Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα σταθερο υπολογιστι απο το 2011...και θελω να του κανω μια αναβαθμισι...εχω ρωτισει και αλλο ενα παιδι.....

θελω να του αλλαξω ενα τροφοδοτικο μιμνεσ ραμ και μια καρτα γραφικων...αλλα δεν ξερς αν θα τα σικωσει ι μιτρικι και το τροφοδοτικο που φοραει....

post-343218-0-63078900-1431467565_thumb.jpg αυτο ειναι το τροφοδοτικο που εχει.. επισισ ι μιτρικι ειναι τις γιγαμπιτ...επεξεργαστει εχει ι5- 2500 @ 3,30 τις ιντελ.....και καρτα γραφικον  τις  ινβιντια τζι-φορς τζ-τι 520 1γιγα δδρ3..και απο ραμ εχει 6 γιγα κινγκστον.......

θελω να βαλω ενα καινουργιο τροφοδοτικο http://i-pc.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%95%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/THERMALTAKE%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6/%CE%9A%CE%9FTR2500WAPFC80PLUS10007808.html.......

http://i-pc.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%95%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/ASUSVGAGTX750TI-PH-2GD5,2048MB.GDDR510004081.html..

και αυτιν τιν καρτα γραφικων......μου ειπαι ενα παιδι οτι θες απλα τροφοδοτικο και οτι ο επεξεργαστεισ σου ειναι καλος.....παιδια θελω να μου πειτε αν γινετε....ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχάς πόσα χρήματα διαθέτεις ; , για ποιον λόγο θέλεις να κανεις αναβάθμιση ; ,ποια είναι η μητρική σου ακριβός ξέρεις ; , από πού μπορείς να τα αγορασεις;

Δημοσ.

ι μιτρικι ειναι  H16M-D2-B3 και τα λεφτα που θελω να χαλασω ειναι 280 ευρω κανουν τα πραγματα αυτα που θελω.....

Δημοσ.

δεν ειμαι γκαμερ αλλα θελω να κανω αναβαθμισι....αυτα τα πραγματα θα ειναι ωραια πιστευω.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, το τροφοδoτικο που εχεις τωρα, ειναι λιγο για πεταμα. Με ενα καινουριο θα εισαι κομπλε και για το μελλον. Οσο για την καρτα που λες, μια 750Ti ειναι πολυ πιο γρηγορη σε σχεση με την 520 που εχεις τωρα.

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν εισαι gamer και δεν κανείς καμιά τρελή δουλεία με το pc άλλαξε μονο το τροφοδοτικό και είσαι μια χαρά

Δημοσ.

παιζω κανενα παιχνιδι αλλα δεν ειμαι και βαριος γκαμερ.....αυτο που θελω να μου πειται ειναι αν βαλω αυτα τα πραγματα αν θα ειναι μετα σιμβατα με τιν μιτρικι..

Δημοσ.

Τα πράγματα που έβαλες στην αρχή για κάποιον λογο δεν φαίνονται . Έχεις θεμα με τα παιχνίδια και θέλεις να την αλλάξεις ; τι οθόνη εχεις ;

Δημοσ.

Ναι δεν θα έχεις θέμα για την κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό . Για μνήμες ram όμως δεν μας είπες ποιες κοιτάς

Δημοσ.

Και με 6GB καλα εισαι ακομα. Η καλυτερη αναβαθμιση που μπορεις να κανει και πιο οικονομικα, ειναι η καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...