Tzoustiniana Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι αυτή την τιμή για την μάνα μου. Η χρήση του ουσιαστικά είναι κλήσεις,μνμτα και φωτογραφίες,άρα καλή κάμερα να έχει. Με Android κατά προτίμηση. Ευχαριστώ!
kostas8080 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) μόνο moto g 2014 (170 ευρώ) άλλα αξίζει πολύ περισσότερο το lg g2 (240ευρω) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από kostas8080
dialer1453 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το μόνο πλεονέκτημα του android είναι οι πολλές εφαρμογές αλλά για τη χρήση που λες κι αυτό το πλεονέκτημα χάνει το νόημά του. Δες τα lumia 640 και 730 που και πολύ καλύτερη κάμερα έχουν και καλύτερη εμπειρία χρήσης από οποιοδήποτε android σε αυτή και μέχρι διπλάσια τιμή προσφέρουν.
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε αυτά τα χρήματα πας καρφί στο Moto G 2nd gen.Το LG G2 έχει 254Ε σήμερα στο σκρουτζ
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γιατί έχει και καλή κάμερα το Moto g, ε; Έχει αξιοπρεπή κάμερα, και είπε android μέχρι τα 200. Βλέπεις καμιά άλλη επιλογή με βάση αυτά τα 2;
dialer1453 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βλέπω την επιλογή να του προτείνω την καλύτερη συσκευή για τη χρήση που θέλει σε αυτά τα λεφτά. Αν έλεγε ios θα του πρότεινες μεταχειρισμένο 4s? Δεν νομίζω.
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ναι οκ, για android αυτό υπάρχει, τα Lumia δεν τα ξέρω καλά, δεν εκφέρω άποψη, τόσο απλό 1
kostas8080 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γιατί έχει και καλή κάμερα το Moto g, ε; Ζήτησε όμως Android
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Όσον αφορά το moto g, σε τι φορτιστή πάτε ; Πάρε κάποιον μή κινεζιά στο 1-1.2Α και είσαι μια χαρά 1
SIP1995 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι αυτή την τιμή για την μάνα μου. Η χρήση του ουσιαστικά είναι κλήσεις,μνμτα και φωτογραφίες,άρα καλή κάμερα να έχει. Με Android κατά προτίμηση. Ευχαριστώ! Δες το Lumia 640 στα 145€, είναι ότι πρέπει για αυτά που ζητάς και έχει και καλή κάμερα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι αυτή την τιμή για την μάνα μου. Η χρήση του ουσιαστικά είναι κλήσεις,μνμτα και φωτογραφίες,άρα καλή κάμερα να έχει. Με Android κατά προτίμηση. Ευχαριστώ! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για android; Αν όχι τότε είναι κατά πολύ προτιμότερο να κοιτάξεις το lumia 730. Μικρό σχετικά και λειτουργικό, με κορυφαία κάμερα για την κατηγορία και αξεπέραστη οθόνη, ότι πρέπει για όλες τις καταστάσεις φωτισμού. Από android έχεις μόνο μια επιλογή και είναι σίγουρα χειρότερη επιλογή για τη δουλειά που το θέλεις. Το moto G 2nd gen. Δεν το προτείνω όμως σε καμιά περίπτωση. Γιατί να φορτώσεις τέτοιο πράγμα στη μάνα σου; Πάρε της κάτι απλό και λειτουργικό που δεν σπάει νεύρα και θα είσαι και εσύ ευχαριστημένη και η μάνα σου.
Tzoustiniana Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για android; Αν όχι τότε είναι κατά πολύ προτιμότερο να κοιτάξεις το lumia 730. Μικρό σχετικά και λειτουργικό, με κορυφαία κάμερα για την κατηγορία και αξεπέραστη οθόνη, ότι πρέπει για όλες τις καταστάσεις φωτισμού. Από android έχεις μόνο μια επιλογή και είναι σίγουρα χειρότερη επιλογή για τη δουλειά που το θέλεις. Το moto G 2nd gen. Δεν το προτείνω όμως σε καμιά περίπτωση. Γιατί να φορτώσεις τέτοιο πράγμα στη μάνα σου; Πάρε της κάτι απλό και λειτουργικό που δεν σπάει νεύρα και θα είσαι και εσύ ευχαριστημένη και η μάνα σου. Έχει μάθει πλέον τα android και δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ με Windows. Έχει ένας φίλος lumia, θα της πω να το δοκιμάσει και μετά βλέπουμε.
panos- Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τα lumia είναι απλά και εύκολα στην χρήση. Θα ήταν πιο εύκολα από οποιοδήποτε android 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα