Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ms μια φορα κυνηγησε τις φλασαρισμενες κονσολες το 2009 αν θυμαμαι καλα.Εστειλε χιλιαδες κονσολες σε μονιμες διακοπες.Μετα το 2009 μεχρι και σημερα φλασαρισμενη κονσολα μπαινει κανονικα live χωρις κανενα προβλημα.Η σονυ το κυνηγησε αρκετα.Δεν αφηνε κονσολα με custom firmware να μπαινει στο psn χωρις να ριξει καποια στιγμη μπαν.Μπορει να εμπαινες 50 φορες στο psn και την επομενη φορα να ετρωγες το μπανακι.

Οτι και να πουμε τωρα ειναι σεναρια.Δεν ξερουμε τι θα κανει η σονυ για να σταματησει τις χακ κονσολες.Μπορει τιποτα μπορει να μας αλλαξει τα φωτα.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, takisdemi είπε

Το esp8266 πως δουλεύει ρε παιδια; 

υπαρχει επισης και η οφφλινε μεθοδος με το android app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το δοκίμασα :... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1.'Αλλαξα και τον σκληρό σε 2gb. Μετά απο μία μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στους Seagete Firecuda (hybrid ssd/hd)  με 5 χρόνια εγγύησης- αν  και οπαδός της WD  ΤΑ 5 ΧΡΌΝΙΑ της Seagate  με καλύπτουν.. αλλά και οι επιδόσεις μετά από την 3η/4η χρήση των ίδιων αρχρείων η ταχύτητα απογειώνεται..

2.Εκανα update κατευθειαν στον καινουργιο δισκο από 4.73 σε 5.05 με usb stick fat32..   επιλέγοντας το option 7 (initialize and load software) ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ 5.05 UPDATE (>700MB) και όχι το μικρό των 300ΜΒ   πού είναι μόνο για να κάνετε  update  μεσα από το λειτουργικό  και όχι μετα απο αλλαγή δίσκου...

3. Για  payload  χρησιμοποίησα το WiFi Stick 4Mb...  ακολουθόντας τις οδηγίες από τα παραπάνω βίντεο.. Η πρώτη παρατήρηση  είναι ότι δεν τρέχουν όλα.. Ενα που κατέβασα το φόρτωσα στο WiFi stick  και όταν το έτρεξα κρασάρησε άγρια το PS4  σε σημείο που στην επανεκίννηση  έφτιαξε τον δίσκο . Αυτό όμως πού δείχνει το βίντεο με τα εικονίδια αντί για γράμματα  λειτουργεί οκ...

Επεξ/σία από heros
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, heros είπε

1.'Αλλαξα και τον σκληρό σε 2gb. Μετά απο μία μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στους Seagete Firecuda (hybrid ssd/hd)  με 5 χρόνια εγγύησης- αν  και οπαδός της WD  ΤΑ 5 ΧΡΌΝΙΑ της Seagate  με καλύπτουν.. αλλά και οι επιδόσεις μετά από την 3η/4η χρήση των ίδιων αρχρείων η ταχύτητα απογειώνεται..

2.Εκανα update κατευθειαν στον καινουργιο δισκο από 4.73 σε 5.05 με usb stick fat32..   επιλέγοντας το option 7 (initialize and load software) ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ 5.05 UPDATE (>700MB) και όχι το μικρό των 300ΜΒ   πού είναι μόνο για να κάνετε  update  μεσα από το λειτουργικό  και όχι μετα απο αλλαγή δίσκου...

3. Για  payload  χρησιμοποίησα το WiFi Stick 4Mb...  ακολουθόντας τις οδηγίες από τα παραπάνω βίντεο.. Η πρώτη παρατήρηση  είναι ότι δεν τρέχουν όλα.. Ενα που κατέβασα το φόρτωσα στο WiFi stick  και όταν το έτρεξα κρασάρησε άγρια το PS4  σε σημείο που στην επανεκίννηση  έφτιαξε τον δίσκο . Αυτό όμως πού δείχνει το βίντεο με τα εικονίδια αντί για γράμματα  λειτουργεί οκ...

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ 2TB μετά την εγκατάσταση του recovery firmware 5.05 σου ζητάει να βάλεις πάλι τον λογαριασμό και αν ναι πως το ενεργοποιείς; αφού δεν μπορεί να μπεις Internet για να έχεις το hack

Δημοσ.

εγω την αγορασα πριν λιγες μερες... δεν ειχα τίποτα μέσα.... ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ BACKUP  ΤΑ  SAVES@ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙς ΜΕΤΑ.... δες σχετικα βίντεο με θεμα  upgrade ps4 hdd 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, heros είπε

με το android app δεν εχω κανενα θεμα

(βιντεο billy kibaki)

Δημοσ.

Φιλε hero μπράβο αναμένω λεπτομέρειες για την εμπειρία χρήσης του όσον αφορά τα κρασαρισματα, κατά πόσο παίζουν τα παιχνίδια κλπ. Έχω ενα slim με 2 tera σε 5.53 αλλά επειδή δεν ξέρω αν τελικά υπαρξει hack σε νεότερες του 5.05 εκδόσεις σκέφτομαι πολύ σοβαρά  να πάρω ενα pro να του περάσω τον 2t και να παίξω με ESP8266 αλλά όλα αυτά μόνο εφόσον ειναι stable η όλη φάση. Αναμένω νέα κι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κι εγω με το app android δοκιμασα για το exploit. Τωρα σκέφτομαι θα υπάρχει θεμα να συνδέσουμε την κονσόλα με ρουτερ πχ για εφαρμογές Netflix κλπ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takisdemi είπε

Κι εγω με το app android δοκιμασα για το exploit. Τωρα σκέφτομαι θα υπάρχει θεμα να συνδέσουμε την κονσόλα με ρουτερ πχ για εφαρμογές Netflix κλπ;

ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω saves από την κονσόλα που είναι στην 5.55 με τον λογαριασμό μου που είναι συνδεμένος στο PSN στην καινούργια κονσόλα όπου έχω κάνει έναν offline (προφανώς) λογαριασμό και είναι στην 5.05; Ρωτάω γιατί θα ήθελα να συνεχίσω κάποια παιχνίδια που έχω ξεκινήσει ήδη στο Pro. Μέχρι τώρα όπου έχω διαβάσει λένε ότι δεν γίνεται αλλά έλεγα μήπως κυκλοφορεί κανένα πρόγραμμα ώστε τροποποιώντας τα saves να παίζουν...

Επεξ/σία από gRim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...