jmirko15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ζω για την μέρα που θα είναι όλα αυτόματα και θα είναι παράνομο το manual.. Οι "οδηγοί" να πάνε στις πίστες και να αφήσουν τους υπόλοιπους να πάνε στον προορισμό τους χωρίς το φόβο μήπως θέλει να κάνει την μαγκιά του κάποιος και πάρει στο λαιμό του όλους του επιβαίνοντες.. Πάρε ΜΜΜ και άσε τους οδηγούς στην ησυχία τους then. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Πάρε ΜΜΜ και άσε τους οδηγούς στην ησυχία τους then. Oι απροσεκτοι οδηγοι/αυτοι που κανουν την μαγκια τους κλπ επιλεγουν ποιους θα τρακαρουν κ δεν τρακαρουν τα ΜΜΜ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monster749 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 "Ενδεικτικό είναι ότι λάθη οδηγών βρίσκονται πίσω από το 94% των ατυχημάτων, με περιπτώσεις όπως το να διαβάζει ένας οδηγός κάποιο βιβλίο καθώς οδηγεί ή ακόμα και να παίζει τρομπέτα" Τρομπέτα;;;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Oι απροσεκτοι οδηγοι/αυτοι που κανουν την μαγκια τους κλπ επιλεγουν ποιους θα τρακαρουν κ δεν τρακαρουν τα ΜΜΜ; Αναλόγως για τι ΜΜΜ μιλάμε, εκεί έχεις "ασφάλεια" Και γενικά όσοι θέλουν κάτι τέτοιο δεν τους αρέσει να οδηγούν οπότε ναι ας πάρουν ΜΜΜ. Επίσης σε ένα άρθρο που διάβασα πριν λίγες ημέρες ο Sergey μιλούσε για ενοικίαση των αμαξιών πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 LOL, απλη παραβαση του ΚΟΚ, η παραβιαση στοπ η σηματαδοτη. κατα τα αλλα ειμαστε ευρωπαιοι. εγω παντως θα αγορασω αυτονομο αμαξι της Google, αν ο αλγοριθμος της μπορει να κανει αυτο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Οι παραβασεις του κωδικα ειναι χιλιαδες σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Δεν μ ενδιαφέρουν οι κ@υλωμενοι γκαζακηδες που φτιάχνονται με την ταχύτητα και θετουν σε κίνδυνο ζωές. Στην γερμανια κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο αυτοκίνητο(ford αν δεν απατομαι) που διαβαζει τις πινακιδες και σου ρίχνει την ταχύτητα εαν ξεπερασεις το επιτρεπομενο Οριο. Ευχομαι σε μια πενταετία να ειναι υποχρεωτικο το συγκεκριμένο σύστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Πάρε ΜΜΜ και άσε τους οδηγούς στην ησυχία τους then. Παρε το αυτοκινητο σου και οδηγα σε πιστες για να απολαυσεις και ασε στην ησυχια τους οσους θελουν να μειωσουν στο ελαχιστο δυνατο τον κινδυνο καποιου ατυχηματος then. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μιλάνε για αυτόνομα αυτοκίνητα που πάνε μόνα τους και ο Ελληναρας ντρέπεται να βάλει τη γυναίκα μέσα και να πάει βόλτα. Η νοοτροπία του Έλληνα είναι ανικητη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η οδήγηση μερικές φορές είναι ευχαρίστηση και άλλες αγγαρεία. Για ευχαρίστιση έχω 2 μηχανές, δεν θα με χάλαγε να έχω ενα αυτοκίνητο που να τα κάνει όλα αυτόματα. Απλά θα ήταν καλό σε πρώτη φάση να μπορείς να διαλέξεις αν θα το βάζεις στον αυτόματο πιλότο ή θα το βάλεις στο manual να το οδηγήσεις εσύ. Κάθε τι που μπορεί να προσφέρει να μειωθούν θάνατοι ανθρώπων το βλέπω θετικά έστω και αν δεν μου αρέσει τελείως η ιδέα για άλλους λόγους. Η ανθρώπινη ζωή είναι συμαντικότερη από την οδηγική ευχαρίστηση. Εξάλου υπάρχουν και πίστες για όσους θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Το μονο σίγουρο ειναι οτι στην Ινδία τα συγκεκριμένα οχήματα δεν θα μπορούσαν να κουνηθούν ούτε μέτρο.... Αφορούν συγκεκριμένους χώρους που διέπονται απο κανόνες και περισσότερο μου θυμίζουν οχήματα σταθερής τροχιάς,οπως τρενα κτλ. Οποιαδήποτε ευελιξία ή ελευθερία θα ειναι ανάλογη, με τα άτομα που χρησιμοποιουν τα συγκεκριμένα οχήματα. Ελπίζω να μη χαθεί η δυνατοτητα manual οδήγησης ως επιλογή στο μέλλον.... Γιατί μόνο στην Ινδία θα υπάρξει αυτό το φαινόμενο...; Εδώ κάποιοι έχουνε cruise control και ακόμα και στην Εγνατία οδό το σκέφτονται να το χρησιμοποιήσουν (lol)! Και μην ανησυχείς για την manual οδήγηση εμείς έχουμε έμφυτη την οδηγική ικανότητα, για αυτό και η ζώνη ασφαλείας είναι περιττή, όσο για τα στοπ την διπλή διαχωριστική και τα μηχανάκια που εκτοξεύονται στα φανάρια από κάτι ηλικιωμένους φταίνε τα φανάρια που μας σταματάνε! Πρέπει να τα ξηλώσουν αμέσως (στην Ινδία π.χ. δεν γίνονται τέτοια τροχαία)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γιατί μόνο στην Ινδία θα υπάρξει αυτό το φαινόμενο...; Εδώ κάποιοι έχουνε cruise control και ακόμα και στην Εγνατία οδό το σκέφτονται να το χρησιμοποιήσουν (lol)! Και μην ανησυχείς για την manual οδήγηση εμείς έχουμε έμφυτη την οδηγική ικανότητα, για αυτό και η ζώνη ασφαλείας είναι περιττή, όσο για τα στοπ την διπλή διαχωριστική και τα μηχανάκια που εκτοξεύονται στα φανάρια από κάτι ηλικιωμένους φταίνε τα φανάρια που μας σταματάνε! Πρέπει να τα ξηλώσουν αμέσως (στην Ινδία π.χ. δεν γίνονται τέτοια τροχαία)! Στην Ινδία η κόρνα ειναι μόνιμη και δεν ξέρω μην έχουν βάλει timer να δουλευει κάθε 30". Δεν υπάρχει σαν οδηγική συμπεριφορά. Ούτε φανάρια,ούτε προτεραιότητα , ούτε τίποτα....Οποίος νομίζει οτι στην Ελλάδα είμαστε φονιάδες....προφανώς δεν εχει πάει στην Ινδία.... Τα μηχανάκια και οι αγελάδες πετάγονται απο το πουθενά και όλοι ειναι happy γιατι ειναι συνηθισμένοι σε αυτό τον άναρχο τροπο οδήγησης. Ατυχήματα δεν εχω δει ακόμα αλλά παρα πολλά τα γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή... Περιττό να πω οτι το φλας ειναι πολυτέλεια.... ΥΓ. Βάζω στοίχημα οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Google, θα ξεκίναγε και θα σταμάταγε στα πρώτα εκατοστά που θα έκανε και όχι μέτρα.... ΥΓ2. Στην Ελλάδα φωνάζουμε γιατι κορνάρουν, εδω σου φωνάζουν σε περίπτωση που δεν τους κορναρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αν και μου αρέσει η οδήγηση, δε θα με χάλαγε καθόλου να έχω την επιλογή να γυρίσω σε auto σε κάποιες περιπτώσεις. Το πρωί π.χ. που πήζω στην εθνική οδό η οδήγηση είναι μόνο εκνευρισμός και καθόλου ευχαρίστηση. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορούσα να βάλω το αμάξι στο auto και να κάνω κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει η κίνηση. Δε θα ήθελα όμως ενα αμάξι που να μην έχω επιλογή να το οδηγήσω όταν το επιθυμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 θαλω να μπω σε ενα τετοιο τουτου και να του πω : "take me to your leader " η ψηφος εμπιστοσυνης που κολαει; "ψηφιζω τα προιοντα μου " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δηλαδή, για να καταλάβω, κάθε φορά που θα αλλάζει ο ΚΟΚ, θα πρέπει να κάνουμε update το αυτοκίνητο; "Ενδεικτικό είναι ότι λάθη οδηγών βρίσκονται πίσω από το 94% των ατυχημάτων, με περιπτώσεις όπως το να διαβάζει ένας οδηγός κάποιο βιβλίο καθώς οδηγεί ή ακόμα και να παίζει τρομπέτα" Τρομπέτα;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 "Που θα πάω με αυτο, να κανει θόρυβο, να βγαζει καπνό, να πρεπει να πηγαίνω απο τον δρόμο, να κουνάω ενα γελοίο τιμόνι γύρω γύρω. Θα με κοροϊδεύουν οι γκόμενες. Για κανενα με κινητικά προβλήματα ειναι μονο. Εμεις οι άνδρες δεν παμε με το αυτοκίνητο, ντροπη, εμεις θα πηγαίνουμε πάντα με το άλογο." -Σχολιαστής του insomnia το 1915. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα