Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Calvo 3339 είπε

Καλημέρα σε ολους εχω εναν εξωτερικο δισκο 1Τ σε 3 διαμερίσματα χωρισμένο τον συνδεσα σαν εξωτερικό χωρο του ps4 το pc (windows7) δεν τον βλεπει καν. Μπορω να τον επαναφερω για τον υπολογιστη?

ο υπολογιστης δεν μπορει να δει δισκους οι οποιοι εχουν αλλο λειτουργικο και ειναι λογικο.

για ps4 το κανει φορματ η κονσολα,για υπολογιστη τον κανεις NTFS 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν πολυ δεν αργεί τo νέο exploit;

Ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα να βγάλουν κάτι. Τα νέα δυνατά παιχνίδια έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Calvo 3339 είπε

Καλημέρα σε ολους εχω εναν εξωτερικο δισκο 1Τ σε 3 διαμερίσματα χωρισμένο τον συνδεσα σαν εξωτερικό χωρο του ps4 το pc (windows7) δεν τον βλεπει καν. Μπορω να τον επαναφερω για τον υπολογιστη?

Ανάλογα για την χρήση θέλεις τον εξωτερικό δίσκο που θα βάλεις στη κονσόλα κανονίζεις και αντίστοιχα πως θα τον φορμάρεις.

Τι εννοώ:

Αν θέλεις τον εξωτερικό δίσκο ή φλασακι να το χρησιμοποιείς για backup των save files σου τότε πρέπει να τον έχεις φορμάρει σαν fat32 ή exfat3 και τον βλέπουν κανονικά όλοι οι υπολογιστές και εννοείτε και το ps4 και κάνεις κανονικά backup τα save files σου ή ολόκληρου του συστήματος/παιχνιδιών της κονσόλας σου.

Αν τώρα θέλεις να τον κάνεις εξωτερικό δίσκο για να του περνάς παιχνίδια της κονσόλα τότε πρέπει να αφήσεις το ίδιο το ps4 να φορμάρει τον δίσκο και λογικά τον φορμάρει σε fat32 και πολλά partition και θέλεις ειδικά προγράμματα για να τον δουν τα windows.

Δεν έχετε βαρεθεί πραγματικά σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού το μόνο που αναφέρει η Sony στο changelog να είναι το κλασικό πλέον "system perfomance fix"?

Εγώ προσωπικά ναι.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
54 minutes ago, vpanos1 said:

βγήκε και το καινούργιο firmware 6,00 και αυτο χωρις να αλλαζει τιποτα 

με το γνωστο improves system performance

Μόλις μπήκα και μου πέταξε ειδοποίηση να αναβαθμίσω...Θα περιμένω λίγο ακόμα, για το 5.55.

Δημοσ.

Σήμερα  βγήκε το demo του fifa 19 που γίνεται πανικός , τσουπ και το update.. Τυχαίο? 

Και ήθελα να το δοκιμάσω το demo.. Τεσπα αναμένω σε 5.55 μέχρι στιγμής.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Να ρωτήσω.

Έχω μια κονσόλα 5.50 που έχω save files από games.

Μπορώ να τα μεταφέρω στην 5.05 hacked κονσόλα και να συνεχίσω εκεί?

Στο god of για παράδειγμα στην 5.50 το τερμάτισα.

Έκανα update στο παιχνίδι και μου έβγαλε επιλογή να το παίξω από την αρχή.

Στην 5.05 θα μπορέσω να το παίξω?

Μπορώ δλδ να κάνω update το παιχνίδι σε 5.05 κονσόλα?

Δημοσ.

Μπορεί πλέον να γίνει downgrade μια κονσόλα με λογισμικό 6.00 σε λογισμικό 1.76 και μετά σε 5.50 μόνο μέσω Usb flash disk χωρίς καμιά επέμβαση μέσα στην κονσόλα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μπορεί πλέον να γίνει downgrade μια κονσόλα με λογισμικό 6.00 σε λογισμικό 1.76 και μετά σε 5.50 μόνο μέσω Usb flash disk χωρίς καμιά επέμβαση μέσα στην κονσόλα?

Το διάβασες κάπου??

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Mythos500ml-900x900.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...