Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έδωσε έναν εξωτερικό verbatim που εκανε κρουκ κρουκ συνεχεια και δεν τον εβλεπε το PC. Μεσα εχει εναν Samsung (φωτο παρακάτω). Το θεμα ειναι οτι απλα κανει κρουκ κρουκ και δεν τον βλεπει ειτε τον συνδεω κατευθειαν με Sata ειτε απο USB. Τον ειχα συνδεσει πριν μεσω της θηκης με USB και μετα απο παρα πολυ ωρα εκανε να τον δει (βρεθηκε νεα συσκευη) αλλά μεχρι εκει... Μετα μου κολλαγε και το PC και δεν ανοιγε ουτε το HDSentinel. Μολις τον ξεσυνδεσα ξεκολλησαν ολα :P

Εβγαλα την πλακετα απο τον δισκο και την εβαλα μονη της πανω στην πλακετιτσα της θηκης. Κανονικα δε θα πρεπε να το βλεπει σαν συσκευη; (προφανως χωρις να βλεπω αποθηκευτικο χωρο) Οταν εβαζα στο PC με USB σκετη την πλακετίτσα της θηκης, εβλεπε τον controller της. Μολις εβαζα πανω στην πλακετιτσα της θηκης, την πλακετα του δισκου δεν εβλεπε τιποτα! Μηπως λοιπον φταιει απλα η πλακετα του δισκου;

Ευχαριστώ!

post-121105-0-64172000-1431434681_thumb.jpg

Δημοσ.

Ε οπως το περιγράφεις απλα ο δίσκος ειναι χαλασμένος και το κρου κρου παραπαίμπε σε βελόνα που δεν ειναι καλό σημαδί αυτο

Δημοσ.

Ναι σιγουρα, απλα μου φαινεται οτι η πλακετα του δισκου κατι εχει και δε μπορει να ξεκινησει γιατι οταν συνδεεται ακομα και σκετη η πλακετα του δισκου στον υπολογιστη, κατι δεν παει καλα. (για αυτο ρωτησα αν θα επρεπε τουλαχιστον να φαινεται σαν καποια συσκευη εστω και με σκετη την πλακετα)

Το επομενο ερωτημα ειναι αν αξιζει να ψαξω για πλακετα μηπως σωσουμε τιποτε απο μεσα...

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ebay μήπως βρείς αλλα νομίζω πρέπει να ειναι ακριβώς ή ίδια για να λειτουργήσει και να μην εχει ακριβά βασικά γιατι αλλιώς δεν συμφέρει , ολα αυτα πάντα στην περίπτωση που ειναι πλακέτα

Δημοσ.

Καποιος τροπος να εξακριβωσω αν φταιει η πλακετα ή ο δίσκος; Μονο με δοκιμη έτσι; 

Στο συγκεκριμενο δισκο ξερουμε αν θα χρειαστει μεταμοσχευση του chip της ρομ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει αλλος τρόπος να το τσεκάρεις μονο με δοκιμή ή να το πάς σε καποιο τεχνικό που εχει τα κατάλληλα μηχανήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...