Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

foris78 το δοκιμασες προσωπικα ή απλα ειδες ενα βιντεο που και καλα δειχνει οτι παιζει το god of war?

Και αν το δοκιμασες δεν μας λες που μπορουμε να βρουμε αυτο το cfw και πως το περναμε στη κονσολα?

Ισχυει και σε αυτο οτι πρεπει να φορτωνει το "σπασιμο" σε καθε ξεκινημα της κονσολας?

διαβασε μερικα ποστ πισω εχει βιντεο

ολα παιζουν

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δοκίμασα προσωπικά ναι, κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα  ποστ προσεκτικά και θα σου λυθουν  όλες οι απορίες 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν ειναι custom firmware.Το χακ για να τρεξει εχει μια πολυ απλη διαδικασια που πρεπει να επαναλαμβανεις καθε φορα που ανοιγει η κονσολα.Υπαρχει αναλυτικος οδηγος που εχει γραψει ο postfire.Live και ps store τα ξεχναμε.Το χακ τρεχει παιχνιδια που θελουν μεχρι και 5.05 firmware.Νεοτερα παιχνιδια δεν τα παιζει.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Mr_Terror said:

Παιδια δεν ειναι custom firmware.Το χακ για να τρεξει εχει μια πολυ απλη διαδικασια που πρεπει να επαναλαμβανεις καθε φορα που ανοιγει η κονσολα.Υπαρχει αναλυτικος οδηγος που εχει γραψει ο postfire.Live και ps store τα ξεχναμε.Το χακ τρεχει παιχνιδια που θελουν μεχρι και 5.05 firmware.Νεοτερα παιχνιδια δεν τα παιζει.

Η κονσόλα είναι καλό να μην είναι online ώστε να μην φάει ban ή έτσι κι αλλιώς επειδή είναι παλαιότερο firmware δεν μπαίνει μέχρι να γίνει το τελευταίο update; Μήπως εάν κάποιος κάνει restart την κονσόλα θα μπορεί να μπει online για να δει netflix ή ούτε αυτό θα παίζει; Τέλος να φανταστώ ότι όλες οι δοκιμές πρέπει να γίνουν με κάποιον προσωρινό λογαριασμό σε περίπτωση που πέσουν ban ε; 

Δημοσ.

για να μπει online η κονσολα θελει να εχει το τελευταιο firmware.Με 5.05 θα ζητησει update η κονσολα για να μπει.Οποτε το live το ξεχναμε.

Ναι καλο ειναι να φτιαχτει νεος λογαριασμος και με αυτον να δουλευουμε το  χακ.

Δεν ξερουμε πως θα κινηθει η σονυ και τι μετρα θα παρει.Το χειροτερο ειναι να ριξει μπαν στην κονσολα και ειναι οτι χειροτερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gRim είπε

Η κονσόλα είναι καλό να μην είναι online ώστε να μην φάει ban ή έτσι κι αλλιώς επειδή είναι παλαιότερο firmware δεν μπαίνει μέχρι να γίνει το τελευταίο update; Μήπως εάν κάποιος κάνει restart την κονσόλα θα μπορεί να μπει online για να δει netflix ή ούτε αυτό θα παίζει; Τέλος να φανταστώ ότι όλες οι δοκιμές πρέπει να γίνουν με κάποιον προσωρινό λογαριασμό σε περίπτωση που πέσουν ban ε; 

Λογικά το ban δεν θα είναι μόνο στον λογαριασμό αλλα και στην κονσολα. Ετσι γινόταν και στο PS3.

Προσωπικά εχω μόνο PS3 με CFW το οποιο καλύπτει τις μικρές αναγκες μου. Παρόλα αυτά μου εκανε εντύπωση τόσο καιρό που εβλεπα σε πολλα torrentαδικα full παιχνίδια PS4 ενώ δεν υπηρχε  καποιο μαζικό hack. Αντε με το καλό.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Πάντως επικρατεί ένας χαμός στα φόρουμ με τα τελευταία γεγονότα. Αφού έγινε η αρχή λογικά θα πάει και παρακάτω. Το θέμα είναι ότι η δύναμη πια στις κονσόλες είναι το online, λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν τη μοναξιά του σπιτιού τους. 

Δημοσ.

καλο ειναι και οποιος μπορει να εχει 2 κονσολες

μια κανονικη για ονλινε και μια για το exploit εγω ετσι παιζω

Δημοσ.

ότι τον βολεύει τον καθένα  εγώ έπαψα να παίζω online στο ps4 εδώ και αρκετό καιρό όποτε το μόνο που με απασχολεί είναι να παίξω κάποια exslusive που δεν μπορώ να τα έχω στο pc

πάντως μου έκανε εντύπωση οτι παρόλο που εχω απενεργοποιήσει τα auto updates το πρωί ξεκίνησε να κατεβάζει την 5.55, όποτε τρέχουμε το exploit και την αποσυνδέουμε απο το νετ για σιγουριά

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφερονται το  bundle  ps4 pro 1tb +battlefront II  (OXI  TO LIMITED EDITION  που προτεινει το  video..)εχει  date code 7C firmware 4,73  και ειναι οκ... υπαρχουν πανελλαδικα λιγα αλά στο εξωτερικό βρίσκει κανείς πολλά ακόμα και σκέτα πιστευω με κατασκευή 8Α (2018 Α τετραμηνο ) θα είναι και αυτα οκ πιθανά και ετοιμα με 5.05. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BUNDLE... oxi PS4+ game  ξεχωριστα προσορα του καταστηματος...

Επεξ/σία από doctorScien
  • Like 1
Δημοσ.

Στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες πλέον κυκλοφορούν μόνο κονσόλες με μεγαλύτερο firmware; Μιλάω για αυτές που δεν είναι σε bundle. Έψαξα για πληροφορίες και το μόνο που βρήκα είναι ότι οι κονσόλες από Φεβρουάριο του 18 και μετά ίσως είναι με μεγαλύτερο firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, postfire είπε

διαβασε μερικα ποστ πισω εχει βιντεο

ολα παιζουν

Αν λες το βιντεο με την εκδοση 5.05 το ειδα αλλα δεν δειχνει και πολλα.

Ουτε πως εγκαθιστας παιχνιδι.

1 ώρα πριν, doctorScien είπε

Για όσους ενδιαφερονται το  bundle  ps4 pro 1tb +battlefront II  (OXI  TO LIMITED EDITION  που προτεινει το  video..)εχει  date code 7C firmware 4,73  και ειναι οκ... υπαρχουν πανελλαδικα λιγα αλά στο εξωτερικό βρίσκει κανείς πολλά ακόμα και σκέτα πιστευω με κατασκευή 8Α (2018 Α τετραμηνο ) θα είναι και αυτα οκ πιθανά και ετοιμα με 5.05. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BUNDLE... oxi PS4+ game  ξεχωριστα προσορα του καταστηματος...

Κοιτα που με τον εναν ή τον αλλον τροπο καταφερε η ea να πουλησει κομματια του παιχνιδιου battlefrond 2.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...