Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Choutas είπε

Τον ίδιο χρόνο περιμένω και ονλάιν και με cache και με android.

Το exploit δουλεύει καλύτερα μέσω android από τις άλλες μεθόδους. Μόνο με cache μου έχει κρασάρει στη μέση του παιχνιδιού και μία ονλάιν όταν είχα 4.55.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα με ποιό τρόπο περνάς το exploit,ίσως να είναι θέμα συμβατότητας (slim,fat,c chassis) τα κρασαρίσματα.Εγώ με c chassis και με dns από al azif δεν έχω προβλήματα.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντύπωση ότι με μεθοδο cache αν υπάρχει συνδεδεμένος εξωτ.σκληρος κατά το ανοιγμα της κονσόλας καποιες φορες παραμενει σε αδράνεια η κονσολα και μετα θέλει κλείσιμο απο την κοσνολα,με χειριστήριο δεν αντιδραει. 2 φορες μου είχε συμβεί.

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takisdemi είπε

Εχω την εντύπωση ότι με μεθοδο cache αν υπάρχει συνδεδεμένος εξωτ.σκληρος κατά το ανοιγμα της κονσόλας καποιες φορες παραμενει σε αδράνεια η κονσολα και μετα θέλει κλείσιμο απο την κοσνολα,με χειριστήριο δεν αντιδραει. 

Ναι,αυτό μπορεί να συμβαίνει.Προτίνεται όταν εκτελούμε το exploit να μην υπάρχει τίποτα συνδεδεμένο στις θύρες usb.

Δημοσ.

Το έφτιαξα αλλιώς μέσω σβησίματος game data.και saves στο παιχνίδι που κράσαρε(Phamtom Pain).

Τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά ύστερα από 50 ώρες gaming με την νέα μέθοδο cache έχω να σας πω ότι η πιθανότητα επανεκκίνησης ή κολλήματος είναι 10%. Δηλαδή κολλάει ή επανεκκινεί 1 φορά για 10 κάθε φορές που φορτώνετε το exploit. Δεν αντιμετώπισα κάποιο άλλο πρόβλημα όπως πχ με τα saves.

Στην αρχή φόρτωνα HEN και τώρα κάνω Mira+HEN. Τι είναι καλύτερο;

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται Hen v1.7 με υποστήριξη για εγκατάσταση των παιχνιδιών απευθείας στον εξωτερικό δίσκο χωρίς το app2usb 

8 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Λοιπόν παιδιά ύστερα από 50 ώρες gaming με την νέα μέθοδο cache έχω να σας πω ότι η πιθανότητα επανεκκίνησης ή κολλήματος είναι 10%. Δηλαδή κολλάει ή επανεκκινεί 1 φορά για 10 κάθε φορές που φορτώνετε το exploit. Δεν αντιμετώπισα κάποιο άλλο πρόβλημα όπως πχ με τα saves.

Στην αρχή φόρτωνα HEN και τώρα κάνω Mira+HEN. Τι είναι καλύτερο;

Για εμένα hen

Επεξ/σία από xelidoni
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

need for speed payback
Aκολούθησα τον οδηγό με το backup σε usb,βάζω το στικάκι exFat,τρέχω το dumper με την offline μέθοδο και μου περνάει τα αρχεία στο stick
Στον φάκελο .patch δεν έχει κάτι μέσα,μόνο στον .app και το τελευταίο αρχείο είναι .complete

Τρέχω το gengp4 μόνο για το .app και μου βγάζει "done",το αποθηκεύω και το βάζω στο orbis-pub-gen που μου βγάζει σφάλμα οτι δεν υπάρχει το param.sfo😣😫

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες μαζεμένες απορίες:

1) Για να κάνουμε backup το παιχνίδι,τρέχουμε πρώτα το Hen και μετά το Dumper ή κατευθείαν το δεύτερο;
2) Χρειάζεται να βρούμε κάπου και να εγκαταστήσουμε και τα updates του παιχνιδιού πρίν το Dumper;
3) Aν βρούμε έτοιμο το pkg ενός παιχνιδιού,τρέχουμε το Hen πρίν το εγκαταστήσουμε από το Debug;
4) Άν τρέξεις το Dumper από τον browser το κρατάει σαν τελευταία σελίδα και όταν ξαναπάς εκεί να τρέξεις το Hen,ανοίγει πάλι πρώτο το Dumper και ξεκινάει την διαδικασία αναζητώντας το usb,υπάρχει τρόπος όποτε ανοίγω τον browser να ανοίγει σαν πρώτη σελίδα πάντα το μενού με τα payloads;

Έκανα δοκιμή με 2 παιχνίδια που έχω το original δισκάκι,χρησιμοποιώντας την offline μέθοδο με την cache,αλλά παίρνω το σφάλμα με το param.sfo που ανέφερα παραπάνω☹️

Επεξ/σία από musiccc444
Δημοσ.

Για να κανεις dump δισκακι θελει α) να εχεις καλο δισκο η φλασακι ( πχ επαιρνα σφαλματα στην εγκατασταση με παλιο hdd usb 2.0 ενω με καινουριο και 3.0 δεν ειχα ποτε θεμα). Επισης θα κανεις dump αφου φορτωσει το παιχνιδι και εχει κανει και install, τοτε πατας ps button και μετα κανεις ανοιγεις το dumper payload. Επιπλεον αν δεις οτι υπαρχει σφαλμα στην εγκατασταση μπορεις να ξανακατεβασεις το orbis και το genps4 και να ξαναδοκιμασεις (μεχρι και αυτο μου ετυχε και το καταλαβα μετα απο 4 ατυχεις προσπαθειες στο ghost recon και ηταν η τελευταια προσπαθεια αφου ειχα δοκιμασει τα παντα) . Επισης με σφαλμα στο param.sfo μου ειχε τυχει στο uncharthed collection και τελικα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι επρεπε να αλλαξω την αναλυση στο icon του παιχνιδιου, τσεκαρε το και αυτο ή εστω κατι παραπλησιο μηπως φταιει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια προσοχη στις διακοπες ρευματος. Σημερα εκανε 2-3 στιγμιαιες. Την τελευταια, το απογευμα, για κακη μου τυχη ειχα το ps4 ανοιχτο απλα στην αρχικη οθονη με φορτωμενο το hen. Με το που το ξανανοιγω βλεπω ανοιγει σε μαυρη οθονη και λεει οτι δεν εκλεισε σωστα, οποτε λεω θα μου κανει απλα rebuild database. Αμ δε. Μου ζητησε να περασω σε φλασακι το firmware (σε full version) και αφου το εκανα (ευτυχως κραταω τα παντα για να μην τα ξαναψαχνω) λεω ωραια δε πειραζει, μου πεταει μια οθονη και με ενημερωνει οτι θα γινει initialize και θα σβηστουν τα ΠΑΝΤΑ!!!!  Αρνηθηκα, το εσβησα και μπηκα σε safe mode μηπως τη γλυτωσω αλλα τζιφος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν γινεται εκ νεου εγκατασταση λογισμικου ειναι απαραιτητο το initialize. Οποτε προχωρησα στη διαδικασια, εγινε ολικο format, και ΕΧΑΣΑ 2 TB παιχνιδια που ειχα περασμενα!!!!! Και ηταν απο ps4 games, ps2 games τα οποια ειχα μετατρεψει, emulators, indies κλπ. 

Ευτυχως μεσα στην ατυχια μου ειμαι τυχερος και εχω κρατησει ΟΛΑ τα pkgs σε μεγαλο εξωτερικο που εχω για backup και τωρα καθομαι και το ξαναστηνω.

Δεν ξερω αν φταιει το exploit ή η sony με το παλιολειτουργικο της (μαλλον το δευτερο πιστευω) αλλα ειναι μεγαλη γκαντεμια και ταλαιπωρια. Εχασα εννοειται και saves κλπ οποτε και αυτα μια φορα στο τοσο θελουν backup οπως και κανω.

Απο τα νευρα μου εκεινη την ωρα καλα που δεν το εσπασα, φαντασου να το παθει κανενας που δεν εχει backup! Ασε που μου περασε απο το μυαλο να βαλω κανα ups, αφου εχω ηδη μια συσκευη προστασιας αλλα αυτην δεν εχει μπαταρια.

Οποτε το νου σας παιδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...