Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να μπω σε μηνύματα,ειδιποιήσεις κτλ και δεν μπορώ κάνω κλικ αλλά δεν μπαίνει με τίποτα!!!

επίσεις η μπάρα εργαλείων γραμματοσειρα,eimotion Β ,I,U κτλ δεν δουλέυει!!!!

Δημοσ.

Δοκίμασες  να καθαρίσεις την cache σου?

Τι browser χρησιμοποιείς?

google chrome!

με αλλο browser?

μηπως εχεις κανα ad block και σου κοβει τιποτα?

έχω ad block και απο τον πίνακα ελέγχου δεν μπορώ να το διαγράψω...τι άλλο μπορώ να κάνω???

και με internet explorer τα ίδια!!!

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι κατι ειναι στο pc.μπες σε κανα safe mode και δοκιμασε.αλλιως τρεξε κανα adware μηπως βρεις τιποτα,και γενικα να μην σε αφηνει να σβησεις το ad block λιγο παραξενο.ισως καπου εκει να ειναι το θεμα.

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι κατι ειναι στο pc.μπες σε κανα safe mode και δοκιμασε.αλλιως τρεξε κανα adware μηπως βρεις τιποτα,και γενικα να μην σε αφηνει να σβησεις το ad block λιγο παραξενο.ισως καπου εκει να ειναι το θεμα.

τα κατάφερα το έσβησα αλλα οχι απο τον πίνακα ελέγχου απο τις ρυθμισεις-παραμέτρους κτλ απο google chrome μετα έσβησα και το chrome έκανα πλήρη σάρωση μετά ανασυγκρότηση και όλα καλά!! ευχάριστω πολύ που μου απάντησες!

Δημοσ.

τα κατάφερα το έσβησα αλλα οχι απο τον πίνακα ελέγχου απο τις ρυθμισεις-παραμέτρους κτλ απο google chrome μετα έσβησα και το chrome έκανα πλήρη σάρωση μετά ανασυγκρότηση και όλα καλά!! ευχάριστω πολύ που μου απάντησες!

μια χαρα.τελος καλα ολα καλα:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...