Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Συμβαίνει το εξής κωμικοτραγικό:

Όταν ειμαι αραχτός στον καναπε- κατά συνεπειαν και κάτω από 2m ledοταινια RGB 14.4w/m (μέσω controller μόνιμα στο μπλε) μετά από 10 λεπτά περίπου μπορεί και παραπάνω τα capacitive buttons του Lumia 930 μου γίνονται μπλε!!! Το backlight τους δλδ γίνεται μπλε! Δε λέω, ψαρωτικο και σβουρικο στην αρχή αλλα πλέον ειναι εκνευριστικό. Άμα απομακρυνθώ 5 δευτερα απτό σημείο επαναφέρονται στο νορμάλ. Και πάλι απτην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Σαμπαντι χελπ;;

Που είναι ο ΓιαννηςΜ τώρα οεο!;!

Nokia Care πήγες ? Επίσης εψαξες σε κάνα Windows Central ή με το Live Support της Microsoft.
Δημοσ.

Όχι δεν έκανα κάτι. Έτσι και αλλιώς ο συνδυασμός καθισιό σε καναπε+κινητο+λεντοταινια ον είναι σπάνιος Δεν αξίζει να ασχολούμαι απλά μου έκανε εντύπωση και το ανέφερα..

Δημοσ.

Βάζω στοίχημα πως αν βάλεις τη λεντοταινία στο πράσινο, σε 10 λεπτά θα βλέπεις τα capacitive buttons πράσινα.

• Like 1
Δημοσ.

Βάζω στοίχημα πως αν βάλεις τη λεντοταινία στο πράσινο, σε 10 λεπτά θα βλέπεις τα capacitive buttons πράσινα.

Ενώ αμα βάλω κόκκινο πχ όχι; :P

Δημοσ.

Και στο κόκκινο :P Μάλλον είναι θέμα συνήθειας του φωτός στα μάτια και όχι στη συσκευή. Για δοκίμασε να τα βάλεις σε άλλο χρώμα να το επιβεβαιώσεις.

Δημοσ.

Δεν παίζει το πρώτο. Να την βάλω σε μοουντ του κοντρολλερ να κάνουν τα καπασιτιβ φωτορυθμικα;

• Like 1
Δημοσ.

Τι να επισκευάσουν; Προφανώς δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά θέμα συνήθειας των ματιών στο μπλε φως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...