Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, postfire είπε

παιδες σας εχει αλλαξει η ιστορια με το exploit  με το cache?

πηγα να περασω σε ενα ps4 το exploit με cache και τα βγαζει διαφορετικα και γενικα με offline mode ψιλομαλακιζεται

δεν φορτωνει το exploit και βγαζει there is not enough system memory οταν φορτωνω το hen 

και πιανει με 2-3 προσπαθειες και μεσα στο hen δεν εχει πλεον το cache εχει μονο cache all οταν φορτωνει η αρχικη σελιδα

ειμαι σε offline mode

εχει παρατηρησει κανεις τπτ?

Οχι δουλεύει κανονικά. 9/10 πιάνει με την 1η. Βεβαια το είχα περασει οταν πρώτο βγήκε. Τωρα μηπως στο site για να περαστεί στη cache αλλαξαν κατι;

Δοκιμασες και με android app;

• Thanks 1
  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takisdemi είπε

Οχι δουλεύει κανονικά. 9/10 πιάνει με την 1η. Βεβαια το είχα περασει οταν πρώτο βγήκε. Τωρα μηπως στο site για να περαστεί στη cache αλλαξαν κατι;

δεν κανεις update ποτε?

πατωντας πανω στο cache?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, postfire είπε

δεν κανεις update ποτε?

πατωντας πανω στο cache?

Οχι εχω το ίντερνετ κλειστό. Ειναι όπως το εβαλα αρχικά. Μπαινω απο τον οδηγό πατάω 5.05 και ΗΕΝ τίποτα αλλο δεν αλλαξα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλαζει που λένε :)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

πρεπει να αναβαθμιζεται

Ναι αλλα λες με οτι μετα την αναβάθμιση εχει θεματα τωρα. Τι να πω. Και στο android τα κάνει αυτά; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takisdemi είπε

Ναι αλλα λες με οτι μετα την αναβάθμιση εχει θεματα τωρα. Τι να πω. Και στο android τα κάνει αυτά; 

δεν δουλευω αντροιντ

μηπως εχει θεματα  με τα dns

θα δειξει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, postfire είπε

δεν δουλευω αντροιντ

μηπως εχει θεματα  με τα dns

θα δειξει

Ουτε εγω δουλεύω android πλέον αλλα για να δεις αν οφείλεται μετα την αναβάθμιση σε cache. Δε ξερω σε ξένα site λένε κατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, takisdemi είπε

Και εγω τα ιδια. Πιανει 90-95 % με την 1η. Βαζω πάντα mira+hen.

15 ώρες πριν, takisdemi είπε

Οχι εχω το ίντερνετ κλειστό. Ειναι όπως το εβαλα αρχικά. Μπαινω απο τον οδηγό πατάω 5.05 και ΗΕΝ τίποτα αλλο δεν αλλαξα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλαζει που λένε :)

Εγω μπαινω απευθειας απο τον browser σε mira+hen. Δηλαδη παταω ένα κουμπι και τέλος...

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.

Καλησπερα. Είμαι νέος χρήστης και δεν έχω ξανακάνει Gailbrake στο ps4. Πως μπορώ να κάνω Gailbrake σ ενα ps4 pro που είναι στην 5.03? Όσο έψαξα πριν δεν είδα κάτι. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nikosnikos22 είπε

Καλησπερα. Είμαι νέος χρήστης και δεν έχω ξανακάνει Gailbrake στο ps4. Πως μπορώ να κάνω Gailbrake σ ενα ps4 pro που είναι στην 5.03? Όσο έψαξα πριν δεν είδα κάτι. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 

εδω στην σελιδα 2 εχει οδηγο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosnikos22 είπε

Στο 1ο ποστ, στη 1η σελίδα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...