Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω πάντα για μη jailbreak κονσόλα έτσι.

Εμένα προσωπικά δεν μου ζητάει ποτέ firmware update.

Φυσικά έχω απενεργοποίηση το να τσεκάρει για νέο firmware η κονσόλα.

Εσένα σου ζητάει πάντα firmware update η jailbreak κονσόλα σου ε?

Με το βίντεο που ποσταρες ποιο πριν σε αφήνει να κάνεις backup save files σε usb flash disc κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα?

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβασε το προηγουμενο ποστ εχχω κανει edit

ναι στο βιντεο ειναι ο τροπος για να τραβας γραφεις

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Απ όσο νομίζω, αν είχες συνδεθεί πριν το jb στο PSN με το account σου, δε ζητάει update.

Αν κάνεις νέο user δε σε αφήνει να κάνεις backup.

Δημοσ.

Κανεις back up με το payload που υπάρχει για αυτή τη δουλειά ( μπορείς με okaloader να έχεις όλα τα payloads διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή) και αν θες τα επαναφέρεις με ftp. Προσωπικά παίρνω  backup παρά πολύ συχνα μετά από αυτό που είχα πάθει!

Δημοσ.

Τώρα είδα το βίντεο για το backup/restore των save files σου είναι ολόκληρη διαδικασία και πραγματικά πρέπει να κάνεις όλα αυτά για να κάνεις μια επαναφορά των saves - profile κ.τ.λ.

Δημοσ.

Σωστά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Τουλάχιστον κάτι κολλήματα σε παιχνίδια και χάσιμο εγκατεστημένων παιχνιδιών στον εσωτερικό δίσκο σταμάτησαν?

Γιατί κάποιοι χρήστες εδώ είχαν παραπονεθεί για αυτά και γενικότερα αστάθεια στις κονσόλες που τις έχουν κάνει jailbreak.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Paragontas-x said:

Τουλάχιστον κάτι κολλήματα σε παιχνίδια και χάσιμο εγκατεστημένων παιχνιδιών στον εσωτερικό δίσκο σταμάτησαν?

Γιατί κάποιοι χρήστες εδώ είχαν παραπονεθεί για αυτά και γενικότερα αστάθεια στις κονσόλες που τις έχουν κάνει jailbreak.

Μια χαρά σταθερότατο ήταν και παραμένει το συγκεκριμένο jailbreak...στα φόρουμ πάντα θα υπάρχουν κάποια άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και χωρίς jailbreak..Επειδή υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις δεν σημαίνει κάτι και δεν έχει νόημα να κάθε λίγο και λιγάκι να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια περί αστάθειας κτλ. Είμαι σίγουρος εάν τώρα χρησιμοποιήσεις το google θα δεις πολλά άτομα να αναφέρουν προβλήματα και με την "καθαρή" 5.55...εάν κάποιος έχει πρόβλημα θα μπει να το γράψει σε ένα φόρουμ ενώ το αντίθετο δηλαδή κάποιος που δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σπάνια θα κάτσει να το ποστάρει. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην κάνει κάποιος το συγκεκριμένο jailbreak (όχι online, κάποια updates θέλουν μεγαλύτερες εκδόσεις και φυσικά τα νεότερα παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις) αλλά η αστάθεια ή τα προβλήματα δεν είναι λόγος γιατί απλά δεν υπάρχουν.

Btw το backup για όποιον το επιθυμεί και δεν έχει psn activated κονσόλα είναι πανεύκολο με συγκεκριμένο payload απλά δεν γίνεται αυτόματα όπως πχ το backup στο cloud.

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι είπα.

Δεν είπα ότι το είδα οπού να 'ναι αλλά εδώ σε αυτό το τοπικ.

Το ότι εσύ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το jailbreak δεν σημαίνει ότι είναι και σταθερό.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Paragontas-x said:

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι είπα.

Δεν είπα ότι το είδα οπού να 'ναι αλλά εδώ σε αυτό το τοπικ.

Το ότι εσύ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το jailbreak δεν σημαίνει ότι είναι και σταθερό.

Έχω καταλάβει καλά τι λες και απλά σου λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εάν εσύ βέβαια λες ότι αφού το έγραψαν 2-3 άτομα στο insomnia είναι ο κανόνας και δεν βλέπεις τι γίνεται σε μεγάλα φόρουμ (για αυτό το αντικείμενο) όπως gbatemp, DKS, pshax.  Άμα θες μπορώ να σου βρω και περιπτώσεις στο insomnia που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το official firmware..τι πάει να πει αυτό..

Εν πάση περιπτώσει έχεις κονσόλα με μικρότερο firmware από 5.55 και σκέφτεσαι ακόμα μετά από τόσο καιρό εάν πρέπει να κάνεις το jailbreak; Γνώμη μου πήγαινε στην 5.55 να έχεις το online σου και τα παιχνίδια πλέον έχουν ξεφτίλα τιμές ειδικά εάν κοιτάς σε μεταχειρισμένα στις αγγελίες και γλιτώνεις και το διάβασμα,άγχος,ταλαιπωρία κτλ του jailbreak. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

δουλευω hen με cache

δεν εχω κανενα θεμα ολα ρολοι

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει το jailbreak. Φιλε paragontax το έχεις δοκιμάσει ή απλά συλλέγεις πληροφορίες βγάζοντας συμπεράσματα? Γιατί πιο πολύ για αυθαίρετα συμπεράσματα φαίνονται και ίσως και μια προσπάθεια να πείσεις τον εαυτό σου ή και άλλους ότι το homebrew  είναι προβληματικό.

Το hack δουλεύει όπως πρέπει λοιπόν, και όποιος θέλει και μπορεί, γνωρίζοντας τα συν και τα πλην ας το δοκιμάσει. Τώρα όσον αφορά τα  saves δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Με ένα κλικ φορτώνεις το payload παίρνεις το backup σε φλασακι ή σκληρό και τέλος. Για να κάνεις restore η διαδικασία απαιτεί παραπάνω χρόνο κ κόπο χωρις να είναι καθόλου δύσκολη, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση format, οπότε μιλάμε για πιο σπάνια και από σπάνια, και δε βρίσκω το λόγο να αναλωνόμαστε παραπάνω σε αυτό το θέμα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, Calvo 3339 είπε

Γεια σας μπορει κάποιος να μου πει πως θα βρω κονσόλα κατω απο 5.05? ευχαριστώ

2.13 λεπτο

Επεξ/σία από postfire
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...