kpapageo1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ξαφνικά ο σταθερός υπολογιστής ενός ξάδερφου άρχισε να κάνει διαδοχικά reboot. Δηλαδή τον ανάβει, φτάνει μέχρι την εικόνα του "press del for bios μπλα μπλα" και μετά κάνει μόνο του reboot και πάλι από την αρχή. Ελέγξαμε αν έχει αλλάξει κάτι στο boot priority κλπ αλλά όλα φαίνονται οκ. Τι μπορεί να φταίει? Ο υπολογιστής έχει περασμένα τα Windows 7 Pro 32bit.
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μπορεί να τα έπαιξε το τροφοδοτικό ή να υπερθερμαίνεται και να κλείνει ή να έπαθε κάτι η μητρική. Δυστυχώς πρέπει να τα ελέγξεις όλα ένα ένα αλλάζοντας υλικά με κάποια που σίγουρα δουλεύουν.
Shadowjump Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν θα εκανε reboot με την μπαταρια. Και χωρις μπαταρια, ανοιγει ο υπολογιστης. Απλα δεν κραταει τις ρυθμισεις. Εκτος απο αυτα που ειπε ο ELF, μπορει και RAM.
kpapageo1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Άρα είναι καθαρά hardware το θέμα. Αν ήταν μητρική ή τροφοδοτικό θα έφτανε μέχρι εκεί? Εμένα όταν μου είχε καεί η μητρική δεν άναβε καν.
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μια μητρική μπορεί να καεί εντελώς μπορεί και απλά να καεί ένα υποσύστημα το ίδιο και για το τροφοδοτικό το ίδιο και για όλα σχεδόν. Μπορεί δηλαδή να κουτσοδουλεύει.
rfc Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ε ναι.... δοκιμασε πρωτα χωρις τπτ πανω αν μπορεις να μπεις bios και να δεις θερμοκρασιες. Ουτε δισκο ουτε cd-rom..... τπτ. Και αν εχει ςνσωματωμενη καρτα γραφικων με αυτη πανω, οχι με εξωτερικη. Κανε clear cmos πρωτα και μετα αναψε τον.
conkal Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 το κουμπακι του ρεσταρτ μηπως ειναι κολλημενο ? το πιο απλο να κοιταξεις . μου εχει τυχει καποιες φορες σε πελατες
kpapageo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έγινε clear cmos και τώρα δεν δίνει σήμα στην οθόνη.
Angelcrow Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Χτες και εμένα ο υπολογιστής τρελάθηκε! Reboot, System Errors & Memory Errors στο Desktop, Βios Rewrite κατά την εκκίνηση και είσοδος της οθόνης σε κατάσταση αναμονής! Μετά από δύο τρες επανεκκινήσεις τα είδα όλα και έφυγα σουμπιτος για τροφοδοτικό χωρίς δεύτερη σκέψη! Μολις εγκαταστάθηκε και όλα καλά ευτυχώς φαίνεται να μην έχει καεί τίποτα μιας και τα στρέσαρα όλα (CPU,GPU,MEM, SSD,HDD)!Σε τέτοιες καταστάσεις πρώτος ένοχος είναι το τροφοδοτικό ειδικά αν είναι μη ποιοτικό και παλιό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα