Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ISDN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πρόβλημα με την ISDN σύνδεση μου. Όταν μίλαει καποιος στο τηλέφωνο δήλαδή χρησιμοποιεί το ένα μόνο κανάλι δεν γίνετε να μπω στο internet δεν κάνει επαλήθεψη το username kai password.

Ετσι αναγκάζομαι να υποχρεώνω οποιον μιλάει στο τηλέφωνο να το κλείσει ωστε να μπω στο nternet και μετα να ξαναπάρει. Δεν το κάνει όμως πάντα τις περισσοτερες φορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hmmm...gia dokimase na valeis to thl sth deyterh thyra...logika etsi to thl tha xrhsimopoiei panta to deytero kanali. Den eimai sigouros mono an douleyei toso apla...borei na thelei kai na kaneis bind th syskeyh/port sto kanali or something...gia kalo kai gia kako checkare to manual tou netmod.

MY8O$ to netmod den douleyei etsi !! Opia 8hra brei anoixth pernei kai thl. H DATA!!! Oi analogikes 8ures den mporoun na oristoun se kapoio kanali syggekrimena! Ginete me MSN ari8mous na oriseis se poia 8ura 8a pigenei ena sygekrimenos ari8mos alla mia 8ura se 1 syggekrimeno kanalh ligo xlwmo. an kanw la8os dior8osteme

Στο netmod εχω συνδέσει δυο τηλέφωνα. Στο ένα κανάλι μια συσκευή και στο αλλο ενα ασύρματο. Οταν είμαι στο internet μπορώ να πάρω τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα και απο τις δυο συσκευες.

Να πω την αλήθεια βασικά γίνετε ένα μπέρδεμα που ακόμα ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω πότε το κάνει και πότε όχι. Όταν μιλάει καποιος στο τηλέφωνο δεν μπορω να μπω στο internet. Καμια φορα όμως όταν γυρναω στο αλλο λειτουργικό που έχω (έχω δυο λειτουργικά στο ίδιο σύστημα, δυο XP) μπαίνω κανονικά. Και παλι όμως οχι πάντα!!! Λέτε να φταίει το Netmod?? Ποιος λέτε οτι μπορει να ξέρει να μου δώσει καποια λύση??? Το ίδιο πρόβλημα το είχε και ένας φίλος μου....

Yparxei epilogh sto netmod otan einai anoixta ta 2 kanalia me kapoia thl. klhsh otan 8eleis na mpeis sto net na klhnei apo mono tou to 1 kanalh gia na mporesei na pragmatopoih8ei h syndesh soy!! Diabase to manual kai an den to exeis katebaseto apo intracom, episis ksanaperna driver kai me ti syndesh exeis to netmod ? USB H Com ? An to exeis USB poious CAPI drivers exeis 2.3 ?

Mε com συνδεση το έχω. Θα το αλλαξω σε usb και θα κατεβάσω καινουριους drivers. θα διαβασω και το manual για αυτο που λες. Αν δεν γίνει πάλι τίποτα θα τους πω απο τον Οτε να μου το αλλαξουν μήπως και έχει πρόβλημα αυτο. Thanks.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...