MikrosComputeras Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω ενα λαπτοπ toshiba tecra a7 και ο προηγουμενος ιδιοκτητης του δεν το ειχε καθαρισει ποτε... με αποτελεσμα να ανεβαζει τρελες θερμοκρασειες... λοιπων οταν το πειρα εγω το καθαρισα αλλα ειχε χαλασει ο αισθητηρας θερμοκρασιας για τις ταχυτητες του ανεμηστηρα , με αποτελεσμα να δουλευει μονο σε αργες στροφες και φυσικα να ανεβαζει και παλι θερμοκρασια... ειπα να κανω μια πατεντα... να δωσω ρευμα απο ενα usb τελικα το εκανα και πετυχε το ανεμυστηρακι παντα τερμα και οι θερμοκρασιες να μην ξεπερrναει τους 60 βαθμους..Το προβλημα ειναι πως καθε 10 λεπτα μου πεταει ενα μηνημα αγνωστη συσκευη usb.. πως μπορω να το απενεργοποιησω... ωστε να μην μου το εμφανιζει ? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από MikrosComputeras
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλή η πατέντα σου, την έχω δει και σε άλλα λάπτοπ, τα οποία μετά πό λίγο καιρό έκαιγαν τις usb και τέλος άρπαζε και η μητρική, ιδίως αν ο κάτοχος του λάπτοπ συνέδεε εξωτερικό δίσκο στον ίδιο κοντρόλερ που ελέγχει τη συγκεκριμένη θύρα (συνήθως ανά δύο πάνε οι θύρες). Είδες από τη διαχείριση συσκευών να δεις μήπως σου έχει θαυμαστικό κάπου; 1
MikrosComputeras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) φιλε δικο μου ειναι το λαπτοπ.... οχι περα απο ποντικη δε προκειτε να του βαλω τπτ αλλο πανω....ναι θαυμαστικο μια το βγαζει μια οχι.... και αν το απεργοποιησω ως συσκευη μετα απο λιγο.. ξανα βγαινει με ερτιματηκοο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από MikrosComputeras
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι στο κάνει πάλι; Μάλλον μπερδεύεται ο usb controller και νομίζει ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή την οποία προσπαθεί να αναγνωρίσει αλλά δεν τα καταφέρνει (αυτό έλλειπε).Αν θέλεις, δοκίμασε κάτι από εδώ μήπως και απενεργοποιήσεις την ανίχνευση usb συσκευών. Βασικά αυτό είναι για τις usb mass storage devices, δηλαδή συσκευές αποθήκευσης, αλλά ίσως σταματήσει το μήνυμα αυτό.
MikrosComputeras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ναι φιλε μου τπτ δεν ειναι συνδεδεμενοο θα δοκιμασω με την registryτο θεμα εiναι αν το κανω μετα ua μου βλεπει τα usb? Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από MikrosComputeras
MikrosComputeras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι στο κάνει πάλι; Μάλλον μπερδεύεται ο usb controller και νομίζει ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή την οποία προσπαθεί να αναγνωρίσει αλλά δεν τα καταφέρνει (αυτό έλλειπε).Αν θέλεις, δοκίμασε κάτι από εδώ μήπως και απενεργοποιήσεις την ανίχνευση usb συσκευών. Βασικά αυτό είναι για τις usb mass storage devices, δηλαδή συσκευές αποθήκευσης, αλλά ίσως σταματήσει το μήνυμα αυτό. μα πως νομιζει οτι εχω συεδεμενη συσκευη αφου μονο ρευμα + - παιρνω απο το usb.... πως καταλαβαινει συσκευη....μυστηριοο
MikrosComputeras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μετα απο τωση ωρα μου το ξανα εβγαλεε δεν μου το βγαζει αμεσος,,,
rfc Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Θα σου πω γιατι γινεται αυτο. Οταν δινει ρευμα αυτοματως ανοιγει bit 1 και δινει πληροφορια οτι υπαρχει συσκευη. Απο τη ταση και το bit γινεται αυτο. 1
MikrosComputeras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 με τις βασεις ανεμστηρα απο κατω απο το λαπτοπ γτ δεν το κανει αυτο ? τεσπα υπαρχει τροπος να σβησει το μηνημα ή το παντρευτηκα ?σε σταθερο εχω παρει απειρες φορες 5 βολτ απο usb το pc φυσικα δεν καταλαβαινε τπτ...
rfc Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γιατι δε γινεται το αναλογο aknoledgment απο τη συσκευη επειδη δεν εχει καποιο chip για να το κανει αυτο. Οι ανεμιστηρες δουλευουν μονο με τη ταση και αντε με καμια πυλη το πολυ. Για αυτο και δε το κανει με τους ανεμιστηρες. Για μενα αν δε το απενεργοποιησεις απο τα windows, το παντρευτηκες 1
MikrosComputeras Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 μα και και παλι ανεμηστηρας ειναι...
rfc Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κατι γινεται με το ρευμα που δινεις επιπλεον φιλε στα usb, εκει υπαρχει καποιο bit ερωτησης και σου ανεβαζει την ευρεση usb συσκευης. 1
MikrosComputeras Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μισο λεπτο φιλε.... δεν δινω 5 βολτ αναποδα... στην φυσα του ανεμηστηρα.. εκει που μπαινει στην μητρικη το ανεμηστηρακι ειναι ξεσηνδετο παιρνω μονο ρευμα απο 1 usb για το fanακι του λαπτοπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα