Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου με τα εξης χαρακτηριστικα amd phenom 2 x2 3.3Ghz 4Gb ram 1Tb σκληρο δισκο και θελω να βαλω καποοια καρτα γραφικών εως 70 ευρώ αν εχετε να μου προτείνετε αλλα να την ''σηκώνει το τροφοδοτικο που ειναι 450watt!επίσης θέλω να μου προτείνετε καποιον ssd μεχρι 60 ευρω αν υπαρχει!συνολικο badget 130 ευρω δεν παιζω πολυ απαιτητικα παιχνιδια τυπου league of legends.dota2 gta iv αν ειναι ευκολο να μου βαλετε απο καθε προιον και λινκ απο κατω! ευχαριστω

Δημοσ.

Καλυτερα να βαλεις μονο καρτα γραφικων με 130, παρα να βαλεις μια με 70 και SSD. Μια καρτα των 70Ε με το ζορι θα παιζει.

Δημοσ.

Πες μας τι τροφοδοτικο εχεις?

παντως με 70 ευρω δεν αξιζει και τοσο να παρεις καρτα.

αν την θες τωρα πηγαινε σε μτχ καρτα απο τις αγγελιες. και παρε εναν ssd καινουργιο

Δημοσ.

Πες μας τι τροφοδοτικο εχεις?

παντως με 70 ευρω δεν αξιζει και τοσο να παρεις καρτα.

αν την θες τωρα πηγαινε σε μτχ καρτα απο τις αγγελιες. και παρε εναν ssd καινουργιο

450 watt 

Δημοσ.

Ενταξει, μπορεις να βαλεις καλη καρτουλα. Για να εισαι σιγουρος, μεχρι R7 ή GTX 960

μπορεις αν ειναι ευκολο να μου βαλεις και λινκ γιατι δεν μπορεσα να την βρω..ευχαριστω!

Δημοσ.

450 watt 

ναι διαβαζω τι γραφεις το ειδα και το πρωτο ποστ ΑΛΛΑ ποιο ????????????????????????????????????????????

Ενταξει, μπορεις να βαλεις καλη καρτουλα. Για να εισαι σιγουρος, μεχρι R7 ή GTX 960

απο που προκυπτει αυτο ? απο τα watt?

Δημοσ.

Καλυτερα να αλλαξει τροφοδοτικο πριν καν αγορασει καρτα και ssd

Οχι ειδικα η gt610 ειναι δοκιμασμενη σε celeron και 4gb ram  και πεζει μια χαρα και σε μεγαλη αναλυση δεν θα εχει θεμα τωρα αν θελει να τα εχει ολα high  ας παρει μια δυνατη

Αλλα παρε τροφοδοτικο

Δημοσ.

Ναι. Σε 450αρι no-name παιζει μεχρι και 6970, η οποια ζηταει πολλα παραπανω απο R7 ή 960

το οτι θα μπουταρε ή οτι θα παιζει δεν σημαινει οτι δεν θα καει οταν φορτησει !

και μετα θα εχει θεμα χοντρο θεμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...