palamas Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πατε καλα; εκτος απο την συνθεση του icefrog με μια αλλαγη ολες ειναι τραγικοτατες..κριμα τα λεφτα που θα δωσει ο φιλος σου Και προς θεου μην κοιτας μονο τα ρολογια σε καρτα γραφικων...πιο μεγαλη σημασια εχει η εγγυηση η ψυξη και το service
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν μπορουρες να εξηγησεις το τραγικο, να σε καταλαβουμε! Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο θαψιμο στους Amd! Ειπαμε, αν ειναι να βαλουμε intel θα βαλουμε μονο ξεκλειδωτο και μονο τον 4690κ ο οποιος ξεφευγει απο το μπατζετ! Για ποιο κατω απο αυτον ειναι κατα την γνωμη μου ,οχι χασιμο χρηματων, αλλα νομιζω δεν αξιζει, αφου μπορεις να κλοκαρεις τον 8320 και να τον φτασεις σε καλο σημειο! Οσο για την καρτα γραφικων, οπως εγραψα και παραπανω, δεν εχουμε θεμα με την θερμοκρασια μιας και θα εχουμε καλη ψυξη στο κουτι. Τοσα χρονια με καρτες γραφικων ουτε μια δεν μου εχει παθει τιποτα, ουτε με oc ή με ανεβασμενες θερμοκρασιες (90-101 μια φορα) ωστε να παθουν κατι! Αλλα ειναι αυτο που λενε: μεχρι να το παθεις!
Marios1981 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Γνωμη μου παντα ο μονος AMD Που αξιζει ειναι ο fx6300 τον οποιο δεν μπορει να ανταγωνιστει κανενας ιντελ σε low μπατζετ συστηματα. Οι 8320 κ ειδικα ο 8350 ερχετε σχεδον το ιδιο με ενα ιντελ 4590 . Μπορει ενα 8350 να ξεπερασει τον 4590 αμα τον κλοκαρεις αλλα χρειαζεσαι υδροψυξεις τροφοδοτικα κ ιστοριες τετοιες. Με την 212 καλη μεν αλλα μην περιμενες κ θαυματα στην σειρα 8 της αμδ. Αποτι εχω καταλαβει ομως θελετε να παιξετε με OC οποτε πηγαινετε στον 8320 που διαλεξατε μια χαρα αξιοπρεπεστατος ειναι.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Γι αυτο βαλαμε καλο τροφοδοτικο και καλη μητρικη, ακουγοντας τις γνωμες ολων απο εδω μεσα που βοηθησαν πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα