Razor_7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Λοιπόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την επιλογή. Θέλω: -Μεγάλη οθόνη (όχι όμως μεγάλες διαστάσεις γενικά) -Καλή μπατταρία και κάμερα -Τιμή <200Ε Έχω καταλήξει στα εξής τρία: Lumia 640, Lumia 930, Galaxy Note 3 Neo [καλύτερα να μείνουμε σε αυτά κι όχι σε επιλογές στυλ moto g,Lg G3 και κινητά έξωτερικό γτ το θέλω άμεσα] Τα δύο τελευταία μεταχειρισμένα τα βρίσκω στα 2 κατοστάρικα, οπότε η τιμή δε θα μας απασχολήσει. Αυτά που με απασχολούν είναι: -Lumia 640 (κάμερα) -Lumia 930 (υπάρχει όντως θέμα με την υπερθέρμανση? Γιατί αν ναι νομίζω είναι deal breaker) -Note 3 Neo (λογισμικό και κάμερα) Με ενδιαφέρουν κυρίως απόψεις από άτομα που έχουν εμπειρία με κάποιο απ' τα παραπάνω, ώστε να αποφασίσω.
panos- Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Και το 830 θα μπορουσες να παρεις με 10 ευρω παραπανω που ειναι πολυ καλο και εχει τελεια καμερα.
Razor_7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 <p>Και το 830 θα μπορουσες να παρεις με 10 ευρω παραπανω που ειναι πολυ καλο και εχει τελεια καμερα.</p> δεν εχει μπατταρια
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Lumia 930 απο εμενα φιλε.Δυο που εχω δουλεψει μεχρι στιγμης ητανε οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα