Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2000 tabs με 200 addons/userscripts, φορτωμενα χωρις κανενα προβλημα στον FF38.

Mεινε στον Opera 12.17 με ολα τα security bugs του.

ωραιος  !

απο προσθετα , δεν εχω παρα abp .

τωρα για ασφαλεια , δεν εχω τιποτα σημαντικο να διαχειριζομαι απο τον browser και για webanking χρησιμοποιω τον ie (με πολυ προσοχη ) να πω την αληθεια .

• Like 1
Δημοσ.

ολα ειναι μαπες, αλλος κολαει εδω αλλος εκει αλλος παραπερα αλλος τρωει μνημη...

χαλια μαυρα γενικως

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως ο Firefox fox μου τον τελευταίο μήνα σερνεται..

2GB ram με Celeron ?

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά ο Firefox δεν την παλεύει τελευταία. Μετά από πολλά χρόνια πήγα σε Opera και είναι καλύτερα τα πράγματα.

Σε μένα να δείτε τι γίνεται όταν παίζει η αδερφή μου Farmville στο facebook από Chrome και πάω να ανοίξω τον Opera ή κάτι άλλο. Φτιάχνω καφέ άνετα και περιμένω μέχρι να ανοίξει.

Δημοσ.

Version: 29.0.1795.47 - Opera is up to date Update stream: Stable System: Windows 7 64-bit (WoW64)

δεν σέρνεται ποτέ, ανοίγει τα πάντα , 26 tabs ανοιχτά τώρα

Δημοσ.

palemoon δεν σερνεται ποτε, 140 ταμπς ανοιχτα

Version: 29.0.1795.47 - Opera is up to date Update stream: Stable System: Windows 7 64-bit (WoW64)

δεν σέρνεται ποτέ, ανοίγει τα πάντα , 26 tabs ανοιχτά τώρα

Δημοσ.

2GB ram με Celeron

core 2 duo quad kai 8gb ram win 8,1 και με 20 tabs..Αν μπω face..απλα αστο..χρησιμοποιω firefox γιατι μου την δινει η google και δεν εχω το youtube center..αν και λογικα θα μπορεις πλεον.Ειναι  καλυτερος ο chrome σε απλη χρηση.

Δημοσ.

core 2 duo quad kai 8gb ram win 8,1 και με 20 tabs..Αν μπω face..απλα αστο..χρησιμοποιω firefox γιατι μου την δινει η google και δεν εχω το youtube center..αν και λογικα θα μπορεις πλεον.Ειναι  καλυτερος ο chrome σε απλη χρηση.

8GB DDR2 ? δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

8GB DDR2 ? δύσκολα τα πράγματα...

εσυ αρχηγε τι προτεινεις για να μπορει να κανει κανεις σερφαρισμα σαν τον ανθρωπο; 

ι7 με 64 gb ram;; 

Αυτο που ορισμενοι σκατε ενα κουβα λεφτα και εχετε την απαιτηση να το κανουν και οι αλλοι ποτε δεν το καταλαβα....

• Like 1
Δημοσ.

εσυ αρχηγε τι προτεινεις για να μπορει να κανει κανεις σερφαρισμα σαν τον ανθρωπο; 

ι7 με 64 gb ram;; 

Αυτο που ορισμενοι σκατε ενα κουβα λεφτα και εχετε την απαιτηση να το κανουν και οι αλλοι ποτε δεν το καταλαβα....

Το παιδί πιο πάνω λέει οτι με I3 και 4GB είναι κομπλε.

Και συμφωνω κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...