shkreliand Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εννοείς να το κάνω OC; Οκ αλλά ανεβάζοντας τον επεξεργαστή δεν χάνω σε σταθερότητα μια που το θέλω για εργασία και όχι τόσο για gaming;
cabdik Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εννοείς να το κάνω OC; Οκ αλλά ανεβάζοντας τον επεξεργαστή δεν χάνω σε σταθερότητα μια που το θέλω για εργασία και όχι τόσο για gaming; το μικρο μυστικο στους ξεκλειδωτους επεξεργαστες, που κανει το OC πολυ πιο ευκολο, ειναι ακριβως οτι εχουν ξεκλειδωτο πολ/στη..!! αυτο σου λυνει τα χερια, οσον αφορα το Light OC (σαν αυτο που μπορεις να κανεις κι εσυ στον 8320). επειδη ακριβως, δεν πειραζεις το FSB, δεν ανακατευεις ολα τα υπολοιπα συστηματα που επηρεαζονται απο το FSB...! Ουτε ΝΒ, Ουτε μνημες, τπτ..! εφ οσον λοιπον ανεβασεις 1-2 κλικ πανω τον πολ/στη, χωρις να πειραξεις τπτ αλλο, δεν εχεις κανενα θεμα σταθεροτητας..! οπως βλεπεις στην υπογραφη μου, τον εχω ανετα στα 4.2ghz, χωρις να πειραξω τπτ αλλο..!!
shkreliand Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το μικρο μυστικο στους ξεκλειδωτους επεξεργαστες, που κανει το OC πολυ πιο ευκολο, ειναι ακριβως οτι εχουν ξεκλειδωτο πολ/στη..!! αυτο σου λυνει τα χερια, οσον αφορα το Light OC (σαν αυτο που μπορεις να κανεις κι εσυ στον 8320). επειδη ακριβως, δεν πειραζεις το FSB, δεν ανακατευεις ολα τα υπολοιπα συστηματα που επηρεαζονται απο το FSB...! Ουτε ΝΒ, Ουτε μνημες, τπτ..! εφ οσον λοιπον ανεβασεις 1-2 κλικ πανω τον πολ/στη, χωρις να πειραξεις τπτ αλλο, δεν εχεις κανενα θεμα σταθεροτητας..! οπως βλεπεις στην υπογραφη μου, τον εχω ανετα στα 4.2ghz, χωρις να πειραξω τπτ αλλο..!! Αν δεν κανω λαθος (γιατι δεν γνωριζω καλα), στο πανελ του AsRock 970 Ex3 ποιο και ποσο πρεπει να ανεβασω χωρις να πειραξω τπτ αλλο οπως ανεφερες για να παει στην συχνοτητα του 8350 και οχι παραπανω χωρις να χασει την σταθεροτητα του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα