web_assasin Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπερα αλανια μου. εκανα μια αξιολογηση ετσι για χαβαλε επειδη προσθεσα μια ram. τα αποτελεσματα με μυστηριασαν. ">http:// γιατι ειναι τοσο χαμηλη η αποδοση του δισκου?
rafail1994 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μην ασχολείσαι καν δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που θα αφιερώσεις για να το φτιάξεις . 1
web_assasin Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μην ασχολείσαι καν δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που θα αφιερώσεις για να το φτιάξεις . θες να γινεις λιγο πιο ξεκαθαρος φιλε μου?
web_assasin Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 απλά είναι γτπ :Χ η αξιολόγηση των παράθυρον η μονη λογικη σκεψη ειναι αυτη,απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω
SPANK Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν έχει να επιβεβαιώσεις κατι απλα η αξιολόγηση των 7 δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα ουσιαστικά δεν σου δείχνει κατι 1
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 kingston svp200s3 Εμ, πες ότι είναι Kingston! Καλά είναι και το 5.9 που πήρε! The SSDNow V+200 is one of the slowest SSD's we have seen recently. Πηγή: [link=http://ssd.userbenchmark.com/Kingston-SSDNow-V-200-240GB/Rating/1445][/link] Εδώ μια ποιο πλήρη κατάταξη (είναι στη θέση 57).
web_assasin Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εμ, πες ότι είναι Kingston! Καλά είναι και το 5.9 που πήρε! Εδώ μια ποιο πλήρη κατάταξη (είναι στη θέση 57). μα τα αποτελεσματα δεν ηταν τοσο χαλια ποτε.. επεσε τοσο η αποδοση του?
NeraRosa Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Tόσο μου βγάζει και εμένα με hdd..μη σε απασχολεί.
kosegdit Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ρίξε κανα benchmark για να δεις την απόδοση του δίσκου σου, και άσε την αξιολόγηση των windows όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι. Αν βέβαια δεν έχεις κανένα θέμα στην καθημερινή σου χρήση, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς γενικότερα. 1
N3k21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπερα αλανια μου. εκανα μια αξιολογηση ετσι για χαβαλε επειδη προσθεσα μια ram. τα αποτελεσματα με μυστηριασαν. γιατι ειναι τοσο χαμηλη η αποδοση του δισκου? Παραθέτω ενδεικτικά σχόλιο αγοραστή από newegg (υπάρχουν παντού αναφορές στο web σχετικά με το θέμα σου, αν έχεις όρεξη ψάξε): Pros: It's thinness makes it compatible with my laptop which requires a 7mm drive. I can get read speeds of 350MB/s, which surprised me because I thought my laptop could only do SATA II. Includes a plastic thingy that you stick on the side in order for it to sit properly in cases/laptops designed for standard 2.5" drives, which I used to make my old laptop's HDD sit properly in a USB enclosure Cons: After installing Windows 7 to it I was having an issue where I'd get a WEI of 5.9. running winsat disk in an elevated command was showing I was getting very bad latencys on Long IOs. However, this seemed to have resolved itself once I finished installing all of the Windows updates. Other Thoughts: There are two things that caused this drive to get such a low score in previous reviews, and both are things you shouldn't experience. 1. Acronis cannot initialize this drive. This seems to be a bug in Acronis and may have been resolved now. Windows can initialize the drive perfectly fine. 2. poor write speeds. This was a problem due to bad firmware that plagued this drive and the 64B version, but that has been resolved. My drive came with the new firmware, and I assume all drives have been updated. However, there may be a rare chance you will get a driv that wasn't reflashed. In which case, Kingsinton has a relatively easy to follow procedure on their website. Το χαμηλό σκορ, απ' ότι φαίνεται, οφείλεται σε κάποια ασυμβατότητα ή bug του λειτουργικού, όπου στην περίπτωση του συγκεκριμένου σχολιαστή επιλύθηκε μετά από update. Με λίγα λόγια, μην ανησυχείς. Δοκίμασε να τρέξεις κάποιο πραγματικό benchmark, όπως π.χ. αυτά που παρέχει το AIDA64 ή το HD Tune και μη δίνεις σημασία στο WEI. Θα ήταν καλό πάντως να ελέγξεις ποια έκδοση του firmware "φοράει" ο δικός σου SSD και αν το κρίνεις απαραίτητο, να εγκαταστήσεις τη νεότερη διαθέσιμη. Εμ, πες ότι είναι Kingston! Καλά είναι και το 5.9 που πήρε! Κοίταξε, η συγκεκριμένη σειρά της Kingston σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες επιδόσεων, αλλά ως vfm λύση δεν τα πάει και τόσο άσχημα. Σε real world συνθήκες το προϊόν αποδίδει σαφώς καλύτερα από ένα συμβατικό μηχανικό δίσκο, παρότι υστερεί σε σχέση με άλλους SSD. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον δικό μου. Μετά την εγκατάστασή του διαπίστωσα σημαντική βελτίωση του χρόνου εκκίνησης (cold boot) του συστήματός μου, ενώ π.χ. στην περίπτωση εκτέλεσης του browser (opera με καμιά 10αριά ενεργά tabs), η διαφορά από τον WD Black μου είναι χαοτική. Ο browser είναι πλέον usable μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα, ενώ στο παρελθόν μπορεί να περίμενα μέχρι και 20". Για 90 ευρώ που μου κόστισε ο SSD λοιπόν, δεν έχω κανένα παράπονο! O ts βέβαια έχει τον ελαφρώς αργότερο V+200, αλλά και πάλι... 1
web_assasin Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Για να πω την αληθεια δεν ειχα ψαξει που κατατασεται ο δικος μου,δεν ειχα δουλεψει ποτε ssd,μια ζωη με ταλαιπωρουσαν οι μηχανικοι,οποτε μολις εβαλα τον kingstonako ενιωσα σαν τυφλος που βρηκε το φως του οποτε αν στο μελλον περασω σε samsung θα παθω μεγαλυτερη πλακα?!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα