pano_s Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα: έχω το λαπτοπ lenovo G50-30 με τον N3540. Tο έκανα recovery από το κουμπί που έχει. Όλα καλά μπαίνει κανονικά στα w8 και ίντερνετ τα πάντα. Την επόμενη μέρα όταν πάω να μπω δεν με βάζει στο ίντερνετ. Το έκανα πάλι recovery πάλι τα ίδια. Το κινητό μπαίνει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει για πείτε καμιά ιδέα. Ευχαριστώ
xristoforos89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέσω ethernet συνδέεσαι; Αν ναι, κατεβασε τον driver του wlan, εγκατέστησε τον και δοκίμασε πάλι.
pano_s Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν κάνει τίποτα πάλι. Update μου κάνει κανονικά.
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν μπαίνει ουτε μεσω ethernet ουτε με wifi ? Πήγαινε στο device manager και δές αν βρίσκει τις συσκευές σωστά για lan και wifi και πες λιγο τι ακριβώς ενοείς δεν μπαίνει internet , συνδέεται δηλαδή κανονικά και δεν ανοίγει σελίδες , εκτος απο σελίδες σε αλλες υπηρεσίες skype κτλπ μπαίνει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα