Tragic! Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπέρα μάγκες. Τελευταία ψάχνομαι και πειραματίζομαι όσο να ναι στο prestashop, κυρίως για χαβαλέ και να μαθαίνω κιόλας. Αλλα έχω ένα πρόβλημα.. Bug ειναι, άσχετος ειμαι θα δείξει. Έχω την έκδοση 1.6.0.11 και στο module των προϊόντων αρχικής (last edition δηλ 1.4.6 φρεσκοαναβαθμισμενο) επιλέγω ποσότητα προϊόντων (12 δλδ αλλα οτι και να βάλω δεν αλλάζει κάτι) και κατηγορία 2 (Home δηλαδή default ειναι ούτως η άλλως) Τα προϊόντα λοιπό φαίνονται δυο φορές. Οχι εναλλάξ πχ πρώτα τα 12 και μετά αλλα 12 ίδια με ίδια καταταξη/σειρα. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άδειασες την Smarty cache; (Advanced Parameters > Performance > κλικ στο κουμπί "Clear cache" επάνω δεξιά) 1
Tragic! Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Άδειασες την Smarty cache; (Advanced Parameters > Performance > κλικ στο κουμπί "Clear cache" επάνω δεξιά) Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόσβαση σε PC γιατί ειμαι εκτός, τι ακριβώς αλλάζω από κει;
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σου γράφω ακριβώς τί πρέπει να κάνεις μέσα στην παρένθεση.
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν θυμάμαι αν η μέγιστη τιμή στο συγκεκριμένο module είναι το "8" ή όχι. Δοκίμασε να βάλεις μία μικρότερη τιμή, π.χ. 3 και δες τί συμβαίνει. Μετά, βάλε 8 και ξαναδες πώς συμπεριφέρεται. Μετά, ξανά 12 και σύγκρινε. Μιλάμε για το module "Featured products on the homepage" πάντα, σωστά;
Tragic! Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 8 ειναι ντιφόλτ. Δεν έχει να κανει μάλλον, έβαλα 2 προιοντα και 80 και συμπεριφεροταν το ιδιο. Δηλαδή στα 8 ή στα 12 στα 20 ή στα Χ επελεγμένα θα δείξει τα Χ πρώτα που επέλεξα αλλά 2 φορές. Μια Χ-άδα και μετά άλλη μία Χ-άδα σύνολο 2 Μιλάμε για το μόντιουλ αυτό ναι
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δοκίμασε και απενεργοποίηση + ενεργοποίηση του module. Αυτό προκαλεί reset στα hooks που προσαρτάται το module και διορθώνει συχνά τέτοια προβληματάκια.
Tragic! Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δοκίμασε και απενεργοποίηση + ενεργοποίηση του module. Αυτό προκαλεί reset στα hooks που προσαρτάται το module και διορθώνει συχνά τέτοια προβληματάκια. Καλά εε είσαι μεγάλος ευχαριστώ πάρα πολύ.. Μια τελευταία παρακαλώ: Μετά την απενεργοποίηση-ενεργοποίηση μου τα έχει μετά τα δημοφιλή προιόντα. Δηλαδή μόλις μπεις δε βλέπεις φάτσα τα προτεινόμενα αλλα τα δημοφιλή. Πώς γίνεται να το βάλω πρώτο;
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αλλαγή θέσης στα modules γίνεται από BackOffice > Modules > Positions. Επειδή όμως βλέπω πως ρωτάς πράγματα που καλύπτονται από το επίσημο documentation: http://doc.prestashop.com/display/PS16/Front+office+Positions Και γενικότερα: http://doc.prestashop.com/display/PS16/User+Guide
Tragic! Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Άψογος. Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά και για τη βοήθεια και λύση στο πρόβλημα μου και για τα link που παρεθεσες τα οποία ειναι πολύ κατατοπιστικά. Καλό βράδυ σου εύχομαι.
Tragic! Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παλικάρια γεια σας πάλι. Η διαχείριση είναι στα Ελληνικά αλλά όχι 100%. Καλομεταφρασμένη βέβαια, αλλα τα μισά. Πώς μπορώ να τα αλλάξω σε ελληνικά, έστω και χειροκίνητα; Thnx Εδιτ: ένα ένα τα θυμάμαι.. Μετά απο 5 πχ λεπτά αδράνειας το presta με πετάει έξω και πρέπει να ξανακάμω λογκίν, αυτό ρυθμίζεται σε ανενεργο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα