Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, heros είπε

ΥΠΗΡΞΕ ομως ένα πρόβλημα ..δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά όσοι έχουν από πιο παλιά PS4  μπορούν να πούν την γνώμη τους....(εξαιτίας του πήγα μία μέρα πίσω σε ότι έκανα...)

Ενω είχα ήδη φορτώσει 5-10 τίτλους και περνούσα κάποιον άλλο.. έγινε διακοπή  ρεύματος. Με την επιστροφή το PS4  άρχισε να φτιάχνει τον δίσκο και κοντά στο 25% με ειδoποιησε ότι πρεπει να  ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ 5.05  όχι το ελαφρύ αλλά from  scratch  με διαγραφή όλου του δίσκου....Αυτό καταλαβαίνεται τι σημαίνει .. αν είχς γινει μετα από κανένα μήνα ...θα έχανα όλα τα saves μου ιδιαίτερα την στιγμή που δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω ιντερνετικα στο PSN..... 

Είναι τόσο ευπαθές το λειτουργικό που μετα από ένα τυχαιο σβήσιμο να θέλει όλο το λειτουργικό από την αρχή?

Δεν ξέρω  οι υπολοιποι PS4 κάτοχοι ας πουν την γνώμη τους...

Ειχα και εγώ ανάλογο θεμα όπως το περιγράφεις χωρίς να έχω κάνει την κονσόλα μου Χακ. Έχω από τα πρώτα μοντέλα της κονσόλας και είχα αλλάξει το δίσκο βάζοντας 2ΤΒ. Πέρασα ότι είχα στην βιβλιοθήκη μου και ότι παιχνίδι είχα σε δισκάκι και όλα καλά. Μετά από κάνα δυο μέρες ενώ έπαιζε ο αδερφός μου τεκκεν και το έκλεισε η το έβαλε σε αναμονή (δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε κάνει) είχαμε διακοπή ρεύματος. Η κονσόλα στην εκκίνηση προσπαθούσε να κάνει έλεγχο στο όλο σύστημα χωρίς να τα καταφέρει να ξεκινήσει. Τελικά για να εκκινήσει χρειάστηκε να κατεβάσω το firmware που είχα περάσει και στην αλλαγή του σκληρού. Ευτυχώς είχα πάρει Μπακαπ τα σειβ πριν την αλλαγή και δεν έχασα τίποτα. Πάντως παλαιότερα μου έλεγε ότι κάτι φορές δεν είχε τερματιστεί καλά η κονσόλα αλλά στον έλεγχο που έκανε στην εκκίνηση για σφάλματα κλπ δεν έβρισκε κάτι και άνοιγε κανονικά. Έχασα αρκετό χρόνο περιμένοντας να κατεβάσω πάλι τα παιχνίδια μου... Αλλά από τότε δεν έχει ξανακάνει τίποτα. Την βάζω σχεδόν πάντα σε stanby mode όταν έχω παίξει κάποιο παιχνίδι και το έχω προχωρήσει αρκετά ώστε να ανεβάζει στο cloud τα saves λόγο του plus και αν δεν παίζω την κλείνω κανονικά.

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν ολιγης απο τη στιγμή που στο μικρο αυτό τοπικ είχαμε 2 κρούσματα μη σταθερότητας των μέχρι τώρα exploit πόσο μάλλον σε κονσόλες όλου του κόσμου που το έχουν δοκιμάσει.

Εγώ προσωπικά προτείνω αν κάποιος δεν θέλει να είναι ενας beta tester στην ουσία να περιμένει ποιο σταθερές εκδόσεις exploit από αυτά που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Πιστεύω είναι το ποιο "ασφαλές" που μπορεί να κάνει κάποιος από το να δοκιμάσει το κάθε exploit που έχει βγει μέχρι σήμερα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Choutas said:

Μωρέ λες για αυτό τους έκοψε να βγάλουν επετειακά χεχε

Από ότι διαβάζω το exploit λειτουργεί και σε αυτή την έκδοση

Δημοσ.

Παιδιά αύριο θα αλλάξω σκληρό δίσκο στο ps4 θα βάλω τον SEAGATE FIRECUDA SATA 3 2TB τώρα αυτό που θέλω να μου πει κάποιος είναι το usb stick που θα βάλω το recovery firmware είναι 64gb το εχω σε exfat format κάνει; ή πρέπει να το κανω fat32 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

φατ32

Στο YouTube είδα κάποιους που το είχαν exfat γιατί λέγανε όταν είναι μεγάλης χωριτικοτητας είναι καλύτερα 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, postfire είπε

δεν χρειαζεται 700mb ειναι το update

Έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα για να κάνω σε fat32 γιατί σε Windows 10 δεν μου έχει επιλογή 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...