Προς το περιεχόμενο

Lumia535 Lumia640 ή LG L90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Ηρθε  το πλήρωμα  το χρόνου  να  αλλάξω συσκευή,καθώς το S3 mini μου αργοπεθαίνει,κ σύντομα  θα  με  έγκαταλείψει,όποτε είμαι  στην φάση όπου ψάχνω για  καινούρια  συσκευή.Εχω μπάτζέτ μέχρι 140 ευρω.Και δέν μπορώ να ξεφύγω παραπάνω.Θα ήθελα  να  μου  πειτε τις  απόψεις  σας για τα τηλέφωνα που κοιτάω(Lumia535 Lumia640 ή LG L90).Περιμένω  τις  προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Ηρθε το πλήρωμα το χρόνου να αλλάξω συσκευή,καθώς το S3 mini μου αργοπεθαίνει,κ σύντομα θα με έγκαταλείψει,όποτε είμαι στην φάση όπου ψάχνω για καινούρια συσκευή.Εχω μπάτζέτ μέχρι 140 ευρω.Και δέν μπορώ να ξεφύγω παραπάνω.Θα ήθελα να μου πειτε τις απόψεις σας για τα τηλέφωνα που κοιτάω(Lumia535 Lumia640 ή LG L90).Περιμένω τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ.

Lumia 640...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εχει κανεις σας το εν λογω τηλέφωνο;;

Εχω το 640 dual sim εδω και 3 εβδομαδες ρωτα οτι θελεις....

Ριξε και μια ματια σε αυτα που εχω γραψει ηδη

http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-128

Δημοσ.

Αψογα!Ευχαριστώ Πάνο.Ερώτησεις, απο μπαταρια  το 640 πώς πάει;;;Και ποτε αναμένεται  να  πάρει  Windows10;;

Δημοσ.

Αψογα!Ευχαριστώ Πάνο.Ερώτησεις, απο μπαταρια  το 640 πώς πάει;;;Και ποτε αναμένεται  να  πάρει  Windows10;;

Παρα πολυ καλη μπαταρια...

αν οχι το καλοκαιρακι τοτε λιγο μετα το καλοκαιρι λογικα θα παρει τα 10

Οτι αλλο ρωτα..

Δημοσ.

Πανο, για πες λιγο για το store. Εχω διαβασει οτι ακομα και τα apps που υπαρχουν ειναι χειροτερης ποιοτητας απο το πλειστορ.

Η οθονη πως ειναι? Γιατι ειναι ips και οχι oled, νομιζω. Εχει καλες γωνιες και ζωντανα χρωματα?

Τελος, οι καμερες πως ειναι, ολα κομπλε?

Btw, το κινιτο φαινετε απιθανο και στα 140 νομιζω ειναι πολυ ευκαιρια.

Δημοσ.

Και εγω εχω το 640 το dual οι κάμερες είναι φανταστικές, η οθόνη πάρα πολύ καλή και το store μπορεί να μην έχει πολλές official αλλά έχει unofficial που είναι ανώτερες από android και ios. Στα λεφτά του είναι η πιο καλή επιλογή και θα λαμβάνει σίγουρα αναβαθμίσεις μέχρι το 2017...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...