Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω ενα λαπτοπ toshiba tecra a7 και ο προηγουμενος ιδιοκτητης του δεν το ειχε καθαρισει ποτε... με αποτελεσμα να ανεβαζει τρελες θερμοκρασειες... λοιπων οταν το πειρα εγω το καθαρισα αλλα ειχε χαλασει ο αισθητηρας θερμοκρασιας για τις ταχυτητες του ανεμηστηρα , με αποτελεσμα να δουλευει μονο σε αργες στροφες  και φυσικα να ανεβαζει και παλι θερμοκρασια... ειπα να κανω μια πατεντα... να δωσω ρευμα απο ενα usb τελικα το εκανα και πετυχε το ανεμυστηρακι παντα τερμα και οι θερμοκρασιες να μην ξεπερrναει τους 60 βαθμους..

Το προβλημα ειναι πως καθε 10 λεπτα μου πεταει ενα μηνημα αγνωστη συσκευη usb.. πως μπορω να το απενεργοποιησω... ωστε να μην μου το εμφανιζει ?

Επεξ/σία από MikrosComputeras
Δημοσ.

Καλή η πατέντα σου, την έχω δει και σε άλλα λάπτοπ, τα οποία μετά πό λίγο καιρό έκαιγαν τις usb και τέλος άρπαζε και η μητρική, ιδίως αν ο κάτοχος του λάπτοπ συνέδεε εξωτερικό δίσκο στον ίδιο κοντρόλερ που ελέγχει τη συγκεκριμένη θύρα (συνήθως ανά δύο πάνε οι θύρες).

Είδες από τη διαχείριση συσκευών να δεις μήπως σου έχει θαυμαστικό κάπου;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε δικο μου ειναι το λαπτοπ....

οχι περα απο ποντικη δε προκειτε να του βαλω τπτ αλλο πανω....

ναι θαυμαστικο μια το βγαζει μια οχι.... και αν το απεργοποιησω ως συσκευη μετα απο λιγο.. ξανα βγαινει με ερτιματηκοο

Δημοσ.

Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι στο κάνει πάλι;

Μάλλον μπερδεύεται ο usb controller και νομίζει ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή την οποία προσπαθεί να αναγνωρίσει αλλά δεν τα καταφέρνει (αυτό έλλειπε).
Αν θέλεις, δοκίμασε κάτι από εδώ μήπως και απενεργοποιήσεις την ανίχνευση usb συσκευών. Βασικά αυτό είναι για τις usb mass storage devices, δηλαδή συσκευές αποθήκευσης, αλλά ίσως σταματήσει το μήνυμα αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι φιλε μου τπτ δεν ειναι συνδεδεμενοο

θα δοκιμασω με την registry

το θεμα εiναι αν το κανω μετα  ua μου βλεπει τα usb?

Δημοσ.

Nualpha%20epsiloniotakappanualpha%20bitm

Αν αποσυνδέσεις το ποντίκι στο κάνει πάλι;

Μάλλον μπερδεύεται ο usb controller και νομίζει ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή την οποία προσπαθεί να αναγνωρίσει αλλά δεν τα καταφέρνει (αυτό έλλειπε).
Αν θέλεις, δοκίμασε κάτι από εδώ μήπως και απενεργοποιήσεις την ανίχνευση usb συσκευών. Βασικά αυτό είναι για τις usb mass storage devices, δηλαδή συσκευές αποθήκευσης, αλλά ίσως σταματήσει το μήνυμα αυτό.

μα πως νομιζει οτι εχω συεδεμενη συσκευη αφου μονο ρευμα + - παιρνω απο το usb.... πως καταλαβαινει συσκευη....μυστηριοο

Δημοσ.

Θα σου πω γιατι γινεται αυτο. Οταν δινει ρευμα αυτοματως ανοιγει bit 1 και δινει πληροφορια οτι υπαρχει συσκευη. Απο τη ταση και το bit γινεται αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

με τις βασεις ανεμστηρα απο κατω απο το λαπτοπ γτ δεν το κανει αυτο ? τεσπα υπαρχει τροπος να σβησει το μηνημα ή το παντρευτηκα ?

σε σταθερο εχω παρει απειρες φορες 5 βολτ απο usb το pc φυσικα δεν καταλαβαινε τπτ...

Δημοσ.

Γιατι δε γινεται το αναλογο aknoledgment απο τη συσκευη επειδη δεν εχει καποιο chip για να το κανει αυτο. Οι ανεμιστηρες δουλευουν μονο με τη ταση και αντε με καμια πυλη το πολυ. Για αυτο και δε το κανει με τους ανεμιστηρες. Για μενα αν δε το απενεργοποιησεις απο τα windows, το παντρευτηκες

• Like 1
Δημοσ.

Κατι γινεται με το ρευμα που δινεις επιπλεον φιλε στα usb, εκει υπαρχει καποιο bit ερωτησης και σου ανεβαζει την ευρεση usb συσκευης. 

• Like 1
Δημοσ.

μισο λεπτο φιλε.... δεν δινω 5 βολτ αναποδα... στην φυσα του ανεμηστηρα.. εκει που μπαινει στην μητρικη το ανεμηστηρακι ειναι ξεσηνδετο παιρνω μονο ρευμα απο 1 usb για το fanακι του λαπτοπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...