Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπαρχει κάποιο  site  που να βάζεις το  cusa  και να σου βγάζει αυτοματα κάποιες πληροφορίες?

• Like 1
Δημοσ.

Αν απλά βάλεις στο gogle το νούμερο cusa που θες το πρώτο site που θα σου βγάλει σου δείχνει όλη τη λίστα με το ποιο παιχνίδι είναι κ.τ.λ. γι' αυτό το cusa-xxxxx νούμερο που θέλεις.

Για όσους έχουν κάνει jailbreak τη κονσόλα τους και θέλουν να παίξουν ένα πολύ καινούργιο παιχνίδι π.χ. spiderman που θα βγει σε λίγες μέρες αν το νοικιάσουν από κάποιο video club θα τους ρωτήσει να αναβαθμίσουν το λογισμικό της κονσόλας με το που βάλουν το δισκάκι μέσα αν δεν το δεχτείς θα μπορείς να το παίξεις ή όχι?

Και μιλάω πάντα χωρίς να είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ η κονσόλα.

Δημοσ.
Στις 13/8/2018 στις 2:43 ΜΜ, postfire είπε

2.13 λεπτο

Ευχαριστώ πάλι αγορασα το WW2 limited edition slim είναι στο 4.70 ofw εκανα καλως την διαδικασία και να ρωτήσω τώρα μπορω απο το store της 5.55 κονσόλας  μου να κατεβαζω full demos - full game trials και να τα περναω καπως στο 5.05 ξεκλειδωμενα?

Δημοσ.

Γειά χαρά στην παρέα! Λέω να αγορασω το πρώτο ps μέτα  από χρόνια και λέω να πάρω το PRO 😎 από ότι κατάλαβα για να παίξει τα τελευταία  παιχνίδια πρέπει να ψάχνω το προ με έκδοση 5.55 και αν δεν θέλω τα τελευταία  παιχνίδια να αγορασω η 4.07 η 5.05 έκδοση? Σωστά? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, telistikos είπε

Γειά χαρά στην παρέα! Λέω να αγορασω το πρώτο ps μέτα  από χρόνια και λέω να πάρω το PRO 😎 από ότι κατάλαβα για να παίξει τα τελευταία  παιχνίδια πρέπει να ψάχνω το προ με έκδοση 5.55 και αν δεν θέλω τα τελευταία  παιχνίδια να αγορασω η 4.07 η 5.05 έκδοση? Σωστά? 

4.70 + 5.50 παίζουν στα μαγαζιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά αν πάρετε κονσόλα με μεγαλύτερο από το firmware 5.05 ξεχνάτε το Jailbreak. 

τουλάχιστον μέχρι τώρα. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους εχω εναν εξωτερικο δισκο 1Τ σε 3 διαμερίσματα χωρισμένο τον συνδεσα σαν εξωτερικό χωρο του ps4 το pc (windows7) δεν τον βλεπει καν. Μπορω να τον επαναφερω για τον υπολογιστη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...