Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο πιθανό επειδή το  exploit   φαίνεται να πατάει σε αδυναμία του  software... να καλυφθεί  από την Sony  στο επόμενο  firmware.. Βέβαια και οι  hackers  δεν αποκαλύπτουν όλα τα όπλα τους.. Πιθανα το 5.5Χ να το έχουν προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο.. παρόλα αυτά θεωρώ θέμα χρόνου να καλυφθεί το κενό ασφαλείας από εδώ και πέρα....και βέβαια όπως πολλοί είπαν μέχρι ρώρα το  online gaming  είναι αυτό που δελεάζει πολλούς οπότε όλα αυτά τους είναι άχρηστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όποιον του είναι άχρηστα όλα αυτά μάλλον μπέρδεψε τα τοπικ έχει άλλο παραπάνω που συζητάνε για το  τι παιχνιδαρες θα δώσει η Sony στους συνδρομητές αυτό το μήνα 😉

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με το φιλο. Τι σχέση έχει το jailbreak με το online? Καμία. Οποίος θέλει online απλα δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία! Υπάρχει όμως μεγάλο ποσοστό που δεν ασχολουνται με online. Κι έχω έχω καμία 80αρια games σε digital μεσω sharing και ζήτημα να χω παιξει online 2-3 φορές. Οπότε περί ορέξεως... 

Επεξ/σία από vamvakoulas
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυς κοσμος δεν τον ενδιαφερει το online και απλα θελει να παιζει παιχνιδια.Απο τις λιγες πληροφοριες που υπαρχουν στο διαδικτυο μαλλον εχει σπασει και η 5.55 και καποια στιγμη θα δωσουν το χακ.Θεωρω οτι συντομα η σονυ θα βγαλει νεο firmware να μπαλωσει τις τρυπες που υπαρχουν στην 5.55.Γιαυτο οποιος μπορει να κρατηθει να μην αναβαθμισει.Πιστευω συντομα θα δουμε καλυτερα πραγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Πολυς κοσμος δεν τον ενδιαφερει το online και απλα θελει να παιζει παιχνιδια.Απο τις λιγες πληροφοριες που υπαρχουν στο διαδικτυο μαλλον εχει σπασει και η 5.55 και καποια στιγμη θα δωσουν το χακ.Θεωρω οτι συντομα η σονυ θα βγαλει νεο firmware να μπαλωσει τις τρυπες που υπαρχουν στην 5.55.Γιαυτο οποιος μπορει να κρατηθει να μην αναβαθμισει.Πιστευω συντομα θα δουμε καλυτερα πραγματα.

Άκη πήρες ps4 τελικά η είσαι με 360 ακόμα?😂😂😂

Δημοσ.

Παίδες όποιος είναι με 5.50 να περιμένει; Υπάρχει περίπτωση να βγει κι εκεί; Λεω μήπως σταματήσει εκει όπως η 3.50 στο pς3 ή να προβεί σε αγορά άλλης κονσόλας με 5.05 και κατω;

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να περιμένει αφού δεν έχει να χάσει κάτι. Πιστεύω πως σίγουρα θα γίνουν προσπάθειες και με το 5.50.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή πολύ σκέφτονται να αγοράσουν κονσόλα που να χακάρεται και στις αγγελίες το εκμεταλλεύονται πουλώντας πχ fat PS4 (ούτε καν c-chassis) 350 ευρώ και βάλε απλά να ενημερώσω ότι ακόμα παίζουν κονσόλες με firmware 5.05 και κάτω στα μαγαζιά. Μόλις γύρισα από public με PS4 Pro 7100 (όχι bundle) το οποίο έχει firmware 4.73. Φαντάζομαι από μικρότερα μαγαζιά θα είναι ακόμα πιο εύκολο να σου κάτσει. Επίσης, είχε και πολλά από τα bundles που έχουν αναφερθεί εάν θέλει κάποιος να 100% σίγουρος. Εγώ πάντως προς το παρών αφού μου έκατσε τέτοιο μοντέλο είμαι σε δίλημμα αν θα κρατήσω και τις δύο κονσόλες με την μία να είναι χακαρισμένη ή θα δώσω το slim και θα αναβαθμίσω το PS4 Pro.

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Εντάξει και σε εμένα όλα καλά δώξα το θεό δουλεύει όπως πριν το update

Όσο για patches και dlc περιμένουμε τρόπο να τα βάζουμε;

Στα πιο πολλά παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν αλλά έχω ακούσει οτί παιχνίδια όπως τα χρειάζονται για optimisation όπως μικρότερες αναμονές και καλύτερα καρέ.

Ίδομεν.

• Moderators
Δημοσ.
Στις 29/5/2018 στις 4:05 ΠΜ, Praetorian είπε

Σύντομη υπενθύμιση:

Μην χρησιμοποιείτε τα hacking topics για να αναζητήσετε τρόπους να κατεβάσετε πειρατικά αντίγραφα παιχνιδιών ή να ζητήσετε υποστήριξη από το forum για το πώς θα τα κάνετε να τρέξουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...