα σε προστατεύει καλύτερα απο το πραγματικό spyware. Ας είμαστε ειλικρινείς: Πόσοι απο δω μέσα κάνουν πράγματα για τα οποία θα τους κυνηγήσει η NSA; Πόσοι απο δω μέσα μπαίνουν σε όχι-και-τόσο-ευηπόληπτα sites, και άρα χρειάζονται έναν browser που φροντίζει να αναβαθμίζει τα plugins του (και όχι μόνο τα extensions) από μόνος του και να έχει πραγματικό sandboxing; Μου γίνατε όλοι μηδέν-μηδέν-επτάδες τρομάρα σας, και δεν κοιτάτε να χρησιμοποιήσετε όποιο λογισμικό είναι πιο της προκοπής.
mariostheone Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τουλάχιστον το insomnia δεν έχει σχέση με το τρολοφόρουμ που λέγεται adslgr.com Επί του θέματος: Αργά ή γρήγορα ήταν κάτι που το περίμενα. Δυστυχώς το DRM έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας. Ισχύει. Εκεί τα παιδιά έχουν χιούμορ. Εδώ κάτι να πας να πεις θα φορεθούν τα οπαδικά γυαλιά και θα πέσουν να σε φάνε σε χρόνο dt. Το μόνο αρνητικό για τα ενδιαφέροντα μου πως έχει να κάνει κυρίως με τηλεπικοινωνίες η σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα